Мария честити РД на майка си с нейна снимка

Поп фолк певицата Мария уважи майка си на рождения ѝ ден.

Обратно в новината

Коментари - Мария честити РД на майка си с нейна снимка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има си хас да не честити в социалните мрежи, иначе няма да е празник. Така, непреходната красота и слава на Голямата Отварачка ще се споделят по всички земни кълбета и за многая лета ще има мющерии да им пълнят деколтета.

Ще повърна!!!

Поредно доказателство, че крушата не ражда ябълки.

Коя е мария, че даже и майка й?! Хайде стига!

Гледам, че в търсене на поредния спонсор Марийчето пак е "изблондяла" и е извадила на показ "бомбите" на тезгяха! Че то "русо гладно нЕма" е казал народа! Така се открива новата "голяма любов"! Колкото до майката - смях и ужас! Разби ме със заголения бедър и кожените чизми! "Стара чанта", ама не и лачена! :D

Наличието на подобни "хомо-сапиенс" по земята буди доста екзистенционални въпроси мен ... Ако има Бог - дали наистина ни е създал по негов образ и подобие ? Дали Бог прилича на "Мария" ? Защо е вдъхнал живот на калта ? Защо въобще е създал разумен живот? Въобще има ли Бог ?

има Бог и той ни е предупредил за сатаната

Не знам дали мама младее, но изглежда потресаващо зле. Безвкусно облечена, няма такъв кич, с тоалет, който освен ,че не подхожда на годините й прилича на работното облекло на определен тип жени. Няма ли кой да каже на тази женица, че е смешна...

Няма! За съжаление масовата идиотизация води до триумф на пошлото и безвкусицата.

Отварачката е крива като манивела и проста като гъз!

Скица е Мария. Изненадах се като я гледах в брадъра.

Никаква "скица" не е, а е проста и устата.

Пропуснали сте и снимка на сестрата, и бащата! Така новината щеше да е "пълна".

Рождения ден и то на кого ,на майката на Мара!Браво,утре пишете и за бабата!!Много е важно!

не ме интересуват нито мария, нито майка й. просто искам да напиша някои уточняващи неща за младите хора, които четат тук. българският световно-известен шампион по борба е Петър Киров, който е многократен европейски, трикратен световен(!) и двукратен олимпийски шампион(!!!), а бащата на мария сигурно е някакъв регионално-изявен борец от миналото... това исках да кажа. възрастната дама с вулгарните кожените чизми няма общо с моя коментар, просто исках да напомня какви спортисти имахме и да уточня имената .

Не е ли Панайот Киров?

А аз се чудех от кой е наследила тъпотията и безвкусицата:))))))

Може ли една снимка и без маска?! Има грим толкова, колкото да измажеш една тераса... Факт е, че майката е по-хубава от "това нещо".

Май стана ясно защо гущера се е напил! Празнувал е и той . . . че се отърва!

... напротив, гущера не си намира място... няма място... и портфеила му го няма... и часoвника също...

...ни заливат всеки ден и всеки час !

Мария вдигна рейтинга , на медията . Вече 28г. , новини та дрънкат!

Това е страната , на бат Сали !

Много ми е любопитно link като публикуват такива новини нямат куража да покажат мнението на читателите си, а крият коментарите.... И как се определя кое е неморално и накърнява доброто име?? Тая чалгарка сама не си пази доброто име, новинарските сайтове хукнали да й пазят "реномето"...

ами, класика в жанра. въпрос-как да "възпитаме" жена без стил, без елегантност, без задръжки, но с мощен кичозен чалгаджийско-кифленски заряд? отговорът е на снимката-ами, с личен пример най-добре се "възпитава" кичът в чалгаджийка-кифла! а ако въпросната мария има момиче-ами, готово-щафетата е предадена...

Детето не е виновно, че майката е от най-древната професия.

Мария , Бг ''будител'' !Само с такива кифли и роми , се славим по света .

ТОЗИ ФЪСТЪК, БИ ЛИ СЕ ПОКАЗАЛ БЕЗ ГРИМ ЗА ДА ВИДИМ ИСТИНСКИТЕ МУ СТОЙНОСТИ. КАКВО НИ ЗАЛЪГВА С 5 КИЛОГРАМА ГРИМ .

Щом жени, като тия двете - едната долнопробна чалгаджиика а другата световно неизвестна персона , майка на въпросната чалгаджиика представляват, някакъв интерес в публичното пространство България то май вЕрно сме ударили дъното.

Дъното удариха " медиите " с тия платени публикации . Не виждам никакъв интерес към тия смешни анонимници . И нито един положителен коментар.

--Аман от европейски ''ценности'' ! Ален Делон : --ВСИЧКО Е ФАЛШ!

Как един народ може да се опростачи.И ФторУ кому е нужно това.На първия въпрос един от отговорите е:Чрез популяризиране,разбирай натрапване на пошлоста, първенющината,нищожноста...Досещате се кво имам предвид.А кому и защо това е нужно кажете вие.

papion

Да младее, колко да младее? Я да свалят тоновете грим и тя и дъщеря и и тогава ще видим кой колко младее.

Друго си е Мерцедесче с панделка панделка към тортата и розите.

Само въпрос, че не съм много просветен - на колко години я е родила майка й, че става на 52? На мен Мария ми изглежда на 40-годишна, откак се помня е в някви реклами на бира и пълни страниците на жълтите издания с "мимолепните" си връзки.

Стара беше, за махалата. На 16 другите вече имаха по 3 чаавета. Добре че е баба Данче, да бута навсякъде малкото лигаве.

Каквато майката,такава и щерката.. с тези чизми ще играе Жестока господарка... в цирка

А Гущера не изпрати ли няколко гущерчета на бивашата си тъща послучай рождения й ден?! Ама той беше зает да е в ареста по това време...

След това се чудят защо никой не ги понася.