Гущеров купи джип на Светлана Василева

С лъскавата придобивка се похвали самата Светлана в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Гущеров купи джип на Светлана Василева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трябва да си много изпаднал и прост, за да обарнеш внимание на такова неграмотно недоразумение като тая светлана - да не знае, че холандия и белгия са 2 отделни даржави...

След като разгледах снимките кошмарте са ми в кърпа вързани.

Кой беше бащата на Гущеров?От коя партия беше депутат?От къде стана милионер?А отговорете ми с минуси червени тролчета за да ви видя колко сте!

Всъщност човешкото нещастие не е момето, то си няма бекграунд и няма шанс по рождение да направи нещо повече със себле си - за зла съдбя трябва да се търкаля с мазни извратеняци......Истинското нещастие е синчето с шкембето и ислямската брада. Той ще прекара живота си в мнооого по-страшна яма от тая на една корва - той няма да проституира, но никога няма да се измъкне от собствената си мазна, ужасяваща съдба на пръч, който чака татко да мудаде пари, търкаля се по гротескни дивани, пазарува бедни момичета със свински носове от пластични корецкии и все така в кочината, цял живот, собствената кочина, сланина, простотия, преяждане, препиване, снимки по фейса и пак отначало - дава джип, взима джип и с това се изчерпва вълнението, а после пак преяждане и т.н.......Звучи справедливо за това, което бащата е сътворил.

Много точно казано! За съжаление така изглежда българския "елит".

Ох, чак аз получих романтични тръпки!!! :)))))

ша и счупя чистчките..

Любовта се купува с луксозна кола. Морал.

Добре де тези номера не означават ли че е втора ръка тази кола??? Не се ли излагат има толкова много пари а втора ръка. Сега остава и да я регистрира на фирма и резилът ще е пълен.

Отворих снимките с надежда да видя колата. Тц. Снимки на самата Светлана Василева и на Христиан Гущеров.

Gal

Добре че ме уведомихте....силно ме интересува. Моля като си купи нови гащи също да отразите....

тези боклуци не ходят с гащи

Е така се живее с раздадените пари на наши хора, бивши комсомолски секретари и членове на БКП!

Да не се прекара като с Мара и е взел втора ръка. Ама за трета, че и четвърта ръка жена втора ктка кола е ок.

Искам го и аз! /джипа, не гущера/

Нов внос е

Драги ми, писачи! Занимавате хора с толкова проблеми с " проблемите" на хора, които практически ги нямат!

И сега Светлето да очакваме ли , че ще стане по-умна/ милата тя .....да си ляга с това нещо... за джип/

Струва ми се, че не ляга......това с лежането е за жени. Момето е на работа, право стои, клекнало......Ужас

След тази новина от национално значение е време Гущеров да си оправи "гущера",че и на тази като на Мара Отварачката няма да може да я оправя.

Надут пуяк и изтръпнала кокошка...

Да не забравиш винетката да залепиш от "ПРЕД"!

"През последните 2 години преминах през много трудни моменти, но както казват мъдрите хора - всяко зло за добро. А после животът ни срещна, мен и теб! Наложи се да преодолеем много препятствия, но въпреки тях днес сме заедно, един до друг. Благодаря ти за всичко, което правиш за мен! Благодаря за безбройните изненади и с цялото си искрено сърце днес искам да ти кажа: Благодаря, че те имам!!!", пише русокосата любима на бизнесмена.

Наистина! Аз съм без думи! Толкова фалшиво!

трудните момента са, че са я мандръсали някои по стиснати и не са и купили тва, дето е искала. много тежко преживяване

Гледам снимките и виждам ... едни пластмасови хора...

.

ей ги нашите пари, не са изчезнали по офшорки

Ни Гущера, ни Гущеровица имат 'вина' че медиите ни нямат за какво друго да пишат. Проблема е в тях, не в хората, за които се пише. Колкото ни интересува здравословното състояние на Тръмп, толкоз и кой на кого какво е купил.АМАН ВЕЧЕ ОТ НОВИНИТЕ ВИ!

споко, плондира ще си го вземе, както направи с оная другата...

Има да я пере в шоколадовата фабрика.

