71-годишна инженерка стана ”Мисис Баба” 2018

Навръх Бабинден избраха за девети пореден път най-красивата баба на България – „Мисис Баба“ 2018 и Grandma Universe 2018.

Обратно в новината

Коментари - 71-годишна инженерка стана ”Мисис Баба” 2018 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам само да попитам кой изпрати на конкурса бабата от снимка 16 - онази втората отдясно, наляво (не от ляво надясно, не се бъркайте)

добър въпрос...много добър въпрос!

Дядото

Изглежда много добре. Което за сетен път доказва, че всичко е ген и природа, а не вседствие на малоумните зомбиращи реклами, с които заливат нежната половина на човечеството (the fair sex).

Дони Василева си остава НАЙ-КАСИВАТА МИСКА ВЪОБЩЕ!!!!!! Не само "Мис Баба" а Въобще Мисс!!! Апа за миналогодишната и дума да не става .

Най-красивата не знам ,но най -тунингованата ..да!!! То не са фалшиви цици, мигли и къдрици!

На "Мисис Баба" Доника Василева ще й отнемат титлата тутакси, като и махнат изрусените екстеншъни и килото грим ! Ще си остане една невзрачна провинциалистка от с. Роза,Ямболско!!..Става за селски кмет!!!

Хм, ИнженерКА......., звучи досущ като КосмонавтКА, МонтьорКА, ШофьорКА..... По образование не съм филолог, а инженер, но защо си мисля, че в книжовния български език няма женска форма на професии, които са в мъжки род...?!

Те измислиха трети пол (неутрален!), а ти за инжинерка взел да се тревожиш. Между другото gender означава грам. род, например: feminine gender (женски род като грам. понятие). А sex е пол. Тя роди дете от мъжки пол: She gave birth to a child of the male sex. Разбирате ли къде е заровено кучето?!

Точно така! Който е учил в английската гимназия през 60-те години, когато преподаваха учители англичани знае, че gender e именно род: masculine gender - мъжки род; feminine gender - женски род; neutral gender - среден род! Но това днешните уж образовани филолози не знаят! И никакъв т.н. трети пол не съществува, а само граматическият среден род, напр. слънце - от кой род е? От среден род, а не от среден пол!

къде се е провел този конкурс в Индия или във Факултута та така кичозно са облечени

Така пееше Фреди Мъркюри. Нека жените да се радват, че им се обръща внимание, защото тяхното щастие се състои тъкмо в това. Затова и актьорската професия ги привлича така неустоимо и е лелеяна мечта на всяка жена.

Все пак да попитам,да не би конкурсът да е бил "мисис Баба Яга" и накрая малко да са съкратили името!

страх ме обхвана като гледам тези снимки.пълен цирк.това облекло ,тонове грим и висяща кожа .ръцете на баба 1 тип прилеп.моля ви ,вижте снимка номер три на първия ред.дамата по средата ,това мис пиги ли е.

От снимките, колкото и дребни да са, се вижда, че поне две или три от участничките са по-красиви и по-младолики от класираната на първото място! Как пък все българските баби са най-хубавите, а пък като девойки не са на нито едно призово място?! Аз по-хубави мацки от тези в Стокхолм и Санкт Петербург не съм виждал! Да не пропусна и балерините на руския балет "Березка", които случайно срещнах на гарата във Виена! Те са просто извънземни красавици!

Теа, па теа! Нема да изберат некоя 24 годишна смугла баба от Факултето, ми 71-годишен индженер облекли кат принсеска!

Канарските острови и Лас Палмас не са отделни държави.Лас Палмас е столица на Гран Канария- един от Канарските острови,които от своя страна принадлежат на Испания!

Имате ли стари баби - дръжте ги за вас!

Е, трябвало е Леонсия да изберат, която и да е тя, тогава ще е съвсем в сапунената стилистика, вярно - ориенталска, а не латиноамериканска, но въздишките са същите. А за победителката, ами инженер ще е, каква да е, щом е на 70+, то млади инженери няма в България, останали са само неграмотни калинки и примати. Бас държа, че внуците са й в чужбина. То и тази толкова й е било инженерството щом има ищах за конкурси за миски. То не останаха жени дето да не са били мис нещо си или поне подгласнички. То всъщност дали са жени, също няма значение.

Защо са облечени като в цигански катун?

староста е лошо нещо, но дано всички я доживеем , но да показваг разни овехнали меса за мис е срамно и обидно

Така, така.Защо ли няма мистър дядо? Защото дядовците са наритали изпращялите баби от снимката и си живеят живота, а подобни откачалки доказват само колко провалена е тази нация.Може ли на 100 години и 100 кг да се пернеш по гащи с три кила грим.Извинете, обаче разбирам защо внучетата ви са едни малки провалени хора като цяло.

Като погледнах снимката и прочетох мисис, помислих че конкурсът е за мисис баба Яга. Със сигурност има много достойни и възрастни баби,които са красиви и без кич. И във всеки случай нямат такова изкуствено приповдигнато настроение. Защото на 71 не може да е като на 31

Отначало помислих че това са снимки от някакв карнавал :шарени дрехи, перуки, грим ! Пък то се оказа конкурс за красота! Нямам нищо против да има страхотно изглеждащи баби, но тези женици защо са се облекли така ужасно ?!

Хубава, инженер, помагаща на сина си и внуците си - според мен изборът е много добър. Да е жива, здрава и щастлива. Такива дами трябва да са пример.

Клоунада!!!Кич, безвкусица,тонове грим и екстеншъни събрани на куп!!!

На този кичозен хотел тези повлекани многооо му отиват!!!Сега остава и тази бабка да си повярва и да хукне след някой закъсал млад провинциалист!!Те прехващат една от друга!!!

Колко си плати тая баба за да е баба на годината?

Не се ли явиха баби около 40-45 годишна възраст.Вижте какви Жени се явяват на мисис баба в Бразилия :)

Простотията ви няма граници пошлост и безвкусица пълна липса на духовност .смрад и гнус

И смисълът на Бабинден опорочиха вече. Всичко обърнаха в пари, конкурси, показност...Която не е успяла да се вреди в други конКУРси и айде за "мисис Баба"... Щото там възрастовата граница е мноого широка - от 30 (а може и по-малко), та чак до 100 и кусур... Дерзайте дами! Тя глупостта не ходи по животните...

Нейни подгласнички станаха а нейни подгласнички станаха ???

Ми те умряха бе!

Впечатляваща еклектика - индийска шарения, "Златен кестен" и малко садо-мазо.

Интересно ще е на конкурса да се яви някоя засукана циганка на 24 години, която си е баба вече.

младите избягаха, но такива като тази с червените корени, тя си каза къде е работила, какво що - остават, те са завета на нацията поне до 150 ще живеят, за да напомнят на нормалните българи защо избягаха!