Гери Дончева: Сегал ме караше да му правя масажи

Моделът и телевизионна водеща е била лична асистентка на Стивън Сегал по време на европейското му турне.

Обратно в новината

Коментари - Гери Дончева: Сегал ме караше да му правя масажи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За първи път чувам за масаж на лимфни възли, или тая е тъпа или Сегал е тъп, май и двамата...

Да се готвят джендърите

да е поискал масаж, щото гери била известна, че прави...масажи? иначе обичайно бездарна и безлична статия на нели делчева. ако бях видял, че тя е автора, нямаше да си губя времето.

Толкова ''популярна'' че даже и из родата и не я знаят ама те сега на гърба на Сегал вече се чу името и...па макар да става ''популярна'' с глупостите си дето тогава си е траяла ама сега помийна яма отворила..

за гери дончева : сака ми се след едно убаво иссиране да бръкна с показалец в гумното па сетне да й нарисувам мустачки с него.

Kоя е пък тая "известна личност в българия"за пръв път и чувам името свързано с известната личност на Cтивън Cегал

Какво ли не бих дал, за да правя секс с нея ...

Та,та си е професионална мурва.

Така наречените " звезди, " модели " умират а се докоснат до известна личност. сега е на мода --- той ме опипва и насили ! Глупости----

Гери Дончева: Сегал ме караше да му правя масажи науя

Като ти гледам снимките, МИЛО, не ми приличаш на масажистка! А на професионалистка. Може ли едно масажче и за мене? Няма да кажа на никой.

На други си ..ухала, без да те питат, ама сега си потърпевша, че са те помолили, .УРВА .ръсна

Гери-Донка: Стефан на-Гала ме караше да му правя метранпажи Моделът за телевизионна неможеща е била клиентка на Стефан-на-Гала по време на гейското му турне. Тогава тя е трябвало да менажира парцала и кофата като експерт от Наркоопа. След една от шизофреничните му изяви, той я накарал да му прави метранпаж на простатата. Тогава тя му отказала, но след няколко минути приела. "Проблемът е, че физически не ме е насилвал по никакъв начин", сподели Гери-Донка, но обясни, че той не знае, че тя не е популярна личност в България и това щяло да остане скрито, и затова тя сега разказва на всички. Тя сподели, че за нея е било унизително да се опитва да я уговаря, след като категорично е приела. Гери-Донка разказа, че той често искал от нея да му взема прашки, защото иначе му противодействало. Андрей на Иван, който също бе в кръчмата на "На пърцуца" потвърди, че Стефан-на-Гала няма характер. Но той коментира, че не е нормално един/една/едно/(неприложимо) същество да отправя радиосигнали към обект, който не е се идентифицирал, но след като тя/той/то/(неприложимо) е приел/а/о, той не вижда и не чува.

Новините такива, каквито са

13 снимка я имам и вариант без дрешките - има ли желаещи!

И какво се вижда на нея дето не сме го виждали. Ний с голи Ц-ц- си лягаме и събуждаме.Още повече пък и силиконови. Иска ги натурални, тоест естествени.Пък и яко е играл фотошопа на тзи снимка.Все едно картичка гледаме. Не щем.Искаме да си останем непросветени

Дръж си я снимката. Тая кака скоро време пари да предлага за ... ще ѝ ги връщат. А статията е евтин ПР.

Добре , че той знаел, че тя била Известна??!!? Къде бе Гери? В сънищата ти?

ква е тайя кифла?

Малеее! Добре че се ожених преди 20 години. То излиза, че ако човек преди сватбата не е съден поне три пъти за сексуален тормоз, то нещо не е наред. Ако "първият" пол не е "задявал" втория пол, то със сигурност е от "третия пол".

Честно казано идея си нямам коя е тази. Добре че е Стивън Сегал да напишат статия за нея.

Тоя Сегал ще излезе много стиснат човек. Изглежда не е искал да си плаща, или е предложил много малко, та затова е цялата дандания. А пък тя се оплаква, сякаш я е карал да му прави масаж на дъртия .......

Добре де - известна си :), що чиниш като лична асистентка тогава?

Кога е било това европейско турне на Сегал?

някой би ли ми казал коя е тази грозотия??? освен със духова музика с друго някой знае ли дали се занимава. Носът и фейса й направо плашат, ма за духова музика едва ли има зна4ение.

Нели Делчева, познаваш се по уникалния почерк, т.е. уникалната ти неграмотност. Гери е ТЯ и съответно е телевизионнА водещА, ж. р. "Модел" може да остане в м. р., тъй като "моделка" има пейоративно звучене /виж в речника!/. Тази тенденция за маскулинизация, повлияна от английски език, е грозна и нелепа в българския. Да не говорим, че е супер сексистка. В това да си жена няма нищо лошо, че да се приравняваш към мъжкия пол.

