”Мис Плеймейт” 2017 обискирана за дрога на път за Панама

"Мис Плеймейт" 2017 г. Нора Недкова пътувала до екзотичните Панама и Колумбия за новогодишните празници, но била претърсена за наркотици на едно от летищата.

Обратно в новината

Коментари - ”Мис Плеймейт” 2017 обискирана за дрога на път за Панама | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази свирка изби рибата... Полетът я чакал над час, търсили я 3 пъти??? Тези шменти-капели да ги дрънка та цаца си на село! Никоя авио компания не чака повече от 10 мин. Защото глобите за забавяне за неявил се пътник са жестоки. Просто й изхвърлят куфара от самолета и тръгват без нея. Аман от самореклама..

В Панама, както и на влизане от Колумбия се проверява всеки 3-ти, а всички хора и багажи минават през митничар с куче. Тя просто е имала късмет да й се падне ред или пък кучето е усетило миризма отнякъде. Може да са наркотици, а може и само на риба.

Мис заради дашна пис. Егати името - плейметка, като я гледам нещо са плейметкаЛИ по нея, а и си личи, че е гореща мацка щом тези две черни готвачки са й сложили тигана със запръжката на главата.

бордер контрол сопола си няма да хвърли и си слага по 3 чифта ръкавици докато я пребъркват където и както трябва. В нормалните държави такива като нея алармират - внимание БОКЛУК! Само тук подобни отпадъци се кривят, чекнат и раздават акъл с години от диванчетата на Гала и други себеподобни.

слънчеви очила,не знае каде кво сложила,испаднала в параноя, 100% се е надрусала

Кой нормален човек си оставя ключове, документи и карти в товарния багаж? То бива просто, ама това и задника сигурно не може да си избърше.

Документи и банкови карти сложени в куфар? Ейй ,големи гъски са тези плеймейтки. То беше реклама колко умни били....

Трябва да спрем да плашим света с нашите измислени красавици. Ето в Панама са я помислили за муле. Срамота.

Муле,ама какво муле..... силиконово магаре.

На лицето и е написано че шмърка. В белите държави, независимо от кой континент, такива като нея и придружаващите "цигурари" ги тарашат до дъното на всичките им отвори.

Тази защо си пъчи устата като умряла риба? И да не и е спаднал силикона нещо?

Черничко, простичко, грозничко, с къси набити крачета, ходилото му все в шпиц свито, та да изглежда по-височко? Що е то?

Дакел некъв

Не бих се учудила, ако си го е съчинила да се направи на интересна. Звучи толкова скалъпено, че няма докъде.

Туй ся са модерните ПР похвати. Ако просто каже: "Вижте ма! Одих до Панама, гледайтиии, завиждайтии, др*слиии, мръснииии" няма да се възприеме добре от общественото мнение, а и може някой по-сериозен сайт да не го публикува, дори да си плати. Докато ако има някакъв съспенс, някякъв екшън, ама да е недоказуем така, вече имаме НОВИНА.

"Тя вече се е прибрала и куфарът е пристигнал, а тя не можа да каже дали нещо липсва, защото вече не помнела какво точно е слагала вътре" Хахахах

Да помъкнеш тая силиконова трътка чак на Панамска си майка е все едно да се натовариш с дърва и да хукнеш по гората... Егати тъпите паралии...

МИС тези силиконови буфери навсякъде телесата, нищо чудно да я проверяват като депо за наркотици. Провериха ли и стандартно по дупките?

Е то, тя с това най-вече се е похвалила!

е то всяка нормална полиция в бяла държава би обискирала" субект" като нея. на силиконовата мутра и е изписано, че е от престъпния контингент

Sm3hurk0

Щом тая я харесва, значи, че аз нямам вкус ! :))))))

Всякакви истории си самосъчиняват, че да има какво да се пише за тях...

Сигурно са й правили скенер и на джуките, там има поне 1 кило.

Представям си как е гледала като мангасарка без билет в градския транспорт. Тия са видели, че нещо не и е у ред и са търсили, търсили....

БОЖЕ, БОЖЕ...АМИ СЕГА? Е, КАК МОЖЕ ТАКАВА СТАТИЯ....ОТ ТЪПО ПО ТЪПО ОБЯСНЕНО...

в куфара - ключове, банкови карти???? Тая не е наред.

А баш, само дето не става ясно тая ли е много тъпа или нас ни имат за тъпи :) Но по-долу съмненията се разсейват: "куфарът е пристигнал, а тя не можа да каже дали нещо липсва, защото вече не помнела какво точно е слагала вътре" Мамина златна, слага ценните неща дето и тя не помни къде. Брилянтно. Ще взема да го пробвам това. Не стига, че е грозна, ами и тъпа. Дано поне може да изпържи едни яйца...

И аз бих я претърсил.

Аз аз - не. Жалим, братче...