Наталия Симеонова се завърна у нас за РД

Бившата телевизионна водеща - Наталия Симеонова, която живее в САЩ, се прибра за рождения си ден.

Обратно в новината

Коментари - Наталия Симеонова се завърна у нас за РД | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съветските възпитаници си умрат вместо в Масква да си фърлят пъпа у САШТ !!!

Някой, ти си просто... НИКОЙ, дори и от луната да дойдеш, няма кой да те отрази... а сега се погледни в огледалото там какво виждаш... едно съвършенство...ХА-ХА-ХА, освен , че си НИКОЙ, НЕ СИ И ПОСТИГНАЛ НИЩО..... затова се криеш и зад името някой.... един от стадото.

Еее,не така де! Не съм НИКОЙ, ама ти много насериозно го взе! По-спокойно, стадото се подчинява и ако беше така ти нямаше да се дразниш?ОК?! Всъщност какво значение има?! Но другия път си напиши истинското именце или то е натали!

Добре дошла, Наталия! Имаш си място в България и в сърцата на многото хора на които си помогнала и с море от любов и с Предай нататък, можеш да живееш където си поискаш, можеш да изглеждаш както си искаш, важно е с какво смете запомнили тук ние българите, а то не е малко. Бъди здрава и все така усмихната напук на всички дребни и злобни душици, които не се чувстват добре ако не излеят злобата си върху някои, нека си пишат.... явно само това могат. Злобари бъдете здрави, идва нов ден и е време да пуснете отровата си в действие. УСПЕХ!

Хората не злобеят, а казват истината! Или след като не съвпада с твоето мнение нападаш веднага, май ти си злобарката като гледам!

Еееееех...каква жена е била навремето, не е истина. Но както се казва в латинската поговорка: "sic transit gloria mundi"

Ако победи свръхтеглото си, ще е поне наполовина, каквато беше.

Чак пък " gloria mundi",но просто ми е чудно какво може да върши в САЩ и с какво се издържа.Не ми се вярва да е на стара българска "Gloria"

Винаги е имала чудесен глас, харизма и характерно присъствие на екрана. Честит рожден ден, Наяталия, помним те, бъди жива и здрава!

Ле-ле, как се е освинила!

Този път ще съм кратък. Оставяме настрана външния вид, не ни пука, не ни е в къщата. Та, познавам я бегло, за радост.

Много важно,кой го е грижа че се е прибрала.Никак не ми е липсвала.Да си е стояла там.

Често редакторите пущат небрежни заглавия подплатени със снимков материал, който действа с невероятна притегателна сила за всички фенове на хапливия коментар. Като видях снимката - първото което си казах: 'Ето пак са пуснали леш за хиените!'. Е няма да спрът да се появяват тези статии, докто и ние не спрем с злобните си коментари.

Позволи ми да не се съглася с теб. Работата на редактора е първо да представи новината обективно и коректно, доколкото самият той притежава професионални способности за това. В противен случай, неизвестно защо, той се възползва от положението си, за да злоупотребява и "предопределя" отношението на читателите и техните коментарии, които наистина могат да бъдат неоснователно негативни, провокирани от начина по който е поднесена новината. На това не му ли казват журналистическа етика...

Не виждам нищо скандално в снимката. На ден ми влизат по 10 човека в офиса, едва ли ще подскоча от ужас, ако влезе такава жена. Много е симпатична даже. И по някаква причина вече не гледа измъчено.

ТАЗИ Е АБСОЛЮТНИ НИКОЙ В САЩ. КОЙ ЩЕ И ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ НА ТАЗИ ЗАСТАРЯВАЩА ГРОЗОТИЯ!!

Там е работата, че сред болните дебелаци там е истинско маце. Виж как е живнала, чувства се в свои води :)

На какво е заприличала ... ужас.

На каквото приличат хората със сериозни метаболитни проблеми. Да си беше стояла тук, по-добре, САЩ е може би най-лошия избор в нейния случай.

Наталия Симеонова се прибра в РБ. Защо?

Мене ми е през дедовия!

Малее тази кака не е спряла да яде... Станала е страшно прасе

Много злобни коментари! Не разбирам от къде идва тази злоба! Не се подигравайте с външния вид на хората-дали си слаб или пълен не те прави по-добър или по-лош човек! тази омраза до нищо добро няма да ви доведе! Самоизяждате се!

Туй нещо как е оцеляло Коледата, не е ясно :).

Ризов препра доста червени пари отвъд океана. Танчето се охрани покрай него ;-)

А на нас ние през ... , точно така, вижте само как мислим еднакво !

Дир-Я, само тоз плондир ли се прибирЯ в БГ, я малко по смислени новини?!?! Голямо новина, че неможеща и незнаеща, и неуспяла в САЩ, и сега си идва у нас!!