Точно така. В Германия също държат да се ползва думата в ж.р., когато става дума за жена. А там жените са доста еманципирани след две световни войни, които ги обезкървяват в определени моменти откъм мъже.

И аз мисля, че Делчева има собствен и неподражаем стил. Особено е добра в преразказите по картинки. Чакам минусите.

Андрей Слабаков е толкова вдлъбнато тъп като започне да дава мнение. Незнам защо го канят по разни предавания да дава мнение като асансьора не ходи до горе при него

Сега чувам за тази известна жена. Аман вече.

тази известната ???? Че кой я познава? Аз сега чувам за нея, а и мето и ГЕРИ???? кой знае майка я кръстила, Гуна или ганка или Гергина , ама тя ГЕРИ

Видяла жабата, че подковават коня и тя надигнала глас.

... че масажират подковите на коня...

"моделът и телевизионен водещ е била лична асистентка". Само така, въвеждай смело нови съвременни норми в българския език, Нели, все пак си пропуснала в това изречение да включиш и среден род, както и неопределен, а също и неприложим. Четете, я тая конвенция, бе, хората са измислили, писали. Сега моделът и водещият ще ви осъдЯТ, че променяте това, с което си изкарва хляба.

Аз го изнасилих, ама на него май му хареса. Даже и някой долар май че хвърли на масата...

Нали тая ПР агенция, на която плаща, трябва да си заработи парите?

Стига бе, това е толкова тъпо, че дори не ми се чете! Тя видяла един известен актьор и тръчнала да му прави масажи и сега се жалва! Чии си го дирила при този актьор, м? Според мен е имала някакви идеи за себе си и затова е отишла там!

Тя е известна с други умения, с които е пробила и в измеслената телевизия. Имаше преди години един журналист, който негодуваше от подобни назначения и изказа култовата фраза: "От дивана на екрана".

Гладна кокошка просо сънува. Чуди се как да си направи реклама. Боже,колко празни хора.

Госпожицата е наета за масажьорка, а не за мениджър.

Масажорка, мениджърка............ все тая!

Не съм я чувала таз лична мома. Коя е тя?

Ако не беше тя, от къде щеше да си чувала за Стефан Сегалеца, а?

Под 50-тарка не пада!

Тази едва ли бих я чул някъде, ако не беше грозната ѝ самореклама, че отказала да масажира ходилата на Сегал! След 1 минута ще ѝ забравя името, само ще ми нагарча като се сетя за Сегал, че някой е плюл по него.

Тая девойка има, изключително нелепо поведение, като водеща на едно развлекателно предаване по BIT tv. има подобно поведение и в публичното пространство.Май се е взела на сериозно, като я гледам а тя милата , е толкова смешна и глупава.

Наистина е много зле!

Ох, милата, била популярна личност и Сегал го знаел.. Ама иначе асистентка на Сегал. Оказва се, че е испински ребус с какво точно е популярна? И че ние се оказваме държавата, в която на върха на хранителната верига са асистентки разни. Мерси от такова представяне на страната и народа ни. Без малко но Тайланд ни обърнаха тия прости тутки - само с разкрачени мурви свързват Бъргапия , заради ей такива.

Само не мога да разбера, тази мадама кой я е наел за ЛИЧЕН асистент на Сегал!? Ако се е самопредложила, какво си е мислела че ще работи като ЛИЧЕН АСИСТЕНТ!? Ма как такива гъски хем като видят някой известен се натискат да се бутнат до него, че после и те да са известни, хем после голямо кудкудякане!? Той не я е наемал за астролог, биолог, секретар, шофьор, наел я е за личен асистент, освен ако аз не разбирам нещо... И все пак, какво включва личчен асистент!? Моля, кажете ми!? Чантите ли му носи!? Сервира му кафето!?

Парцалетината си прави реклама на гръба на Сегал, нищо че и той не е цвете.

Той ако я чуе какви ги дрънка - още по-голяма реклама ще ѝ направи. Ама не я е чул... Иначе много бързо ще издиша въздуха, който е глътнала...

Тая си търси повод да се похвали, че му е масажирала квото човека й е казал. И като си знаем каква е българската стока, е по вероятно тя да го е изнасилила, отколкото той на нея да й е налитал.. И в този ред на мисли - какво става с Ван Дам и Долф Лундгрен? Нищо не се чува за тях от тукашните кифли.. що тъй?

наел я не си свършила работата за която е наета не и платил сега реве за реклама и други да я наемат за ,,масажи"

тя да е наела него, и той да ѝ е отказал масаж...

ми да му бяха назначили джендърка за асистентка ..и без това имаме много ..нямаше да има проблеми с лимфни възли,потни жлези,запушени тръби..направо щеше да се прероди!