Николета и Ники си размениха любовни обяснения

Николета Лозанова и половинката ѝ Ники Михайлов не пропуснаха да отбележат Деня на влюбените.

Обратно в новината

Коментари - Николета и Ники си размениха любовни обяснения | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И на този като на баща му - акъл няма да му дойде! Никлозетка я разбирам - прелита от цвят на цвят, от спонсор на спонсор...тя така си изкара живота! Ама този тиквеник толкова ли не може да си намери по-стойностна жена и да създаде семейство, вместо да се занимава с такива прости...... златотърсачки?!? Явно причината не е във възможностите, в АКЪЛА Е или в липсата на такъв!

е голям балък не може ли да си намери нормално хубаво момиче, а се е хванал с тази изкуствена и изтрита от мъже жена

Варели-Тъпото направило на Ася и на Никлозета чавета, именно защото е Тъпо :D Сега Варели Тъпото ще плаща издръжка за две чавета :D А Михайлов с конската физиономия и плешива тиква не си фърга семето вътре, прави го по лицето на Клозет-Лозанова :D

Много бесове са се вселили в тия хора. Съжалявам ги.

Ма тя почти неупотребявана ба! Да си я ползваш със здраве.

Тия въобще знаят ли какво е любов?Тоя нещастник е изчукал всичко живо, което носи сутиен, а тая силиконова джукла е ходещ развъдник на венерически болести и срамни въшки.

Едно време във филма с Тодор Колев ги редяха "Роднина, милиционер, роднина, милиционер". Това продължава и сега, но се допълва и от "играчка за мъже, футболист, чалгарка, футболист". Ами това наистина е материалът, ще си се менкат, ще си подават един на друг, ще си пряват ПР, докато има кой да им дава пари и да им обръща внимание. Безсмислена новина за безсмислени същества с безсмислено съществуване и принос от безсмислена редакторка и обезсмисляща се медия.

Да, де, но да си виждал скоро по- смешна снимка- Тя се разкикерила, направила джуките като маймунски задник, пльоснала силиконовото виме на рамото му, а той ... гипс! Все едно си се снима сам...

Защо децата са само от Божинов?

Защото е по-глупавият от двамата! Нека плаща издръжки сега!

Дир-а, Благодаря Ви, че ни осветлихте с тази изключително важна новина...! Ние, читателите, не сме спали със седмици, за да дочакаме да прочетем какво правят Никиту и НиЩо на този светъл за целия БГ народ празник!!! Съвсем изтрещяхте!

Кога най-сетне ще се залюбят Валерко и Николчо?Ето това е либоф!Пък може някой и да зачене.

Кой ли се впечатлява от тия отпадъци?И тая, дето е преспала с половин България, какво се кълне като целомъдрена петокласничка?

Браво, Лозанова, дръж го този, докато не му е дошъл умът в тиквата !!! Използвай го!

Какво ни занимавате с тези провалени пропадляци.

Много неприятни, със самочувствие на слон, но без покритие са и четиримата. От цялата история резултатът е 2:0 за Валери - две деца от две жени, а Ники нула.

Незначителни и семпли хорица, със неоправдано самочувствие.

Куха лейка, из....од!

Някой някога беше сравнил Нилото с трабант!! ХА,ХА-Е,и трабантчето е кола,нали така-като няма риба и ракът е риба са казали хората.

Luna0102

А фалосите размениха ли си или само се обясняваха?

Gal

Не ти трябва турски сериал....

Точно.Колко пъти си разменяха мъжете, само те си знаят.

Човек като си знае сам кво му е... нататък се обърквам как беше.

Явно вече не са интересни... :)Толкова малко коментари?!?!

Ни, ко? Ни (я) ло? А(й) ся! Бож коооо! Бе ля - на!

Е , Валери и Малката Перука ще ви разяснят Истанбулската конвенция!Това са пионерите на джендър обществото у нас!!Малкият Перукан пък е станал собственик на порно магазини "Секънд Хенд". Очаква се поредния трансфер на Валери , този път в Реал кв.Бусманци. Най - накрая талантът му ще бъде оценен!?!?

Да не забравяме, че първо си размениха половинките

Как не ги е срам, ами останалите трима от либовната петолъчка - Божко, Айшето и БеляНа Баби?!!

Значи това е много добро когато ти се налага да повръщаш! Чисто и натурално! Без хапове и химия! Само четеш и повръщаш повръщаш повръщаш повръщаш ...... повръщаш .....!

Когато се вземат Ники и Валери ще гледам да се очудя.Сега не виждам нищо странно : )

боклуци ! аман от циганки с ку...ски номера и пишман спортисти дет тати го е уредил..

абе само едно се чудя от тази снимка - Лозанова толкова ли е останала без пари да си напомпа устните, че прави такива грозни гримаси по снимките?

Тия пък не мога да ги гледам... олигофрени.

Удариха ма право в имоциите.

Сега вече спокойно мога да повърна

смешници аман от тях

И баджанаци, и баджанаци. А да не говорим, че има слухове и за разни еднополови неща.

Празни, показни и безмислени са ми и двамата ... и имаше едни сравнения с трабант в публичното пространство. Живейте си бе хора ... и ние не сме ангели, и ние грешим ... но не се излагаме като вас пред всички.

Амортизирани пoмияpи, с бактерии и комплекси.

ДИР, престанете с тези боклуци!!! Има хиляди неща, за които да пишете или копирате статии! Ще спра да ви чета!!!

това ми се вижда адски ненормално поведение, не на тези двама, а на този сайт, ако имате поне малко претенции за класа при поднасяне на новини, дори и жълтини, то поне го направете по -дискретно и нормално, но освен да слетите мнението на хората по форумите, вие с друго не се занимавате, или се е....те с нормалните хора, що не си гоооооо

Двамата лика прилика тая ще се чекне до пенсионерска възраст такава и е зодията , кой ли се интересува от нея.Само човек с ниско самочувствие може цял ден да се чуди какви селфита да си пуска в социалните мрежи за да вижда реакцийте

ДИР стига ни занимавахте само с курви