Стив Джобс вярвал, че тя ще поеме Apple

Най-малката дъщеря на основателя на компанията Apple - Стив Джобс, Ив често демонстрира завидния си начин на живот в Инстаграм.

Обратно в новината

Коментари - Стив Джобс вярвал, че тя ще поеме Apple | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Компании като Аpple се развиват от визионери-рискувачи с шепа стотинки в джоба. След това идват големите финансови акули, за да задържат пика още няколко годинки и оберат плодовете. Дъщерята може да бъде добър "стопанин", ако имаше интерес към финансите и бизнес администрацията. Безгрижното моме на снимката изглежда като малко по-прилична версия на Парис Хилтън.

Е х как ще го поеме това крехко тес няче.

сутрин спотаете злобата някъде дълбоко...в себе си! Момиче като всички други, дори е симпатично, но завистта на хората е по-огромна и от богатството и! Бъдете сигурни, че каквото и да направи, тя гладна няма да остане, да погледнем себе си!

Няма завист, а обективност, да уточним. Всеки има право на мнение и ако не ни харесва въпросната ще критикуваме.

Може и нещо друго да поеме тая кукла

Това на снимката едва ли някога ще има идеите, ентусиазма на баща си. Типичен джендър - ако не на вид, то поне на мислене.

Може и да може да поеме apple, а защо не и цял orange ... Всъщност за коя дупка става въпрос?

И двете го могат :)

Алфред Нобел е основал фондацията си, защото... Е, в интерес на развитието на науката, много фондации предстои да бъдат открити. Но друг начин няма. Всичко перспективно, най напред се използва за унищожение на човечеството, преди да му стане полезно. Е, поне динамитът е в историята. Очакват ни по мощни изобретения, със забогатели приживе автори.

И аз да имах няколко милиарда (или дори "само"няколко милиона) - щеше много да ми дреме за Епъл или за каквото и да е подобно...

Бе, то и аз заран като се понапънах вярвах, че само ще пръдна, ама се наложи да се преобличам.

айде да разкажеш на какво замириса ама точно и обстойно

Никога няма да разбереш това, защото с мисленето си (очевидно дори се гордееш с него) никога няма да можеш да пипнеш и задържиш толкова пари. Ти си човек "на дребно".

Браво!

Ако имаше няколко милиона/милиарда щеше да правиш точно това, което правиш и сега, но в по-голям мащаб. Парите не променят човека, а изваждат на показ някои страни от характера, които не са били за показване поради обществената нетърпимост. А щом се молиш "Ех, да ми паднат сега", значи пак няма да е много, това което ще свършиш. Ще си напазаруваш луксозни стоки, за да си избиваш комплексите, няма да ги инвестираш, и те бързо ще свършат. Ако са милиони. Ако са милиарди - няма оттърване. Там каквото и да правиш все ще остане някой друг милион за стари години.

Да изпълни завета на татю си - дай й само обездка. Млада е, с времето ще кротне като всички. Бая пара е това, не е шега работа.

гледам с милионерски занимания се снима :))) ... ще ги наредят с майка й парите , даже може нещо да остане за децата й но не е сигурно :)))

Sega ще развива собствения си кеф, ... което също не е зле.

Ха-ха-ха-ха :) Бонд, усещам че имаме еднакви интереси, не знам защо :))))

А па аз знам. И двамата сме гейове и се привличаме.