Виктория Бекъм дразни фенове с кльощави модели

Виктория Бекъм успя отново да възмути и провокира феновете, след като публикува снимка на много слаб модел.

Обратно в новината

Коментари - Виктория Бекъм дразни фенове с кльощави модели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виктория е направо скелет! Тя твърдо е станала анорексичка, ако това не е фотошоп, разбира се.

Собствената й щерка е едно кюфте, милата, ще има яко диетки и хапченца в следващите години :)

Да покани тогаз наште министърки и депутататки.

За мен тази е тъпа, ама аз винаги съм смятала така за нея! Бях на едно нейно ревю в Англия преди година, нито дрехите й бяха хубави, а за манекенките да не говоря, но ............ това си е мое мнение, аз скелети не харесвам, то и публиката не ги хареса особено! Хахаха, като се замисля, аз и нея не харесвам, груба жена и вечно намръщена. Елате да я видите на ревю, студена и груба, направо дразнеща!

Не всички имаме умението да се харесваме. Може това студено отношение да не отговаря на вътрешния й свят.

Ако това беше написано в обратен вариант - колко дебела е моделът, всеки, който би се осмелил да критикува килограмите на дебеланата щяха да са насечени на парченца, а обидите щяха да летят със свърхзвукова скорост. Защо хората не приемат чуждото мнение или чуждия вкус, когато това по никакъв начин не нарушава правата им? Какво им дава право да критикуват килограмите на когото и да било - много или малко - техни са си - те си слагат мярката на устата и не очакват никой да е като тях. Това, че няма да изям 10 кюфтета и половината от тортата не означава, че очаквам същото и от другите. Те са свободни да изядат 20 кюфтета и цялата торта - лошото е, че после се чувстват зле, но е трудно да критикуваш собствената си лакомия, я по - добре да я критикуваме нея, че не се тъпче като нас.

Току що описа западнАЛият модел в обществото. Тотална деградация, но ако някой се осмели да каже истината е расист, съдист, човекомразец, фашист и т.н. Плюскат като за последно, тъпчат се с каквото намерят, по-лакоми са от свинете и после чакат някой да ги успокои как всички са такива с примери и се успокояват взаимно как всички са дебели и няма какво да се направи. Това ми напомня за вица "госпожа защо не си вземете прасе?" Отговорът: "много съжалявам но аз пумия няма да дояждам.."

Най-точно то определение е мършави или просто казано мърши.

Стига с тия малоумни анорексия, дето изглеждат като от концлагер!!! НОРМАЛНИТЕ хора не са като тия, те са за принудително лечение, майките им също!! Имах нещастието да срешна на живо по софийските улици такова нещо, то изглежда страховито, водещ скелет, който ще хвърли топа всеки миг!! НАПРАВО УЖАС!!!

Това е света, в който живеем днес. Нормалните хора са на изчезване. Сега има само крайности. Твърде слаби, твърде дебели. Джендъри, мендъри, феминистки и т.н. Да се появява някой нов вирус или да почва нова световна война, че не се търпи вече.

Дай ни пример и ти се зарази с неизлечим вирус!

Никой не е на изчезване. Изчезнал е мозъка на някои амбициозни млади хора, които нямат талант да пишат, а искат да се изявяват като журналисти, а тях ги използват разни наглеци, тръгнали да правят сензации за пари. С една дума - това се продава по медиите и ако се отчайваш спри да четеш боклуци. Това тук не е животът, а сайт за клюки. Човек трябва да може да преценява какво вижда и къде се намира. Я излез се разходи.