Рут разкри, че е била жертва на домашно насилие

Рут Колева заговори за домашното насилие, но изтъкна, че това няма нищо общо с дебатите около Истанбулската конвенция.

Обратно в новината

Коментари - Рут разкри, че е била жертва на домашно насилие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рут е уникална и се радвам, че има такива талантливи българи като нея!

Пробутва ни се, че всяка четвърта жена е била насилена. Аз, майка ми, леля ми сме 3 жени. Значи всяка следваща жена, която познавам е насилена. Хайде бе!

TIREX

някой срещу заплащане и се е водил гадже и и посягал с четката за тоалетната..

И тя да не остане по-назад.....

Куку Руту фафла чудна, пъъъъълна с бял шоколад.

Ама кога се е сетила? Докато се снима с чичкото на екзотичната ваканция? И точно сега, насред дебатите за тая конвенция, ама нямало нищо общо с нея? Тая май се усети, че с пеене (нали певица беше?) вече няма как да влиза в новините, затова и всяка новина свързана с нея е по повод нейни коментари по теми, нямащи нищо общо с музиката.

Стига бе, стига с това същество... Където и за каквото се заговори, тя все изпитала на гърба си....

Адски жалко е когато е това което се опитва да нарпави Рут. Но тя и без това доствойнство няма така или иначе. И изобо не вярвам някой да смее да и посогне. При директен сблъсък между мен и тази жена не съм сигурен в изхода от битката....

Абе аз тая съм я виждал някъде... май...

Добре, че е джурналист, че иначе...

Какво да каже моя баджанак, вече 44 години насилие от страна на балдъзата ?

Като не може да стане известна с пеенето, пробва да стане известна със съжалението към нея.....

Голяма част от насилниците, които бият жените си, са кротки и страхливи в обществото. Нервирайки се, че на вън е никой, в къщи си избива насъбраната злоба и агресия и то на по-слабите. Голяма част от тях са расли в подобни семейства. Майка му, вдига скандал от безсилие да се бори с належащите проблеми, баща му я набива. Процентът е голям в България, дори е народопсихология.

Видяла жабата...и така

Рут не е никаква певица!

Рут е инструменталист.

И тази отново взе пари да се прави на бит котак.

Толкова се радвам, че още някой мисли като мен!!!!!!! Най-гадно е да вземеш парички за подкрепа на каузи сейв пирин, таймс ъп и квото там и после - айде на малдивите примерно. Рут ще си каже - ама кое му е гадното? И ще е права. Аман от продажни хора. И после циганите си продават гласа. Нееее, и други си продават и гласа, и мнението, и позициите, и личността, и всичко. Срамно е това според мен!

За какво изобщо говорим. Та ние живеем в зверилник. Например днес отидох на работа без кола, защото католясах да тичам по автомивки, заради черният лед по улиците и заради липсата на парко места и т. н.. Та пътувам аз в софийското метро, което е претъпкано, а един младеж зад мен закусва нещо мазно и тестено и хич не му кука за дрехите на останалите, яде си в мръсотията и блъсканицата и не му прави впечатление - като кученце. На връщане седя в един автобус. Косата ми е на опашка. По едно време някой ме хваща със все сила за основата на опашката и за скала и така ме дръпва, че виждам звезди, В първия момент не осъзнавам какво се случва. Поглеждам към седалката зад мен и виждам възрастни жена и мъж към 70-те да се настаняват там. Старият човек, каза, че не е той , а старата жена замълча, все едно нищо не се е случило. Първо помислих, че е случайно, но след като не получих извинение и нямаше и грам съжаление от страна на бабата, реших, че е нарочно. Пълно е с лоши и злобни стари хора, готови да упражнят насилие и на публично място и без причина, така за удоволствие. Какво да очакваме тогава от внуците им - логично, че насилие, може и убийство.

Бабката ти е завидяла на количеството коса и ти е дръпнала опашката да не знаеш много :D

Ми рабирам те, затова с мен винаги имам електрошок и парализиращ спрей. В такси не се качвам и без двете. Просто изродите са много и ако сама не се научиш да се защитаваш няма кой да ти помогне.

Прекалява от всякъде тази. На всяка манджа е мерудия. Била е жертва, друг път. Вчера хвалеше наркотиците, днес пак е с актуална тема от медиите - домашното насилие. Такива хора са вредни за обществото. Отдавна казвам, че жената е за психиатрично лечение.

