Влади Данаилов се оженил кротко, по американски

Ирен Кривошиева разказа как е минала сватбата на сина ѝ Владимир Данаилов в САЩ. Тя се състоя на рождения ден на баща му - Стефан Данаилов, 9 декември.

Обратно в новината

Коментари - Влади Данаилов се оженил кротко, по американски | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На всичките комуняги децата им все в ормазния им САЩ.... По това да си направим изводите, накъде искат да водят държавата и колко ги е еня за хората...

Когато мерна нещо за това семейство, имам чувството, че надничам през прозореца на лудницата.

Тая дето толкова години живя там сега се доказва като пълен ид,,т с това как и било трудно на английски да каже две думи.....От таквиз майки страдат единствено децата....

Кой с интересува от бръщолевенията на тази Ирен с нестабилната психика. Престанете да се гаврите със Стефан Данаилов! Всяка новина за Ирен и сина и е някаква гавра. И двамата ги видяхме много добре, че са малоумни и невъзпитани.

То добре че Ламбо комунягата е много умен и много възпитан. Айде Збогом!

ЛИ Е БИЛА СВАТБАТА НА НАСЛЕДНИКА НА КОМУНОИДНИЯТ ОЛИГОФРЕН?

Да пожелаем на Влади да е жив и здрав, и като дойде време за развод след някоя годинка да плаща по-малка издръжка доживот на вече бившата си съпруга !

ЗАЩО КОМУНИСТА СТЕФАН ДАНАЙЛОВ Е ИЗПРАТИЛ СИНА СИ В САЩ , А НЕ В РУСИЯ ПРИ КОМУНИСТИТЕ!

Влади е в АМЕРИКАНСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ !

ЗАЩО ОБЛИЗВА НА РУСКИТЕ КОМУНИСТИ ЗАДНИЦИТЕ?

Най-важната новина, нищо, че е от преди месеци. До златната му сватба ще я коментирате, че ми идва в повече.

Голяма новина сте написали. Кой ли го интересува живота на семейство ненормалници и брътвежите на една треторазрядна актриса?

боже боже кво ни интересува тоя

Самотна майка отгледала сама сина си, хора с недостатъци като всички други. Кротка е била сватбата, като роднините са далеч кой да вдигне шум. Мисля че това е искала да каже, тя не е написала заглавието на статията. Иначе в Америка има и шумни има и скромни сватби като навсякъде по света.

Комунистите плюят запада като побеснели, а пък собствените им деца си живуркат там без никакви угризения. Та и Стефан Данаилов - опъва народната пара като депутат, а пък синковецът му страда непоносимо в Америка.

като се разведе ще олекне по американски.

Какво ни занимавате с тия олигофрени Влади и Стефан Данаилови.

Влади не е никой, защото Стефан Данаилов е един бездарен актьор.

Tia i maikja ti beshe bezdarna kurva,no tova ne i poprechi da vzemete kvartira v sofia sled tolkova sex s komunistite,da te eba u Bokluka!Cunka li nasranjat Guz na proZtaka borisoff,da vi ebem pichkata maichina i na dvamata?!

Кой е Стефан Данаилов пък кой е Влади, кой го интересуват тия хора?

бас даржа че синат на г-жа нинова е присаствал да покаже соц солидарност сред капиталистическото обшество.

Какво е туй гръцко знаме зад булката(до американското) булката да не е от комшийте

Мноо се извинявам, но заглавието е абсолютно нелепо. Американските сватби са шумни, изключително пищни събития, за които традиционно се хвърлят десетки хиляди (независимо дали могат да си позволят). В сравнение с тях нашите са като вечеринки на аскети. Така че, Кривошиева по-добре да беше мълчала. Но тя никога не е умеела да замълчи.

Сексът (не го бъркайте с джендъра!) също изисква майсторство. На болшинството обаче тази наука им е тъмна и непостижима.

Жестока е майката природа! Външно му е дала ген на бащата, но всичко останало кънти на кухо със страшна сила. И от време на време кухото кънтене се редува с простотия и глупости, колкото да се потвърди първото впечатление за психиатрична диагноза. И на този фон да се натискаш вечно да си в медиите граничи с мазохизъм.

Оценка, защото тя е дадена от Наблюдаващия сексолог. Ако разбираш какво искаме да кажем!...

Да са живи и здрави младите и родителите им. От коментарите не ми стана ясно какво ви притеснява, това, че е в Америка или, че майка му сама го е отгледала? В България завистта и злобата е диагноза.От това ще трябва да се лекува нацията, а кой къде и как живее е без значение за самите нас.

