Венета Райкова отиде на ресторант с Тишо

Водещата Венета Райкова, която в началото на януари обяви, че се развежда с ресторантьора Тихомир, показа, че двамата са в добри отношения.

Обратно в новината

Коментари - Венета Райкова отиде на ресторант с Тишо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак се е уредила с безплатна вечеря в пектопахт /така един западняк би изчел думата "ресторант"/. Що й трябваше тази авантюра с Ташо, природата я беше определила за друго. Каква ерудиция, какъв изказ само! Ум да ти зайде!

Добре че момченцето прилича на баща си! Късмет че не е взело чертите на майка си

Тишо е бил в ресторанта на рожденния ден на детето си.Нищо друго,но елементарното женче веднага да напомни за себе си.Добре че беше Тихомир та се прежали та се ожения за нея, та и дете и направи,че още щеше да обикаля студията на телевизии и да реве че няма мъж за нея.Сега реването за някои милионер ще продължи но само до Ванко 1 ще допре.

Искам да знам какво са яли и колко грама ракия са пили. Важно ми е !

Tова семеъсто ли е уж разведени пак заедно американски стил е не остана едно свестно семеъство там разврат само

Някой интересува ли го това?? И въобще боклук-информацията в този раздел - кому е интересна? Не е полезна никому, но това не е важно за дирниците!

мен ме интересува, за това чета тук, а ти?

Мега яка и важна новина!!! Направо ще се изцъкам!

Епа тоз е най-смешниот ПР дето съм видел!

Каква е тази, че ни информирате, милиони ходят на ресторант....Защо не направи едно предаване от кое да е Лонндонско студио, тогава ще я призная.Но няма да стане ....такива първенюта само в БГ предавания ги допускат.

И това кой го интересува??? Защо смазвате хубавият новинарски сайт с простотии???Толко ли ви е силна аудиторията , че си позволявате да публикувате новини за хора ,които с нищо не могат да впечатлят превръщайки нивинарската страница в безвкусно-жълта пародия???

Чак са разплаках ут омиление..

И какво за триене имаше в поста ми бе, идиоти?! Това, че във всеки пост се повтаря, че Венета е тъпа - това ли изтрихте?! Че не е ли повече от ясно, че е тъпа!

И ти си тъп, но никой не го знае, защото си зад компа! Що за глупости пишете, ти си седиш на столчето и пишеш, носиш очила с огромен диоптър, защото от седене пред компа очите ти са се скапали! И се чудиш къде и какво да пишеш, мозъка ти е атрофирал, това е миличък. Излез извън стаята си и най вече от апартамента или колибата си и виж света, такъв какъвто е! Луди хора сте вие, застанали зад монитора!

Ти въобще знаеш ли какво бях написал, че се обаждаш от коневръза?! Изтриха ми пост, в който нямаше нищо обидно, а 99 процента от останалите постове съдържат обиди?! Така и не разбра какво съм написал, нали?! Обаче трябва да си кажеш! Тъпанар!

Пич, ти откъде пишеш?! На полето ли си, на чист въздух? Кой каквото иска ще прави и ще пише! Хайде марш навън!

Защо не ме побликувате?

Рядко тъпа овца е тази Венета, обаче се мисли за гуру и пише книги за живота!

Успокоих се.

понеже тази жена обилно ни уведомава за битиенцето си със снимков материял, да кажа какво личи И НА ТАЗИ снимка. както и на предните снимки с мъжа й, тя-нахилена рекламно до ушите, а той-винаги с един напрегнат, стреснат (стресиран?), почти изплашен израз на лицето. нещо ми подсказва, че сега вече въпросният тишо се чувства като човек, който се е отървал.

тетка винетка, известна с това, че се мисли за известна. храни се с ключи и нечистотии натрапват ни я кенефни медии.

Голяма новина, а колко пъти ходиха до тоалетна в ресторанта не ни уведомихте....

Аз наистина се чудя тук коментиращите какво точно искат! Пише за Катрин - "тази пък какво ни интересува", пише за Венета Райкова - "а до тоалетна ходиха ли". Абе хора, това е лайф, пише се за известни в публичното пространство хора! Има толкова много други новини в нета, като това не ви вълнува, просто не го четете! Хем четете, хем коментирате, хем недоволни! Когато коментара е негативен разбирам, когато е положителен също, но когато се напише "защо ни заливате с тези нови, които не ни интересуват" не разбирам! Не те вълнува, не четеш.

Толкова ли са ти занижени критериите, че венета за теб е известна и трябва да се пише за нея?! Къде е Катрин и къде е венета?! Хайде стига!

Ти нищо не си разбрал от написаното! Не говоря за известни, говоря за хора, които са в публичното пространство! И основната ми теза беше, като не ви харесва, не четете! И предпочитам да чета за Венета Райкова /ако ми се чете/, отколкото за Николета Лозанова, някаква Венкова и други плейтцици. Това беше идеята на написаното. Далече съм от мисълта да сравнявам Катрин с някоя от тези ............., но все пак беше хубаво да вникнеш в написаното от мен, преди да реагираш! А, що се касае да критериите ми, със сигурност са по високи от твоите!

Пиар номер с развода . Да се заговори за нея преди да тръгне предаването "Папараци".

Вероятно местата в Карлуковското заведение са свършили.

Ти да видиш!

А до клозета ходиха ли? Какво акаха м?

горката.. като се събуди сутрин и не пише за нея на първа страница получава нервна криза..

по Уйлиям Шеакспир.

Боже мой, каква новина!?

Много ПОСРЕДСТВЕНА СИ И БЕЗДАРНА Венето! Чеп за зеле не ставаш!

Казва се дЪска за кочина не става от тебе...

Моме!, ма много си модерна бе ,какви разбирания само.Как така се разведе и сияеш от щастиетоя с тоя, къде неможе да го гледаш и на една маса.Егати лицемерите,горкото дете.

И Патрик Тишов ли е там?

Аз пък с.ах снощи,що ме няма отразен в тая медийна пумийна яма?!

А аз ядох у дома

"Чувствам се като принцеса тази вечер! Двама мъже искат да платят сметката!" - какви критерии, каква възвишеност... Мили Патрик, дано да нямаш акъла на ваште и най-вече на майка ти...

Само да запитам - синът им Патрик да не го е правил някой ирландски сиганин бре? Много му ирландско името....

Да бяга да продава баничкиии, you know how to do it baby!

Малиии ква новина! Сън няма да ма хване тая вечер. И как може да ни кажите кво са плюскали? И кво са пийвали ? И кой колко пъти е одил до вц-то ? Тцтц- излгате се ей...

Дира, аз снощиф вечерях с един джендър, който плати сметката. Моля да уведомите интернет общността за това събитие!

Браво. Да се вземат пак.

Остарели "ПР"-и !! Дрън-дрън...

В този сайт не се уважава нито мнението, нито труда на хората. Не виждам причина да се занимавам с писане на коментари, които или са изтрити или са прочетени от двама души.

А до кенефа ходи ли след това?

Това ме стресна - малкият искал да плати сметката? Но не му позволили защото още е малък за такива неща.

Нямаше да мога да заспя, ако не бях разбрал, че Венета и Тишо са отишли заедно на ресторант. Венета бе осъдена за 200 хлд. лв. и като прясно разведена и бездомна от януари, нямаше как да изплати иска. Да са живи и здрави младите. Не е истина в какъв цирк живеем. :)

?