Кога обаче открито ще се заговори за домашното насилие, било то вербално или физическо, над мъже? Жените, говорещи за равноправие, би трябвало да приемат, че и мъжете имат права , иначе е равнокривие. Най-голям шум обаче вдигат разни феминиетки, който никога през живота си не са били дискриминирани . Да не говорим за такива изроди като американската блогърка, която вчера открито призова да бъдат избивани бебетата от мъжки пол и всички мъже , и която след това се опитваше да се оправдае, че видите ли този призив не бил казан сериозно, а за да се обърне внимание на такива като нея. Само че ако подобен несериозен призив беше отправен от мъж, после никакво оправдание нямаше да го изкара нито от затвора, нито от главните новини на медиите . И ако някой от вас мисли, че дрънкам глупости потърсете в нета, видеото е от вчера Jenny McDermott made the shocking comments in a video posted on her YouTube channel entitled: "#KILLALLMEN.

Тази си е ако не за затвора поне за освидетелстване и забрана за достъп до каквито и да е средства за масова комуникация! Като минимум!

Да , ама джендъраите ще скочат да я защитават с аргумента, че е дискриминирана .

Говори се и за това, но много мъже не искат и да чуят, за да не се "изложат" пред хората. Живеем в свободна държава, никой не те спира да говориш за насилието над мъже. Просто такива като вас знаят само да тролират. А междудругото имената на всики убити жени от ревниви партньори в България през 2017 г ги има публикувани,

Колко се говори, госпожо (госпожице)? Значи когато мъж зададе резонен въпрос, феминистките го смятате за тролене ? Типично !

ако не държеше да е на всяка манджа - мерудия!

Тази пък за какво да я биеш? Тя си е достатъчно смачкана.

Стига сте плюли! Рут Колев има очарователната способност да изглежда с десет години по-възрастен от обявената си в паспорта възраст. И с десет пункта по-нагъл от циганче-просяче, което иска да ви измие джама на колата. Вие го напъдите отляво, то цъфне отдясно. Рут е неуморим и неизтребим, той не вярва, че не го харесвате - той си мисли, че просто не му е достатъчно силен ПР-а. Проблемът му не е, че има силно мъжествена аграрна физиономия. Проблемът му е, че вие не разбирате колко е хубав всъщност. И не трябва да работи върху себе си. Трябва вас да ви работи, за да го харесате. И ще ви работи...

Ако в Лайф излезе новина, че са били обгазени перуански индианци със зарин, Рут Колева ще каже, че и тя като малка е била обгазена със зарин. Не и върви песнопението и туй то... Тя твърдо е решила, че никога няма да работи, а само ще мучи един-два пъти седмично в разни алтернативни локали. И ВИЕ сте виновни, че не я харесвате. А тя е чудесна. Що се касае до агресията - това е една от малкото, да не кажем единствената българска певица, която се е била трезва, два пъти посред бял ден - веднъж на наказателен паркинг, втори път с някаква служителка на МВнР....

Всяка четвърта жена у нас е жертва на домашно насилие, според статията. Мога да ви уверя, че поне всеки четвърти мъж е също жертва на домашно насилие от страна на жена си под формата на редовен и много често тежък психически тормоз, жестоки скандали, крясъци, истерии, най-често пред децата за които по този начин това също се превръща в домашно насилие. Ще питате от къде знам. Знам и го твърдя по същия начин, по който се твърдят нещата и от отсрещната страна.

и аз бих я бил, само като видя месестата й и нагла физиономия

Хем била малка, хем вече живеела с приятел дето я побийва?!?

Винаги съм се чудил на жените как могат да търпят малоумници, които им посягат.Като ти посегне махаш се от него, оплакваш се в полицията и толкова.Но в повечето случаи имам чувството че жените възприемат такива мъже като истински мъжкари и посягането като заздравяване на връзката.Как да им помогнеш на такива жени и защо, като те самите се поставят в такава ситуация.

Явно си търпят на бой помакините. А на помачорите не се казва мъжкари, а по-скоро Аграри ;-)

Въпросът е много сложен. Жертвите на системен тормоз обикновено са наплашени, смачкани психически- освен физическото насилие, винаги има и психическо такова. Отделно има много жени, които не смеят да напуснат насилника, поради наличието на деца и липсата на вяра, че ще се справят сами. А тази липса произхожда от по-горните неща. Така, че не се чуди, ами ако имаш позната, проятелка, която е жертва на домашно насилие се опитай да и помогнеш. Само с гледане на сеир не става,

аааа там работата е за бой

аа, тамам кютек сербез пача!!!

Боядисването в рижо е признак на недоклатеност. И по всички снимки умело се завърта така че да скрие шкембенцето. Но ние си го знаем.

Рут разкри, че е била жертва на домашно насилие - насила я карали да пее, когато била малка, та и до днес се мъчи горката.

Рут има мно`о рутещи цици

Ал

Абе имаше един, който май ми посягаше, само да се сетя как се казваше....

Ал е дружка на Е, която е редактор на рубриката. Каквото и да напише, тя го избира. Дори да е тъпо и/или да не е по темата.

Трябва да е "една" иначе няма да хване...

