Дженифър Анистън и Джъстин Теру се разделят

Актьорите Дженифър Анистън и Джъстин Теру обявиха, че се разделят след две години брак, предадоха Франс прес и ДПА.

Обратно в новината

Коментари - Дженифър Анистън и Джъстин Теру се разделят | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това изобщо не е новост.......

Нормално - щом са се събрали ТАМ, значи трябва и да се разделят. Те и за това се събират де. По нашенско същата история в миниатюрен вариант на селска почва.

snowmark

Дженифер и Брад ще се вземат пак...И на нас ще ни олекне...

"Решението бе взаимно и направено с любов" Без любов се взеха, но с любов се разделиха

тая докато не се изклати с всички по-известни няма да миряса... .. Charlie Schlatter (преди това с по-малко известни...) после Tate Donovan после Brad Pitt после Vince Vaughn после John Mayer и след това тоя, Justin Theroux Търси се следващия... и не, едва ли ще е Брад Пит. Парен каша духа...

С първата жена се купува, но обикновено не се живее. Втората разпродава, кара те да купуваш измислени акции(от паркове и т.н.), докато не те фалира.

Да разиграват семейни драми? Нещо като "Дързост и красота", ама риалити? Да зяпа там сганта, да ги обсъжда, да не се замисля за собствените си проблеми, че иначе депресията е в кърпа вързана!

Така и ще си остане без дете, празен живот!

Празен, защото няма дете в него?! Има нещо тотално сбъркано в тоя тип мислене.

Дано най-после да мирясат и Джен и Брат. Писна ми от драмите им.

Е, сега е моментът да се сближат отново с първия - Брад Пит! Нали така! Господ си знае работата.

papion

Най-вероятно за това се развежда с Теру, дълго го чака Пит да се махне от Джоли и сега пак тя е на ход. Дано им се получи, а и той вече има биологични деца, които Джен не искаше да му роди заради сериала.

цял живот, с една жена, е престъпление против себе си!!;))

Да, но това е валидно и в двете посоки. Цял живот с един и същ мъж ?.... когато го познаваш по-добре и от майка му.... и вече не си в състояние да се концентрираш върху качествата, а виждаш само недостатъците му, тогава "сбогом!"

Hикога брак, само чукане, докато ти омръзне и Hово парче, безброй са!!;) да не би лъва, в джунглата да се жени за лъвицата?? A живота е джунгла, остава да търсиш,.. и Bсе намираш!!;))

И деца не ти трябват. И като прехвърлиш 60 те даваш мило и драго за някоя, за да те гледа, ама едва ли ще намериш такава глупачка, освен ако и предложиш много пари.

Докато има отчаяни жени, които да се съгласяват с отношението като на този тип и да им "пристават", ще има много такива типове. Пък и докато има мъже, които търсят секс за една нощ, ще има и жени, че и други мъже, които да им го предлагат. Те си се привличат едни други такива. Лошо няма - нека си се радват огромно семейство Баджанакови! А за сетните дни - с деца и без деца, няма гаранция за нищо! То не е и само да родиш деца и да ги нахраниш и облечеш, иска си и възпитание пък и доза добър късмет. Много деца изобщо нехаят за възрастните си родители, пък ги оставят по старчески домове, къде нарочно, къде - по принудца.

Тоя па :)))))))))))) Само в мечтите ти :)))))) Дощяло му се на лъв да се прави :))))))) Кой знае какъв си пършив, но за грива си се размечтал хахахаххах

Аз познавам един, дето толкова се беше въодушевил, че е лъв във джунгла, че накрая остана без никакъв секс от никоя.

Прав си! Ама тия, дето ги намираш са още по-скапани и от теб.....

Въобще не им е лесно в Холивуд. Да се чудиш с готвач ли да се хванеш, с бейзболист ли, с баскетболист ли, с актьор ли. Крайният резултат винаги е греда.

Като се замисля, май никой от актьорите в главните роли в "Приятели" не успя да създаде семейство.

Че то, кой ли в Холивуд има стабилно семейство, има , няма 2-3 макс.4 години и айде кой от къде е.

Според моя скромен опит с две бивши жени, раздялата не може да е с любов, но пък впоследствие може да си останете наистина много добри приятели. Аз и с двете бивши съм в прекрасни отношения.

Едно голямо приятелство може да се превърне в любов, но една голяма любов в приятелство - никога. Аз.

естет

Абсолютно съгласен. Но прочети по-внимателно какво съм написал. Някъде да видя да пиша за голяма любов? А за голямата любов...ах, голямата любов. Обикновено тя е тъжна, но и сладка до болка

Те са те деформирали - погледни си аватара за справка. Приличаш на Дженър след развода с Кардашиян :D

Гласи се за Брад.

Въпросът ми е "Защо тези хора се събират?"

Тая кифла цял живот е мечтала за Брат Пит и сега той е свободен и хайде развод. Холивудските к-рви не са много сложни и неразгадаеми личности.

Едва ли, сигурно е наясно, че Брад Пит не може да и принадлежи, защото той си е самодостатъчен.....

Ама за какво да мечтае за него, тя го е имала и то в най-хубавите му години, сега гледах негови снимки, ми той на човек не прилича, Анджелинката добре го подреди. Той и Делон за времето си беше супер, но годинките и живота си казва своето.

Дано Дженифър най-накрая намери подходящия човек!

дано,ама надали!

Тази е ярък пример как една глупава жена може да провали живота си.

И как е провалила живота си? С такава кариера и банкова сметка, не мисля така ...

Ти нали си хвръкнал! Да те не мисля.

Скоро ще има пак Джен и Брад :)

Ако му е толкова акъла да е отново с най-невзрачната жена в Холивуд, прав му път!:))