Това момче е ужасно-дебело и грозно, но заради парите на тати овърша де що има фолкаджийки и плейметки, поизползва ги малко и ги захвърли...........а те продължават да му се натискат, то и тази кола ще бъде отнета, както тази на Мара.

На Светлана трябва да и връчат такава награда ! Не и тлябва да следва , да учи дори география,! Притежаването на такъв инструмент е с предимство пред всякакви академични дипломи.

Колко банално и скучно!DIR намерете някоя интересна новина, толкова ли няма нищо по света???

Та и Отварачката рева в ефир, като и прибра колата след като я изрита.

Ако това момченце след техникума работеше в някоя спедиторска фирма примерно товаро-разтоварач, чудя се дали Светлето щеше да го погледне дори. Тази Истамбулска конвенция трябва да включва и търсенето на "любов" по сметка.

нямаше да го погледни ни Светлето, ни никой, ма като не и се работи друго...всеки прави компромиси с нещо. Те са си направили сметката за тях си, но не ни ги навирайте като важни персони, особено ако парите са крадени...

Не вярвам, защото джипа не е регистриран в Кат. След като го регистрирате ... едва тогава пуснете снимки.

Докато има такива глупави мъже, ще има и такива хитри жени! Дано поне не им се наплоди гена!

Баси!Тва жената какво животно е :D

И когато и вземе "джипа" непремено да ни уведомите,ама да не забравите!!!

стига сте ни занимавали с проститутки и мутри. В нормалните държави елитите не се ссътоят от такива хора. Докога бе? Докога? Всели, който има пари, независимо по какъв начин изкарани вече е звезда. Що нямате малко съвест. Заедно с Катрин или Даяна слагате и новина за някакви бг. боклуци. Засрамете се малко. За хейтърите ще отбележа, че видните личности в нормалните страни се занимават с общочовешки каузи, а не с проституция и далавери. Аман пт този мутренски и свински модел. Ще уморите нацията с тази бездуховност. Ние възрастните знаем, ама пречите на младите и ги развръщавате.

Малии, сега Мара-Отварачката ще се пръсне от яд. :-))

Това не е джип а СУВ или по-точно 4матик или друго казано: мислиш си, че караш джип а при 15 сантима сняг търсиш помощ. Джип е Вранглера.

Джип е Тойота Ланд Крузера! Враглера само Прилича на джип...

Единствената фирма, която произвежда коли с истинско двойно задвижване е СУБАРУ.

Като идеш на автомивка с това, го таксуват за джип!!! Не е честно!!!

Колкото е по-проходим джипа, толкова по-дълго ще се връщаш да търсиш трактор, за да те изтегли. :)

Какви са тези карикатури? На къде отива тази държава?

иначе свинчо щеше да си е девствен досега с това прасешко телосложение, мазна муцуна и чучур между мазните гънки... ако не с друго поне с богата колекция на заразни болести предавани по полов път може да се похвали

е те точно това се бях засилил да напиша, опасявайки се от админска намеса... :) грухчо гризка хубави ябълки, които сами падат в кочинката му, привлечени от парите на тате. нема такъв отврат!

Споко, колата е оборотна, така да се каже. После ще си я прибере за по-нататък.

По-скоро е лизингова. Ще плати някоя и друга вноска и ще е върне. Така им излиза най-тънко псевдо PR-a.

жента се влубва в потенцяла а не в михала които духа между краката на мъжа............ мечтите са голяма работа ....... пожелавам на всички да мечтаите и да ви се збъднат заветите бъдни вечер призори защото тогава гущерите излизат на паша а кравите си чешат мандалите .

Горкият Гущер,с какво ли го хранят че изглежда толкова зле на снимките.

Сигурно е на негово име и като свършат чекнежите, тя ще няма джип.

Сигурно до сега се е дърпала и като е взела ключа е отворила касичката :))

колата е с транзитни номера - ха, ха! Който си е купувал кола знае какво значи това. Нормалните хора (за баровците с по-хубави коли не говорим) си получават колите в шоурума с номера и комплекта документи, качват се и заминават. Транзитните номера са селташки реквизит.

Че този джип е втора ръка.За мен такъв подарък, точно от Гущеров, е обида!

На бас че: 1. Е товарен за по малък данък 2. Е на името на фирма за да няма ДДС 3. Така както е дошъл , така може да се върне обратно на лизинговата компания