Мария Илиева стана майка

Поп дивата Мария Илиева е родила тази сутрин в софийска болница.

Обратно в новината

Коментари - Мария Илиева стана майка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, живо и здраво да е новото българче с красиво име, дошло на бял свят. Жива и здрава да е и майка му! ...Жълтата страна на въпроса и другите незначителности на фона на новия живот, не ме интересуват, някак си...

Жива и здрава. Красива, но безинтересна и скучна

На снимката се е барнала да мяза на Уитни Хюстън... Само дето няма нейния талант. Да е живо и здраво бебчето!

"барнал" я графичният дизайнер с Фотошопа.

Браво! Честито! Да са живи и здрави и майката и детето. И баща му де...

В такъв случай се казва - да е живо и здраво и много да я радва. За другото гаранция няма. В днешно време всеки го е подкарал през просото. Повечето бракове не могат да издържат и 10 години. Така че, няма никакво значение дали мъжът ще е по-млад или по-стар. Всяка втора жена след няколко години вече е самотна майка. Доста обезкуражително за несемейните, но е факт. Семейството вече не е ценност, хората са егоисти и консуматори.

педирунгели, коментара ми не съдържа спам, а ПОУЧЕНИЯ КЪМ ТЪПАНАРИ като вас

Живо и здраво да е и да й носи любов.

ЯдохтеИ гъзаОт всякъде а в крайна сметка се е родило детенце здраво и нормално.Ще бъде гледано добре а дано бащата си вземе жената и бебето и далече,далече където хората имат уважение един към друг ,толерантност и не се занимават със селски дворни клюки и да оплюват всеки който им падне.

" дано бащата си вземе жената и бебето и далече,далече", ама не ми се вярва да се изпари та да ни остави намира! Има да ни досажда и със снимки на бебока и с колко е талантлив като майка си същия... Както и много е вероятно коментарът ми да изчезне, а твоя "ЯдохтеИ гъза.." да се смята за много умен...

Леле.. дупето и преди беше от София до Севлиево а сега ще е до Варна.

"Младата майка"?! Можеше да ни го спестите това! Богатата, известната, ВИП, иди дойди, но младата... НЕ!

Ми тя е майка на 1 ден, бре! Не са писали "млада жена'. Това "нещо"- четене с разбиране- май не е за всеки.

Мерси за тълкуването на българския език чак от Америка! Млада била Мара, защото "Ми тя е майка на 1 ден, бре", а като стане майка на 1 седмица ще си влезе ли в графата "фанала последния влак майка"?!

Това не е ли дискриминация към останалите стотина бебета, които са се родили днес, а ДИР? Това че е родила да не е някакъв природен феномен?

Името ти е 15555А в шестнадесетичната система :-)

не е дискриминация. най-вероятно не са се родили чак толкова много българчета днес, а другите "български граждани" нямат абсолютно никакво значение, освен като източник на бъдещи щети, беди и вреди. на, да, прав си донякъде-нека честитим и на другите български майки, родили българчета в същия ден. да са живи и здрави!

А баща може ли да стане?

Всички вие, които й се присмивате за възрастта, за професията, за бащата на детето защо не погледнете себе си?? Женени сте за някого, който понасяте само заради общият кредит за мизерната панелка, в която спите. Изневерявате си с който и както ви падне, а вечер приспивате гузната си съвест с евтин алкохол и салата пред телевизора, преструвайки се, че нищо не е станало. Мизерните ви заплати едва ви стигат да не умрете от глад, но сте тръгнали на другите да се присмивате. Идиоти!

+100000000000000000000000 евала за коментара !!!

СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ.

се е справила. Кратко, ясно съдържателно. Ако почне да пише и предричам бляскаво бъдеще...Мъката я има. От това по голям стимул за творчество няма.

То така е и си абсолютно прав/а. Само да кажа, че такова е положението и в просперираща Европа и Америка, къде млко по/добре, къде мало по/зле. А матрЯла си е такъв. Хората с гордеят, че са били роби 500 години и ако някой се опита да им го вземе ще го убият с камъни. Мъ

Не е страшно, че сме били роби (защото точно това сме били, колкото и да ти е криво), а че сме останали с робска психика. Чест и почитание на дедите ни, които не са се примирили и са извоювали свобода. Ние - за чеп не ставаме.

Общия кредит....май говориш за себе си мишко! Там сте 98% на кредит за къщата + двете коли!

Някой помни ли как изглеждаше тази в началото на т.нар. си кариера? А песента и "Плачи-Мълчи"?

Как?

Поп питомната роди. Щото дива да е, не виждам. Да е живо и здраво бебенцето и ще замоля да не ни информират как се развиват и двамата във физиологичен план поне 10-15 години!

Марче, дано поне детето ти има някакъв талант..

Таткото да не е някой вносен донор..например някой швед?

И какво, ако е? Нито й плащаш сметките, нито ще се грижиш за детето й. Гледай себе си.

Ти от де знаеш?

Аууу, местя.

Честито, да и е живо и здраво бебето!

Най-после, без малко да изпусне влака! В един момент някои поп диви разбират , че с орална любов бебета не се правят!

Кой бе?! Младата майка ли???

Честито бебче!! Да е здраво и щастливо, да има прекрасно детство!! Най-чудесният момент от живота на всяка жена, е майчинството! То ни прави горди, силни и удовлетворени давайки живот! Честито Мария!!

