Лора празнува Свети Валентин на ”таен концерт”

Група „Сигнал” изпяха вечните си песни на „таен” концерт в Деня на влюбените в кино „Люмиер”.

Обратно в новината

Коментари - Лора празнува Свети Валентин на ”таен концерт” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

освен, че е безлична изглежда и доста състарена, но тя си наближава петдесете та е нормално така да изглежда

Тая изглежда на 50 години, а уж е млада....

Chefo77

Концертът на духови инструменти ли е бил?

Бреий лорка много сее сбабичкосала! Тя като майка на данчо станала! Лош ген

Точно това написах и аз и бях изтрита. Хайде пак - мили,момичета снимката на лорчети ви показва как ще изглеждате, ако прекалявате с алкохола и "пудрата за лице"....

Крокодил

Е като е таен концерта, защо трябва да знаем публично за него. Това не е таен концерт, а натякване "Вижте ни кои сме ние и колко специални сме". Ама тия надувки вече не вървят за Сигнал, не сме 1980 г. Смешно и жалко е. Някои хора са останали да живеят в друго време.

виждам, че коментара ми е "изчезнал".. въпреки, че пише, че към новината има 6 коментара, а пък са само 5 и моя го няма!?.Що така !? Заради искреното ми уважение в него към група "Сигнал" ли ?

Явно става дума за техническа грешка , та ще се повторя, заради уважението ми към група "Сигнал" и Данчо Караджов. Доколкото ДОБРЕ лично се познавам с тях, ветераните не биха показали неуважение към публиката си, като направят "таен" концерт. Като аристократи на духа, предполагам, че са направили концерт в тесен кръг за най-верните си фенове и това е подарък за тях по случай празника. Идеята за този "таен" концерт, предполагам е на редакторката, която не предполага, че "вместо да изпише вежди...." А група "Сигнал" не се нуждаят нито от реклама, нито от "услуга" Така, по-добре казано ли е ? По-високата степен на интелигентност е способността да някой да приема критика и да се коригира. Но не всеки му е дадено...Това е (8)коментар

Надута куха лейка, която лежи на славата на баща си. Кога роди, кога се раздели? Кой ще я трае? Каква певица е, не мога да се сетя нито една нейна песен!? Единственото с което я свързвам е, че винаги е по гащи!

Горкото Лорче.

Вместо новината да фокусира върху концерта на групата "Сигнал", които поне са направили нещо, тя почва и продължава с някаква объркана в представите си женица, която не е направила нищо смислено, освен да показва и пее за задника си. А, да, явно се и размножила, но защо ли? Типично за сбърканата в представите си редакторка, така че ни чака поредният ден на немощните й напъни да изкара нещо от някое отвърстие.