Коментари - Тайната за красива кожа на София Лорен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А нищо не казват със секса как е? Нейната връстница у нас Лили Иванова,една жена каза, че секса с млади шофьори я поддържа физически! А София с какви момчета се поддържа-спортисти, артисти, тъмнокожи секс машини, или други!?

Ако не ви е дадено по рождение, ще има много да вярвате, че мазила и скалпел ще ви помогнат :)

Имате право, ако една жена не е с красиво излъчване, пластичните операции няма как да я превърнат в красавица( вижте разните светлеъа,златка, валериева, ремонтирани 100 пъти,но без излъчване). Красотата е в очите, на 70 процента, останолото са чертите на лицето,които с втемето ср променят, това е необратим процес.

След 50, надянай се на хубава щожа, ама друг път. Хем правя минимум два пъти седмично правя парна баня с лайка, после обтриване на лицето със сол и сода, маски от кис мляко или хума, стоя с краставички под очите и на назолабиалните гънки..... Нищо не помага,това е. С естествени средства абсурд, кожата ми е хубава, но бръчки, отпусната е вече.. Само скалпел ще я спаси.

Заприличала е на Валентино. Ама не Рудолф, а онзи - дизайнера. Може би са роднини. Онзи ден гледахме снимки на Лолобриджида пък. Периодично изтупват от прахта старите ... да дадат съвет на младите. И се започва едно - ох, ах! Тези наистина са от сой, защото навремето да се изтипосаш пред целия свят по бельо е било доста скандално, но поне са прокарали партина и вече има къде-къде по-напреднали в занаята!

Тайната на София Лорен-фогтошоп разбира се на тез години

Все още важи тази бабуейра

Има 3 красиви жени от това време и големи актриси -Клаудия Кардинале, София Лорен и Джина Лолобриджида. Три красавици, може би в голяма конкуренция, София си мисли,че тя е на първо масто, но за мен 1 е Клаудия. Късмет и на трите!

Безспорно красива жена, която достойно остарява. Дори да има корекции по лицето, те са правени с мярка и не е заприличала на бостанско плашило. Наскоро гледах някакви снимки на дъщерите на някакви наши чалга "звезди". На 14-15 години имаха толкова амортизиран вид, че могат само да завиждат за начина, по който изглежда тази жена на 83.

Това е така защото в чужбина такъв тип корекции се правят така,че да не личат. А не като у нас - набодени с филъри и ботокс лица,придобили форма на преяли хамстери с грамадански джуки ,несъобразени с формата на лицето. Прикачена,надуваема красота. Няма нищо лошо във въпросните пълнители, НО трябва да се слуша препоръката на лекаря, а не -бодни ми още малко....

Така е, една жена за да се възползва мамсимално от естетичната медицина трябва да има поне малко акъл. А при нас, бедни и неграмотни селски пръчки, без грам акъл си правят макси подобрения и заприличват на бостански плашила. А за тази жена, освен богиня ... няма друго какво да се каже. Естествена красота, чар, финес, сексапил ... дори без перфектно изпилен нос!

Знам и за култовата и реплика, казаха някога:"Бъди 10 минути грозна, за да бъдеш красива!"Става въпрос всяка жена поне да отдели 10м.от времето си да прави масаж и гимнастика на лицето си.Дори беше описала в какво всъщност се състои гимнастиката.Например за потдържане на мускулутурата на устните,трябва да ги събере и да си подсвирква движейки ги ,ту на ляво,ту на дясно и и така нататък,но няма да се спирам детайлно да обяснявам тук.