Бият си жените/приятелките така наречените мъже Малки пиш#и и комплексарщината им А и вероятно страхливци които освен женски пол да набие нищо друго е неспособен Пък и в леглото не струват нищо Посягал съм лично аз веднъж (когато бях 18-20годишен ) и все още не се гордея с постъпката си Два пъти съм бил такива лекета из барове/дискотеки , и ще продължа и за напред да им разбивам носовете на такива нещастници . А как само реваха и ме молиха да спра :) Ще ви изпапкам насилници жалки , тези женски същества са раждани от майки , като вашите и не сте вие хората който ще поучавате с бой !

Тая чували се какво говори. Гаджето и посягало. Ми за какво е гадже? Защо си е хванала гадже след като не иска да и посягат да я пипат.Това са елементарни човешки чувства и дейности. Явно няма какво да каже и си прави реклама. Ако е искала да си го е сменила. Ако има проблеми да се обърне към полицията или баща си.

Това домашно насилие ли е?

Ганьо балкански и на теб ще ти коригирам носът И баща ти ще те хареса чак

Трът и липсват светлините на прожекторите и сцената понеже явно няма как да изпее.По тази причина сега около истерията с Истанбулската дивотия се сетила ,че е домашно насилвана.Преди месец два не го каза , но сега е актуална темата и тя е във вихъра си.Как не и омръзна.

Само на мен ли тази ми е супер противна??

Не

ми е страшно противна, има излъчване на простачка

Дааа, често срещано при наркомани. Особено в абстиненция. Но това не е домашно насилие.

Рут, Рут, темерут!

Урод Колева, да се не обажда!!

Видяла жабата,че подковават вола.

ЛГБТ и други толерастки организации започнаха да привличат т.нар. "звезди" да агитират за конвенцията. Дебатите стават все повече емоционални и ирационални. Всеки е чакал през последните 25 години някаква си джендър-конвенция, за да се справим с насилието, признавайки, че са усвоявали само пари досега, а резултат - нулев.

Като чета коментарите България е ад за жени. Едно хубаво семейство няма, домашно насилие във всяко трето семейство. И сега всичко ще се промени. Идва истамбулската конвенция и всички ще са щастливи.

Хайде да не се оправдавате с истанбулската конвенция, дефакто мъжете са най-облагодетелствани при сключване на брак и след развод, което дава възможност да си излеят комплексите на воля. Наистина тогава се вижда човека точно какъв е.

Кажи честно, мъжете са облагодетелствани при брак и развод - досега не съм чул жена да плаща издръжка и детето да е присъдено на бащата / е чувал съм ама 1% /!Ако, не си ироничен!

Ей туй е голяма мантра на всички женУря - "Всяка четвърта жена у нас е жертва на домашно насилие." Ама като чета колко се оплакват, май на десет жени се падат петна'есет бити :):):) То това стана и модерно, всеки известен да се изкарва, че е бил тормозен като малък, сякаш това е задължително условие... Като приказката за "лъжливото овчарче", вече не им вярвам на нищичко!!!

Проблемът с насилието е изключите лно сериозен и съществува от години. Аз самата съм била жертва на домашно насилие от страна на баща ми, майка ми и брат ми също. За пред хората бяхме нормално семейство. Голяма част от жените търпят и не се оплакват никъде- къде от срам, къде от липса на вяра, че ще им бъде помогнато. В повечето случаи полицията отива на адрес, прави забележка на насилника, най-много да го изведе за няколко часа навън, след което той се връща и пребива още по-безмилостно жена си и децата си. Време е насилниците да започнат да се третират като престъпници и да бъдат съдени като такива. Затова са нужни обаче радикални промени в законодателството ни.

баща, майка, брат - то кой не те е фанал, той не те е ба рал.

Ти си неграмотен и тъп, жената казва, че е била жертвам, както и нейната майка и брат й. Не се смей, може да имая дъщеря и нея да я чака същото.

Пич, текст с разбиране се чучи още в първи клас. Жената е писала, че е била жертва на насилие, майка и и брат и също. Какво не разбра? Вместо да се подиграваш, вероятно и ти си насилник?, се замисли колко хора са в това положение.

Кой ще ги превъзпита? Могла си да се оплачеш на някоя учителка, да те изпратят в интернат и ако си била от по-хубавичките, да те отдават на концесия на овластени господа, а ако не си била, да си подложена на сексуално насилие от по-големите от теб момчета (обикновено от мацинствен произход) в интерната. Когато сдържаните, неагресивни и възпитани хора са малцинство, насилието е норма.

В какво извратено семейство си живяла, че си била подложена на насилие и от майка, и от баща, и от брат?

Щом всички са участвали, значи явно е в кой е проблема...

Ай,стига бе с тая реклама.Пей хубаво и ще имаш почитатели !

Аууу какви големи ц*ци имала тая. Браво хареса ми.

Рута е жертва на Рута!

Точно в десятката! Поздрави!