Сашо Кадиев: Най-хубаво мe буди дъщеря ми

Най-хубавото събуждане, е когато Катето ме прегръща и казва „Тати, обичам те”, казва водещият на "Преди обед".

Обратно в новината

Коментари - Сашо Кадиев: Най-хубаво мe буди дъщеря ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Сашо Кадиев с полочивнката си Таня и дъшря им" - Покъртително!!! Поне грешките си оправяйте, авторедакция поне нямате ли?

Долу ръцете и си затворете мръсните устЪ за Александър Кадиев. Той е по-велик дори и от Александър Велики, а вие така да говорите за него и най-талантливата и с най-много роли в нашето кино - госпожа майка му. А ако трябва сериозно - този човек е прост на непресукан конец.

Така е у нас всеки, който може да разкаже 5 вица подред се мисли за велик актьор

Съмнявам се този дори и пет да може подред. Аз залагам на два и преко сили три. При това тъпи.

Носят се слухове че хората от Оскарите подготвят за догодина специална категория - майка и син с най-голямм принос за световното кино и първите наградени ще бъдат Катето и Сашето.

Водещ на предаване, което по същество е пълнеж. Пълнеж на програмата между сутрешния блок и обедните новини. В предаването се коментират неща които са коментирани дори и в същата телевизия поне 10 пъти. Неадекватни водещи и гости поканени ей така да има хора там в студиото.

Тоя е по-тъп и от Део.

Ти вероятно си по остър и от бат Бойко! Чудя се на хора, които правят такива изказвания, дали някога са ходили на театър, дали са гледали представления в които играе Сашо Кадиев, но едва ли. Както се казва, колкото си по прост, толкова си по щастлив, защото не разбираш колко си прост!

не отклонявай темата! Значи според тебе не прост, Сашо , така ли?

този има красива жена

Хубаво детенце....ама не прилича на татко си джен....

много му е сладса и беличка не прилича на нито един от дваомата но е зазлична и лъчезарна-късмет

Защо занимават цяла България с едно некадърно Албанче

А с какво да занимават цяла България, м? С някое тъпо, грозно и дебело Доларче /демек американче/. Алоооо, проамерикански настроените да си тичат там, ще им скъсат д....то от работа, та дано са доволни!

Какво да пиша? Идиот и половина.

Още един пълен некадърник се приобщи към звездите. Не мога да разбера, какво общо има сина на една посредствена порно актриса със зведите. Все пак, като ни го натрапвате, ще го търпим. Така и така няма накъде да мърдаме във тази скапана държава.

Защо да го търпим? Може да не гледаме предаването, телевизията му..като мене

Ами не го гледай бе, или нямаш други канали освен бтв и нова? Не мога да разбера тези хора, като теб, които само мрънкат, че трябвало да гледат това или онова! Аз имам 120 канала и като не ми харесва нещо отивам да си гледам друго, ама вие хем гледате, хем мрънкате! Аман от тъпаци!

да е жива и здрава мама!!!!

Талантлив не талантлив, хубав не хубав, момчето е инфантилизирано зорлем. Катето в момента гледа три деца. Който ги познава знае, за какво става дума.

Катето Евро: "Саше, мама, при жива майка кой будала се жени?"

Отивам до болницата, че ме заболя оная работа....

Я виж ДНК -то, че и други имаха принос....

И това "Чааааааааак до обяд" първият път беше интересно, вторият - леко забавно, третият - леко досадно. Сега, след толкова много пъти, бързам да хвана дистанционното и просто да спра звука. Не знам, ако Сашко не се усеща, наистина ли всички роднини и колеги все още са очаровани.

не го гледам освен че е неприятен и заради това чакккккккккккк до обедните новини, като го чуя и ми се повдига, затова и сменям канала

аз не бих им простил...кариерата и парите не са всичко повярваите ми и аз сам милионер...бих дал всичко само и само да сам още един миг с любимите си хора

... сам... милионер... пак си заспал отвит!

бедните, нямат брак,бездомната майка, няма какво да доказвва...

Опасявам се, че в момента , в който дъщеря му стане на 5-6г. и вече ще има запазено място като водеща в някоя телевизия. Те в това семейство всички са толкова кадърни, че направо са абонирани да стоят там по наследство

страшно ми е неприятен този тип, заради него не гледам сутрин БТВ

Нали затова са го сложили на екран - да разболяват българите с такива отвратителни водещи.

а връзва ли му обувките? албанска му работа

Мамино синче - жена му става, прави закуска, храни и облича детето, пали колата. Всичко, само и само нашето мъжленце да не настине. Ай стига бе, докога с тия метросексуалности !

Chefo77

То по принцип на такива мамини синчета някой друг им върши и мъжката работа ...

Редактор Нели Дончева,пет печатни грешки в две изречения и снимка е твърде много.Да не сте завършила ПУЦ за журналисти?/пояснение:Пъдар Учи за Цар/...

Заглавието някое Айше ли го е писало?!

Добре, че го поправихте

Попитайте сашка: - дали е джендър/джендърка - дали мама още му бърше дупето - ако не е мама щеше ли да води предаване в телевизията.

Не стига на ТВ, па и тук ли да му гледаме физиономията...

Тоя Сашко като почна да води по телевизията много ме дразнеше, не можех да го дишам. След време той ли се понаучи, аз ли му посвикнах незнам , но се понасяше. Сега вече не гледам никаква телевизия и ми е най-добре

На тоя майка му като държи евро парите що не раздаде на хората по 50 евро поне:)

Споко Саше, като порасне ще те съди за сексуален тормоз.

