Tранссексуална жена успя да кърми осиновеното си дете

Американски учени описаха за пръв път как транссексуална жена е могла да кърми своето осиновено дете с помощта на хормони, предизвикали появата на кърма.

Обратно в новината

Коментари - Tранссексуална жена успя да кърми осиновеното си дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи родил се мъж, ама се чувствал жена, но пък не искал да му махнат чурката с операция. След това се събира с друга жена, явно като лесбийки, няма как иначе, обаче прави секс с нея като мъж, тя забременява, отказва да го кърми бебето и ....хм, таковата, това дето е жена с пиша пие някакви хапчета, теква и мляко и тя/той му става дойка. Уникална новина, уникална медицина, уникални полови характеристики! Евала. Това и най-големия фантаст не можеше да го измисли

Не че отричам на някого правото да има, каквото иска, но все пак не мога да разбера тези напъни и тези медицински намеси, без да има болест! Смятам, че бих се примирила, че не мога да имам всичко в живота си и не бих се подлагала на ... не знам на какво. Смяна на пола, добре, вероятно необходимост някаква те кара да го направиш, но вече и да искаш да кърмиш - не знам, нахално ми се вижда. Медицината няма ли си работа с толкова болни хора, че да се занимава и с капризите на здравите!

Непрестанно се стремя към толерантност, но това ми идва байгън!!!

Същата работа, човек.... Отврат, гнус и ЗАЩО постоянно ни натрапват извратениите на ненормални същества. За да ги приемен за нормални ли. Ми не са.

Искате да кажете, че се съществото се е родило като мъж, сменило си е пола и е станало жена, но продължават да го привличат жени?

Извратеняци. Все пак медици са обърнали пола. Търговци на човешки съдби

Отврат! Един ден някой ще търси сметка за тези неща!

Филанкишията :)

Содом и Гомор!

skromna35

Уау.