Жени разказа защо не се е съблякла за Playboy

Жени Калканджиева сподели, че е предпочела бизнеса пред голата корица за Playboy.

Обратно в новината

Коментари - Жени разказа защо не се е съблякла за Playboy | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Говорещ парцал

Тая не беше ли оная, дето прави як скуирт?

Не се е дъблякла, за да не се излага с несъвършенства. Преди имаше симпатична полуинтелигентна муцунка и никакво тяло, сега стреса алкохола и още нещо и добавят 10 години. Тялото стана на туловище. Бизнес срещите по сводническа линия нямаше да пострадат, само славата на красавица щеше да се разтресе от голата истина.

И тази се мисли за нещо , божеее това били качествени Българи ! Боклуци !

Жени, искаш да кажеш, че твоята кариера е чиста, държала си всички мераклии настрана ? Даже и Главния ? Добре, бе, вярваме, вярваме.

Не се е съблякла защото не са и позволили.

Една наистина красива българка!

Hищо, че ставаш на 43, но нали знаеш, че "виаграта за жени се нарича пари"??!! ;))

Родена в неподходящо време на бизкултурие и мутри. В Италия би станала втора Моника Белучи. Има визия и ум в главата.

За визията може, за второто...

Може и да не е най-умната, но е по-добре от К. Евро и Л. Иванова, че и повече има какво да покаже.

Тая трябва да призная че е хубава. Виждал съм я наживо в неформална обстановка и изглежда много добре. Ама айде да не се взима чак толкова на сериозно! Да си се чука на воля, това със сигурност го умее добре

Според мЕн най- красива съм аз!!! А , според вас

Хайде бе,ама се съблече до кръста за клип на Таркан,т.е беше облечена с прозрачна блуза,и ако това не е лицемерие,а колко ФАКти говорят за това още...

красива и умна жена.

Kоя е пък тая,баща и да не е бил рибар и да е ловил калкани?

днес ЧЕТОХ плейбой и си направих една ГИГАНТСКА злодейка,за жалост на корицата не беше тя.

след като видях дичо в биг бадър, не мога да си те представя като интелигентна жена, по добре да се беше снимала в плайбой, нямаше да се излож толкова много.

Тази дето е издрусала толкова много КОкаиН??? Повече отколкото е слагала пудра на челото си ....... ??? Не е мерило ! А защо не се е надупила или нагъзила >>?? кой го иб. ??

тя 1975 жени той тачо 1986.пълен цирк .на кого са необходими тези подробности.не си искала не си се съблякла.скоро може би ще ни запознаеш дали вече имаш месечен цикъл или приключи с това.ще става по зле скъпа с този 11 г.по млад мъж.трагедия.

Ж.К. "Вината за сексуалния тормоз е 50 на 50". Ами, да почнем да вкарваме в затвора и жертвите на изнасилвания примерно щом ще е 50 на 50... Наистина на манекенките не трябва да им се позволява да се изказват по обществени теми, че се случват ей такива проПлясъци.

Като се държат предизвикателно и обличат оскъдно донякъде е и тяхна. Кучето няма да се облизва и да му текат лигите ако не му предлагаш кокал. Има вероятност и да те ухапе....

Съученичка ми е. Не е на 43 , на 48 e

Ами точно,ако ти е съученичка,трябва да знаеш,че наистина е на 43,нищо,че може би сега ти изглежда на 48

Като я гледам, поодъртила го е, ама още става... Абе бих я пернал

искаш манекенка и бяло 'сладко' .. обади се на Жени....самоче КЕШ ОНЛИ..

може да отиде на предаване на гала и този тъпат мъжът й

Призовава младите за естественост, а тя се е подула от разкрасителни процедури!!!

Просто е напълняла.

Нейното "подуване" се казва алкохол

Съчетано е по 10-15 грама на седмиза от белото извисяване !! За вас дето не снаете нещата от кухнята !

Ше й дам да ме язди.

Tи какво,да не си магаре?

Ееех и тая краставица е почнала да остарява :(

Като те би Маргина пак ли беше вината 50:50?

Не е сериозно да се съблече за Плейбой, ама да се налива и въргаля по пиано баровете всяка вечер е изключително сериозно.Ха ха.

