Дъщерите на Анелия и Лияна с шокираща визия

Обща снимка на Дениз и Ивон, дъщерите на фолк певиците Лияна и Анелия, възбуди недоволство във Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерите на Анелия и Лияна с шокираща визия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крушата не ражда сливи...

Просто е жалко, че две деца приличат на това, пък било то с или без корекции...

ако му е на коко динев такава щерка :)))))

Такива естествени бърни хората нямат, има го само във фауната.

личи си отвсякъде

Да ме извинява Анелия, но ние не ядем доматите с колците! Има корекции и то още как - вижте и само джуките, защото това не са устни, а джуки! На 14 години!!! Браво за "експеримента"!

е като няма що изглежда толкова неестествено грозна ?

Ха-ха-ха....

Добре де, ако няма корекции, защо на всички снимки е застанала с устни, които духат свещи от тортата??? Може ли да се снимаш с майка си и да си с поза на съблазнителка?!?!

Gal

Само на 14, а вече кифла... :(

Каквото е от вътре,такова е и отвън. Какво се учудвате? След като така се чувстват добре,си е тяхна работа. Едното момиче прилича на азиатка. Да не е от смесен брак?

Тези момичета имат бащи, а в определени случаи е нужен бащин авторитет, а понякога и по-здрава ръка. Но предвид това, че момичетата са дъщери на жени от лекия бранш и явно за бащите си не означават нищо, е нормално да са точно такива, каквито са. Няма как да са други просто.

Приличат на напомпани вагини! Ама що пък да се учудваме?! Маминките ги знаем кои да....

Татковците "света вода ненапита" и нямат нищо общо с тези недоразумения, нали така? Има една думичка, нарича се "семейство", това е мястото, което се занимава с отглеждането на всяко ново поколение, с изграждането му като личност, с възпитението му. Когато семейството не функционира, когато изчезва като градивна клетка на цялото общество, защото е именно това, тогава се случва това, което се случва, а предвид тенденциите, бъдещето не изглежда оптимистично.

Наистина се шокирахме.Хем грозни, хем страшни!

Момичетата нямат никакви корекции по лицата си.Напълно естествени са с малко повече грим.Пуберитетчета и сега им е ивтересно да се правят на големи.Всяка жена е минала през това.Всичко е временно.Минава и заминава.След години ще се смеят на тези снимки.Децата са добри !Не ги съдете без да ги познавате!

повечко грим друг път. И какво правят из нощните клубове тези добри деца?

Момичетата нямат никакви корекции по лицата си.Напълно естествени са с малко повече грим.Пуберитетчета и сега им е ивтересно да се правят на големи.Всяка жена е минала през това.Всичко е временно.Минава и заминава.След години ще се смеят на тези снимки.Децата са добри !Не ги съдете без да ги познавате!

Изключително грозни и вулгарни мутри.Деца ли?!

Като ги гледам, направо са си захапали трудовите книжки, макар и да не са завършили средно.То, както изглежда, и основно не са взели.Но са се обдули като кравешки вимета.

Те са малки, ама вече знаят какво да правят с големите батковци. А ако редакторката ми скрие/изтрие коментара, щото "не е по темата" или съдържал обиди, то значи тя живее в съвсем различен свят.

С тия зурли могат да изсвирят целия репертоар на Виенската филхармония.

Така по улиците - пълна гротеска, но ако така заработват на пилон в стриптийз-бар - адмирации

А на училище кога?

Ходят ли на училище тези грозотии?Интелектуалното им ниво сигурно е на второкласнички.

Дир-аджии, добре се позабавлявах с коментарите вчера и днес, признавам си, но мисля, че е крайно време да разкарате тази "новина". Може момичетата и майките им да прочетат какво е изписано за тях и наистина няма да им стане приятно, меко казано. Да не станете косвено виновни за нечие самоубийство, както се случи наскоро с 24-годишната порно звезда!

Малките шафрантии и майките им- простакеси са толкова тъпи, че смятат подобни коментари за завист. Освен това са доволни от предизвикания интерес.Повече известност-повече мазни чичаци-тъпкачи с мангизи.