този ми е познат от нейде, но не се сещам дека съм го виждал. ще да е от телевизията като съм щракал аналите, предполагам. обаче тази кифличка Таня Тончева мога да я взема за лИбоФница - симпативъртигъзична е.

Големи сладури са!Сашо не е красавец, но е много чаровен!

Ей, много злоба се лее тук, какво ви е направил човека??? Този "лигльо" обикаля цялата страна, за да играе в различни постановки, а сутрин води предаване по БТВ, за да изкара пари за семейството си. Да не е по-добре да е корав мъжага, който пие шльокавица от пладне до здрач, побийва жена си, че не заработва достатъчно и псува правителството, че за него няма работа??? Не му завиждайте, а вземете пример и бъдете същите "лигльовци"!

нямам нищо против палячото ,той така си изкарва парите .Но не знаех че има някой който гледа БТВ с разните му там мърляви и ужасяващи блокове

Не всички трябва да се мазнят и да умират от умиление от родните "випове". По цял свят коментарите за "селебритата" са подобни - едни им се кефят, други не.

И НА МЕН МИ КАЗВАТ ЛЕКА НОЩ И ДОБРО УТРО. НИКОЙ ЧУЖД ЧОВЕК НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА. КОГО ЛИ ГО ИНТЕРЕСУВА ТОВА ЛИГАВО МАМИНО ПРОТЕЖЕ ??? КАТО МАЙКА СИ ТЪРСИ ДА БЪДЕ ЗАБЕЛЯЗАН!!!

Пропуснал е да спомене, че Таничка му прави тръбичка между закуската и подгряването на колата.

Позоционирано материалче за един шуробаджанашкия лигав некадърник.И той и майка му са яко противни.

МНОГО СИ ГОТИН,САШКО!!! АМА МНОГО. И В ТЕАТЪРА И В КИНОТО, И В ТЕЛЕВИЗИЯТА.БАЧКАШ ЯКО, ДОБРЕ ТЕ ГЛЕДА ТАНЧЕТО.МАЙКА ТИ Е ГОТИНА.ЩАСТЛИВ ЧОВЕК!

Не, няма да чета това което пишете. Не знам как се прехранвате като си губите времето да пишете тези неща, и кой ви дава пари за това. Дали не са тези за които пишете? Това е ненужна за никому информация. Живота на тези не е по важен от моя.

Mноууу си проста ма, Oфцъъъъ..;))

Неотдавна засякох Сашо в Билла-та на Плиска, бешедо мен на опашката на касата. Едни хлапета го забелязаха и почнаха да го снимат, а той ги заговори. Държа се с тях много приятелски, снима се с тях, взе да ги разпитва разни неща. Много човешки се държа, без грам звездомания. Това ми направи хубаво впечатление.

Така е Кате. И аз бях до вас, нали съм ти снаха, и на мен ми направи много хубаво впечатление. Цунки!

И аз го видях веднъж в мол сердика.беше с няколко колежки или приятелки.постоянно се озърташе дали някой го е разпознал, но уви...никой не му обърна внимание.май само аз го разпознах.

И моето дете всяка вечер ми казва: "лека нощ, тати и сладки сънища, много те обичам", но не го правя на световен въпрос!

Какъв е тоя ЛИГЛЬО

Шуробаджинщината край няма! И ако е талантлив човека добре и така да е, ама Сашко специално няма нито харизма, нито талант!Заради майка си е там!

Не заради майка си ,А ЗАРАДИ ТОВА М/У КРАКАТА НА МАЙКА СИ /от миналото/.

Много ги харесвам.Харизмата им е заразителна.Около тях е смях, любов и топлина.Скоро си купих книгата на Катето Евро/готварската/ Горещо я препоръчвам на всички

И ние си купихме готварската книга на Катето. Много приятелски близка е книгата. Тя и Катето е такава, а и Сашко, който съм гледал в класа на Ст. Данаилов, когато като студенти гостуваха на пловдивска сцена по време на Сцена на кръстопът.

"Сашо Кадиев с полочивнката си Таня и дъшря им" - ???? Това на български ли е? Моля за превод!!!!!!!!!! "казва Таня и уточнява, че не бременна с второ дете" - какво уточнява Таня, пак не се разбра. Моля пак за превод!!!!!!!!!!!!!! И моля за ПОРЕДЕН ПЪТ тези, които се кичат с гордото прозвище редактори, да вземат да научат български и да вземат да проявяват малко повече уважение и към езика, и към читателите си! Новината може да не е особено смислена или полезна, но е писан текст. Като тръгваш да пишеш нещо, че и като редактор, най-напред - задължително! - се научи да боравиш с езика!

Моля, моля, това е Нели Делчева, нейна мисия не са смислените, а смешните дописки, пълни с всевъзможни грешки. Затова го държат там момичето, не за друго.

Като стана дума за правопис и граматика ,последното изречение също бъка от грешки в пунктуацията.За сравнение :"Най-хубавото събуждане е, когато Катето ме прегръща и казва Тати, обичам те- казва водещият на "Преди обед".

Аз пък се чудя до сега какво сме правили без Сашко. Страшен "талант".

МЛАДИ, КРАСИВИ, РАБОТЛИВИ, ОБИЧАЩИ. А ВЕЧЕ НАУЧИЛИ И ДЕТЕТО СИ НА ЛЮБОВ...БРАВО,СЛАДУРИ