Хич не ни липсваше тази дебеланка. Награби се бившия й съпруг, уредиха си животеца и сега живеели в Хамерика, голям праз, аз пък живея на село. Ще се прибира да се фръцка а там тъпче сладолед и е никому не известна. ще я чакаме като чукне 55 години с млад 4 ти съпруг да се прибере и да обикаля по медиите да разправя колко е щастлива, като Ирен Кривошиева.

Аз съм възрастен човек и знам, че всеки човек трябва да остарява достойно. Защо правите от една възрастна жена и нейния стар мъж медийни звезди? Да не сте ГЕРОНТОФИЛИ?

Вече не са звезди, но аз отдавна се чудех какво става с нея. По-интересна ми е от стадо чалги-травестити. В тази рубрика не говорим изобщо за естетика, както разбираш, нали?

И каква е разликата между тази златотърсачка и ... да речем, друга една - деси банова? С какво Наталия е по-интересна от нея, например, обяснете, моля.

Вместо да са зад решетките или поне обект на прокуратурата, медиите ни ги представят като светски личности ???

Е това е сащ- скапана храна, гмо, и ставаш хипопотам. Не й завиждам за нищо, ако да е червива с пари. Тва всяка сутрин да го виждаш в огледалото....мъка!

хора в ЩАТИТЕ, за разлика от същите в България, изкарват добри пари, хранят се качествено, водят здравословен живот, в перфектна физическа форма са и живеят дълго.

За съжаление е така само отчасти. Всички храни в САЩ съдържат една добавка, подобна на фруктозата и няма спасение. Моя приятелка там качи 10кг само първата година, и то със зверски диети и спорт.

имам транспортна фирма и се интересувам от белия микробус - продава ли си, и на каква цена? Обещавам да оставя рекламните стикери по него.

премълчават с какви доходи преживяват ??? А таткото на денисчо не беше ли кмет на Панчарево, а заедно с бившата си правоверна не бяха ли сърдечни дружки с мутрата георги илиев и мая ???

ОХ, ДАНО ТАЗИ КОЕНА ТОПКА НЕ ЗАПОЧНЕ ПАК ДА ЗАМЪРСЯВА ТЕЛЕВИЗИОННИЯ ЕФИР!!!! НЕ ДАЙ БОЖЕ!!!

Кожена топка?

Да, да.....имам две. Искаш ли да си поиграеш?

... лоена, бе, кожар...

Лоена, ДА!

,,Рокерска коса,, няма. Рокерите са любители на мотори. Правилно е рокаджийска коса, но Ахат е метъл група, както и вида на косата на Наталия е от ерата на 80-те години. Ерата на глем/ hair/ метъла и стил глем.Като руси представители- Дейвид Ковърдейл,Джоуи Темпест/ Europe/,Майкъл Шенкер- MSG и UFO,Бон Джоуви,Twisted Sister... Други никога не са се изрусявали- Блеки Лоулис- УАСП,Том Кийфър- Синдерела,Пол Стенли- Кис... Та косата на Наталия има толкова общо с рока, колкото рокаджиите с рокерите... Ма жалба по младост...

удоволствие беше да Ви прочета

Месечина Месечина йой йоййй !!!

Не я мислете нея, богатия ѝ съпруг няма да я остави и ще осигури и нея и детето им докато са живи. В България цялото Американско селище затворен комплекс където живеят само "зведните ни личности" е негово. Развод нямат, така че дебеланка готованка ама си е супер. Защо да се хаби да "работи" като парите не са ѝ проблем. Колко е щастлива това е вече друг въпрос, но живее поне там, където има закони и макар че не всичко е идеално и има откачалки също, все пак в престижен квартал, с много пари и спокойствие купено с тях. Живи и здрави! От къде идват парите на Ризов, това вече е тема на друг разговор....

Произходът на парите не е без значение, особено за потомството.Дай да помислим, ако парите са от престъпления и какво? Кой живее в затворените комплекси? Престъпници ... Оказват се изолирани в лукс с други престъпници, да се радват на чудесната си компания. Децата им израстват в такава среда. Изолирани, с други престъпници. Само въпрос на време е да изтребят всичко, което е по-малко престъпно от тях и да започнат да се саморазкъсват.

Ехааа,какво умозаключение само на човечец който явно обитава панелна дупка.......що не погледнеш в София само колко затворени комплекса има и как се продават апартаментите там ами пилиш простотии ей така......за старото поколение е трудно да гони неперкъснато променящата се действителност и са изпаднали в безтегловност та за това си храчат по всичко.......но кервана си върви независимо от псетата

Горката как е напълняла. Не се смейте може да е от болест. Аз така за два месеца качих 10 кг от щитовидната жлеза. Много е трудно.

В този вид е от поне 12 години насам. Сега не е е повече от максимума, който беше постигнала.