Добре са момичетата! Дават ясен сигнал, че са готови. Дай Боже повече такива.

Две думи: УЖАС и БЕЗУМИЕ! Не може да има здравомислещ човек, който да каже, че е нормално момичета на 14 години да изглеждат по този начин! За огромно съжаление, ставаме свидетели на пълна деградация на младото ни поколение! :(

Това като ония смешни картинки с майката, дето накрая щерка и идва бременна, пропушила, след като е гледала точно майка си като пример от ранна възраст, и майката казва "Къде сбърках?"

Какво точно е шокиращо на визията? Напротив - разкрили са на 110% вътрешната си красота. Сега някой чичко-паричко ще ги хареса и ще ги направи миски, звезди на родната поп-фолк сцена или каквото си поискат, подобно на милите им майчици. Бих казал - хвала на такива момичета дето от ранна възраст са осъзнали какво искат и са взели мерки. В крайна сметка не може всички да са "умни и красиви" - най-много 5-10% от населението - останалите какво? да мрат в канавката ли? - всеки се оправя както може.

Нямам думи, уплашена съм. Толкова жалки и нещастни са тези момичета, много грозни!!!

Не! Не може да е истина! Деца, това не е нормално. Спрете се! Не може да 14 г. да си направиш устните на маймунски г*з и да си мислиш, че короната на Мис Свят те чака зад ъгъла. Отвратително, но не само заради изродщината на лицата им, а заради гнусното послание, което излъчват - "може да съм дете, но..." Въпросът е кой нормален родител би допуснал детето си на 14 г. да изглежда като кукла от 18+ магазин. И не ми говорете за мода, това е лудост.

крушата не пада по-далече от дървото... а за да се премести, трябва да я бодне правилния таралеж... ай дано, ама на да ли

На да ли какво означава? Думичката е надали.

То деца на фолк певици какви да станат. Но Анелия е много красива жена и естествена... или поне беше /не знам в момента дали вече не е с корекции/. Лияна също е хубава, но с корекции. А дъщерите им са доста грозновати, Ивон прилича на Коко - няма как да е красива, другата на баща си грозен турчин, явно затова са прибегнали от ранна възраст до корекции.

Майките на двете момичета са по-красиви от дъщерите.

Маймуни

Разбрали са, че така повече ще ги помпат. Правилно са постъпили с тая визия - на тая възраст това са им интересите.

На мама убавиците!

Виждам две момичета, които са неуверени в себе си. Липсва им идентичност и индивидуалност. В стремеж да подражават на някакви представи за красота и финес, всъщност са се превърнали в гротексни клонинги. Вижте старите снимки на жени, как всяко лице носи някакво излъчване, индивидуалност, характер, а тук - като излезли от копирна машина - джуки, скули, изправена коса, ботокс, грим. Обезобразени и обезличени копия, а не оригинални личности.

е мое дете ще се срина от срам

Ако бяха наблегнали повече на ученето, ако имаха амбиция за станат лекарки, учителки и т.п. нямаше да се обезобразят така и да се направят на дърти к..ви, но мозъците са им закърнели и гледат само това което правят простите им родители

Ябълката не ражда круши.

Редакторката не прави разлика между моралист и естет. На сниката се виждат само две нелицеприятни същества, а какво друго правят си е тяхна работа!

кат ги гледам сигурно ще учат ядрена физика или молекулярна биология...

В грешка си брат...Едната май залита по квантовата механика... Силна математичка била казват...

?!?! Лат да фак...?!?! Кви са теа трансджендари веее....?!?!

И какво ли не от торбата на Менделеев, но най-важното - сиви клетки, човек произвежда и губи сам.

Прочетох няколко коментара и ми стана ясно че всички са единодушни не видях едно минусче,аз питам друго каде са еко защитниците и тези от закрила на детето кой разреши на този лекар да направи интервенция на малолетни не знам закона не го ли забранява.

Никой лекар, от никоя област в медицината не може да извърши интервенция при 14 годишно дете без подписано съгласие от родител. Следователно...