Пипето ти до там стига, минахме и 7 милиарда благодарение на такива с такова пипи, Пипи!

7 милиярда сме заради тъмнозелените, дето се плодят като хлебарки от 12-годишни, без да имат възможност да дадат добро бъдеще за 10-те си деца. и заради онези, дето го поощряват - визирам полит-коректните, дето все за права пискат.

Не всички, не всички Пипи! На 40 годинки е, не е бързала да става майка.

Горкият баща, какво чудо на чудесата е забременил малееййй....

Ще има ли национални празненства по този случай и следващата седмица да е обявена за неработна или не?

в Македония...или у Сливенско...у Пазарджишко...

У Търновско

"Младата майка и Александър се чувстват отлично." ?! И млада ли майка има Александър?!

Честито. Много я харесвам. Много стилна дамо във всяко едно отношение.

Аз пък нищо не и харесвам! Поне да можеше да пее....

Хубава новина, браво. Живи и здрави да са :)

"... бременна чрез социалните мрежи" !! Значи е възможно! Ура!

Браво и честито да и е!

Как ли се чувства лицето, споменато като "половинката ѝ"? Не бих излязъл с жена, ако ще бъда някаква размита сянка, по-безлична и от току що роденото и дете. Да е жив и здрав Александър, а на нея пожелавам още много!

Живи и здрави! Не й желая нищо лошо и дано да не съм права, но връзки като тази просъществуват много, много рядко. Първо, че математиката в един момент надделява над любовта (говорим за над 15 години), после тази неопределеност - "не знаем къде да живеем, аз тук, той-там". Ако ще правиш дете, основното нещо е стабилността. После ми обяснявай колко било планирано... ти не можеш да организираш едно общо местожителство с бащата на детето, а оттам насетне колко още по-сериозни компромиси имат да се правят... Уж, големи хора, уж достатъчно зрели за дете, а ще го подмятат като парцалена кукла тук и там. Тъжна работа

Добър разбор направи +100 И на мен нещо не ми се връзваше това с планирането :D

Горкото момче.

Здраве и щастие

"Поп дивата"?????? Та тя не може да пее, глас няма, но някой я пробутваше десетилетия наред като онова нещо Гафа..... Някой да ми каже една нейна запомняща се песен, ще съм много благодарен.

Започне ли следващата и край- нищо не можеш да си спомниш от предходната песен- еднакъв ритъм, 3 до 4 тона, безсмислени текстове предимно от местоимения и идея" аз на тебе- ти на мене" А бе, трагедията е пълна! За съжаление с такива изпълнители е пълно звездното ни пространство

Спомням си една нейна песен "Нищо" се казваше и тотално определя нейната певческа кариера. После нещо се обясняваше с някакъв рапър къде се била барала и как се мятала.

Chefo77

Чак пък рапър ...

Баща ли да стане сте очаквали? Егати тъпите новинари. Дано и другите престанат вече да я хулят, такава била, онакава била..... Поне пее, жената, пък си е и хубава, поне повече от покойната Уйтни Хюстън - Щиглеца, дето стоеше като дърво на подиума и не показваше ни грам пластика, или Кюфтето Марая Кери с напращелите форми като на руска колхозничка. Честито да им е синчето, че и още едно да си спретнат, че не е хубаво да остане само в живота.

да сравняваш тази джипси женка без глас и биренки вместо крака с Уитни Хюстън или си чалгаджия или роднина на въпросната Мара Биренката.

Сички провансета си кръстиха децата я Александър, я Виктория... След 20 години ще са повече от Георги, Иван и Петър.

А бебето как така е високо? Нали няма да падне?

Много си прав, напоследък рядко има момче, което да не е Александър. Не е мислила дълго, за да го кръсти така.

Избират международни имена, не знаят къде ще им живее детето и затова гледат името да е навсякъде прието.

Да са живи и здрави, догодина пак да роди, за пример на родните кифли (които се правят, че не я харесват, но тайно я копират).

Честито! ДА е живо и здраво и да расте заобиколено с много обич и радост!

Половинката и Георги ли е, или Александър?

Нищо не се казва за баща... А и защо веднага, детето било момче? Като порасне то ще реши, какви са тез догми! Имало било пишка... че то и в парламента има такива индивиди с пишка, пък поведението им като на ....

Кой каза, че от нея няма да излезе човек!

Да са живи и здрави! :)

Мария е най-прясната майка! Да живей! (Да е живо и здраво детето!)

Кой казва, че от нея няма да излезе човек?

да е живо и здраво бебенцето и да се раждат повече българчета.

Да, но тя не е българка, за да се раждат повече българчета.

новина, май се е случила по някаква нова технология - бащата в чужбина, чрез социалните медии на Мария в България ???

"Таткото" е дошъл в епруветка и затова си живее в чужбина и едва ли подозира, че му се е родил син :)

На Мария пожелавам едно здраво бебче. На себе си пожелавам да не чета през ден "днес се оригна много сладко. Щастие. Споделеност" ..ама едва ли...

Примерно ако се гръмнеш,ще спреш да четеш а и няма да занимаваш околните с глупости.

"Поп дивата" ?!?! Ко ?! Дивата и на тая, започна да се износва, че се опита да гепи агънце. Приемам залози - до две години ще квичи, че е изоставена.

От кой да е изоставена,тя има две деца

И тя една певица...

бащата знае ли, че той е бащата? Защото Мара дълго време умуваше на кого да го зачисли. Беше се объркала, но намери правилно решение.