Проста мутреса.

Проста мутреса ,но по всички риалита и сутрешни блокове е !!! За ТОВА братя булгаристанци простейте и изпростявайте ! Чака ви светло бъдеще като нейното и няма да сте на 50 на 50 . Вижте само ,как от нищото и от простотията си на екран и известен въпреки ,че има една книга прочетена през жалкия си живот !

Тая обясняваше един път в биг брадър на друга жена за скуъртинг оргазма.

Тя, ако не е професионалистка в тази област щеше ли да е Жени Калканджиева. Но е умна, амбициозна и хитра и извлече дивиденти от красотата си.

няма що, пребиха я като куче квартално, едва не е хвърлила топа за непослушанието си. А този, който я наказа, той бе нейният спонсор, закрилник и началник, който й е забранил снимките в Плейбой.

Жени не беше ли една от миските, които бяха снимани в заведение с тогавашния министър на МВР, докато в същото време ставаше престрелка между полицаи и престъпници? След няколко години този вече бивш министър се "самоуби" при странни обстоятелства.

Да се е съблякла! Вече е късно!

Божкеееееееее! Ще кажеш, че бизнеса и е интелектуален, а тя е завършила Харвард!

Тя не е завършила Харвард, но е толкова обръгната софийска к----ва, печена,че чак припечена...Не е умна, но има инстинкти и интуиция на улично куче ...

Тъз е идна прелесница. Яко ѝ благодарим, че в прек ефир ни обясни кой кого шиба и то го рече директно на нещастия си мъж. Но момата идва от едни други среди, в които изфренчените обноски са крайно непознати .... ама кък ще да е. Въпреки лекия X-байн на крачката ѝ минава за убосница и това ѝ дава наглостта да говори като арбитър елеганси по всички теми. Ама то е така в нашата мила родна страна... незнайно що наричана Булгаристан.

Едното не пречи на другото

Независимо от всички приказки за нея, намирам тази жена за привлекателна, с начина си на мислене.

Има много по красиви, умни и образовани момичета , жени и дами в България.Но тях няма да ги видите в пресата или да продават клишета в медиите. Те са в офиси, банки, болници, институти и т.н Те не се продават , а имат висока цена заради достойвството и свободата си. Не познават Маргина и други от тази соя, които в България бяха мерило за престиж. За съжаление още има хора , които бленуват за тяхното време. Време е българинът да започне да цени себе си и да превъзмогне пошлото.

колко млади момичета е покварила с с агенцията си за "модели",а всъщност компаньонки за мутробогаташи и политици.

Колко мутри е е...ха тази и много бой яде от някой от тях и продължава да заробва момичета за проституция!

Тя не ги кара насила. Също съм била манекенка и винаги съм отхвърляла неприличните предложения. Има си момичета за всичко. Тези момичета са готови на всичко, за да хванат така желания богат "принц" и да живеят луксозен живот.

Да, сигурно е със съгласие на манекенките. Не всички са компаньонки, не ги слагаме под общ знаменател. Нали я пребиха преди време, защото беше отказала да прати момиче на адрес. Но ако едно момиче е малко и наивно лесно може да бъде подмамено от измамния блясък на лукса. Тук вече зависи от семейството, какво възпитание и ценности са дали на децата си.

приятелите одобрявам, но приятелките нещо не е много добре

Не помня някой да я питал...!!!

Та на какви преговори ходи?

На мама куклата

Защото я плющеше Маргина и нямаше нужда. След него щеше да изглежда трагична и щеше да се коментира, че е заради парите.

Искала е ,и то много ,но не и е стискало.

И на моята възраст-84 години , не бих се замислил и секунда да гушна 43-годишното тяло на Евгения и да я завъртя в страстно танго !

добре че не се съблече ... щяха да ми отрежат макарите!!

Обикновено обяснения се дават, когато са поискани от някой и се отнасят за неща, които обясняващия е извършил или казал. Да даваш обяснения за неща, за които никой не ти е искал обяснения и за неща, които не си направил или казал е меко казано глупаво. Явно Нарциса в душицата на Евгения вече не може да бъде обуздан. Да си плащаш за да пишат глупости за теб - ето това не го разбирам, дори се чудя тая женица поне малко достойнство няма ли.