Ама то и тук никой не се интересува точно от тази сватба, вместо пари за интервюта, да беше дала някой лев за тортата на младите. И докога ще четем за този полуграмотен младеж, да свърши нещо полезно и тогава да четем по новините за делата му. Това, че майка му е преспала и после е съсипала живота на Стефан Данаилов, не означава, че ни интересуват новините в нейния свят.

Верно ли го е изнасилила Стефан Данаилов /и то многократно/ тази мръсница?! Горкичкият човечец, съсипала го е психически, тц-тц-тц!

Честито!Но по американските традиции след някоя и друга година следва развот,и ако имат деца Владко ще требва да плаща издръжка та ще му пукат ушите.А пари нема с дупе ли да плаща?:))Живи и здрави!:))

Тая "малка" подробност се научава по късно, по най-болезнения начин. Ама сега му е рано.

като гледам тортата и ми става ясно че е било мирно и тихо на свадбата. Cup cakes..hahah.. и за парите като ги нямаш са без значение

А като показваш простащината си, едва дали осъзнаваш идиотизма си... Дано оскотяването то е обратимо... Good luck!

хехех..тоя има лизенз за масажист..е гати пича

надяваме се доста двамата да са попардяли това за тях нали е нормално

Интересно,за толкова години живот в Щатите, едно изречение ѝ било трудно да върже...как си е учила ролите тогава,тази велика актриса

Както е изнасилвала крехки мъже като Стефан Данаилов и ги е заплашвала, че ще каже на жените им, сигурно ...

Абе има ли поне един комунист на когото децата да не са на Запад?

Не.

еее, то си е нормално докато комунделите ни бутат към россия, децата им да си живеят кротко в щатите

ТОВА Е НАЙ-ВАЖНИЯТ КОМЕНТАР ОТ ВСИЧКИ> Браво. Да се знае!

А какво се е очаквало от Дебил Данаилов? Кой е той? Какъв е той, че да има забележителна сватба? Защо изобщо се пише за неговата сватба. Това недоразумение на природата е в групата от 0.1 процент на най-безличните и безсмислени хора. Кой и защо продължава да го държи в полезрението на медиите? Ами идете и снимайте някоя жаба в блатото в Дружба - по-интересно ще е.

се скъсва от лъжи.Заминала е в щатите със секта.Живяли са в манастир и там го е отгледала.Затова е станал такъв религиозен.Тя е поддъжала градинките в манастира.За момичето,че е прокурорска щерка също лъже.А за това че щял да учи медицина може ама за медицинска сестра.

И тук не се интересуваме какви ги вършат Ирен Кривошиева и синът й зад океана. Не са публични личности и за тях е по-добре изобщо да не се натрапват в публичното пространство, защото получават само и единствено негативи.

Постоянно ни се натрапва статуса на семейството. И въпреки това била скромна сватба. Абе Владко да не се е уженил за статуса на семейството, че толкова го подчертаваме.

dsco@

"Парите нямат значение ... " - Да. За сватбата, защото ги плаща бащата на булката. Но за американеца всяко пени е скъдно. Явно Иренчето е на някакви хапчета, та смята мястото, на което е за друга планета. Нищо от описаното не звучи правдоподобно. И аз имам някаква идея от америцанска култура. Все пак живея от 17 години тук е САЩ и докато "мия чинии" вдигам поглед и виждам поведението на америцанците. Попитах колегите си, върли фенове на "булдоците", ако им дадат $200 дали ще си сложат голям стикер с логото на Алабама за 1 месец на колата. 5 от 5 бяха съгласни. Та пак думата ми е за значението на парите в американската култура и бит. Спри хапчетата, Ирен! Мини на марихуана!

А можеше да се ожени буйно по български

Добре че е Ирен Кривошиева да ни каже какво е в Америката.

за някакъв си влади.Помислете и се гръмнете.

Ирен кога ще ни зарадваш с някоя статия за съпруг номер 137?

Сефте мъж да се ожени за чужденка. Все жени си вземат чужденци.

Ами то за нея той е чужденец.

Бащата русофил, патриот и анти-запад. Детето обаче в САЩ. Диагнозата е "мръсен комунист".

Не разбрах от снимките Влади Данаилов за коя се е оженил.За майка си ли?

Отврат, на всички комунисти децата им са в Америка, на Курнелия, на Данаилов

ПРАВ СИ И НА БАШ КОМУНИСТА БОРИСОВ ЩЕРКА МУ ТАМ ТЦ.ТЦ.ТЦ.

За разлика от Стефан Данаилов, Нинова и много други симпатизанти на БСП и Путин,,комуниста ББ ,не ми обяснява колко е хубаво в Русия,

Умрем да разбера как е "да се имат" на английски! To have each other?

Ей тази ирен, много умна бе!

Къде е булката на снимките ??