И това не е най-лошото, искаме-не искаме се разболяваме, много е грозно, когато ни изхвърли "любимият" човек ... защото сме болни, остарели, надебелели. Тази жена или много го обича този Ризов, или е много финансово зависима от него, за да живее толкова години в подобно унизително положение.

Винаги е имала чудесен глас, харизма и характерно присъствие на екрана. Честит рожден ден, Наталия, помним те, бъди жива и здрава!

Снимка от официалния сайт?!?!? Тази дебелана-готована и фен сайт ли има?! Тя е станала четвъртита от ядене!!

Недейте,сега ще ви скочат,че може да е от болест. Може.... ако не я бяха снимали 1245 пъти в Mc в The mall. ПО - скоро е култура на хранене,а тя има афинитете към пърженкото. Тези вериги трябва да бъдат затворени, или поне да предлагат и по-здравословни. храни, имат САМО 2 вида салати,които са включили от известно време. Всеки прави избора си на хранене и децата също ядат основно Mc, дюнери и друга пластмаса, за сравнение на техните години съм си купувала плодове, а не вафли.

Не вафли, а кифли купувахме. В стола за обяд първо, второ и трето. Десерта понякога беше и плод. Храната беше чудна в училищния стол.

Пооправила с е самочувствието. Там, сравнена с 200 кг. американци вече няма фикс идея да отслабва. Просто най-накрая е приела себе си :) Харесва ми как спокойно гледа.

Ти така ли си оправяш самочувствието?! Комуникираш с по-тъпи, та да се чувстваш по умен/а.

До теб като застана, не е трудно.

От чисто любопитство без никаква злоба искам да попитам, някой знае ли как толкова много Български "звезди" живеят в САЩ? Какво работят, как са заминали, с покана ли със зелени карти ли?

Специално за тази жена, бившият й съпруг е бил авер на Жоро Илиев, с мафиотски кинти има бизнес в БГ и бизнес в САЩ. Но никой не знае с какъв точно бизнес се занимава, иначе от музиката си, познай колко много пари е изкарал. А тя е просто с него, дори и разведена.

Доколкото си спомням детето е родено в Америка и тримата са живели вече там и преди. А относно бизнеса и парите, винаги се е говорело, че този Денис е богат покрай баща си.

точно това си мислех и аз, какво работи тази там, кой я познава нея там, а мъжа и, гадост, ако не работи от къде тези пари, питам се

Както виждаш идва за рекламно лице тук, а защо не в САЩ питам аз?!

Всичките ми познати сънародници, които отидоха там, се пишат много големи патриоти - участват активно в разни тамошни културни български общности. Даже, без да ги питам са ми казвали - "ти да не мислиш, че от много добро сме отишли, просто преди това опитахме всичко"

На 48??? Тази я мислех, че е на 48 преди 10 години.

но виждали ли сте я отблизо? Ще кажете,че е на 38!

Тази не е 48 години, а е на 53 , освен това е 105 кг.

С к'ви пари живеят там?Какво работят там?

Няма ли някой друг за рекламно лице, а точно тя. Нали живее в Щатите? Хайде стига!

Да бе! Защо руската сволач в БГ не се връща към Рассия, дето толкова й е на сърце, а все към гадния загниващ капитализъм летят???

Първо да уточни, с какъв самолет се е прибрала, щото май е свръхбагаж. Очаквайте на гости при тоя оня, при галка зад галка после ония прости чавки от ще те намеря без да те търся......плашимира пюрецка с тая огромна кратуна.

Шилo

Ужасна е, и като външност и като характер. Имал съм пряк досег с нея по работа, още когато беше вървежна. Еми няма такова нагло същество. И все от нещо недоволна, все иска още и още, ама го иска от другите, от себе си нищо не иска, мислеше се за богиня някаква, а другите мислеше за свои роби. Отврат!

Ще се повторя ама пак - изключително типично за рускиня. По учебник направо.

Много типично за рускиня - страхотно гадже на младини после ПУФ - стане ужасна тетка.

Тъкмо се бях отърсил от един от младежките ми ужаси и той се завърна! Пак трябва да посещавам психоаналитика си на Пето авеню...

Доста е наддала...

Мда, а била още млада - на 48! Мислех, че отдавна е прехвърлила 50-те. Ако се беше стегнала навреме, нямаше да се разделят с Денис, мисля си. Ама лакомията...

Добре че изчезна и от TV и от България. Но трябваше да се прибере в матушка, а не да замърсява САЩ

Никой мъж не се разделя с жена си, защото е дебела или напълняла. Причините са винаги по-дълбоки. А и за каква любов може да става въпрос, когато оставяш жената,която ти е родила дете, защото е пълна. Българска комплексарска история. Не мисля, че е хубаво да си пълен. Дори е нездравословно. Но да се зарязваме заради външния вид?!?Моля ви!