Вижте Нора Недкова като тийнейджърка

Снимка на "Мис Плеймейт" 2017 г. - Нора Недкова, от тийнейджърските ѝ години се появи в ефира на Канал 3.

Обратно в новината

Коментари - Вижте Нора Недкова като тийнейджърка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде са плеймейтките бе? Аз разгледах всички и видях само травестити. Покажете моля момичетата не траверси.....

Къде са плеймейтките бе? Аз разгледах всички

Поредната еднодневна простакеса с шафрантийски наклонности и празна глава,но пъл пълна със силикон,ботокс и други природни дадености..

Изключително проста женица с диалект. Случайно я гледах в Черешката. Тая се надпреварваше по просташко поведение с гея-гримьор. И двамата демонстрираха ниска култура, крайно долна класа като поведение и манталитет на зарзаватчии от женския пазар. Външността, дори и лустросана пред такова поведение и пет пари не струва. Такъв тип простаци просто отблъскват интелигентните хора.

Добре,разбирам,жената си пада по мъже с пари,коли.... Не разбирам обаче мъжете,които плащат за жени които откровено пишат.

Плашат

ах Нора Нора ,мечтата на затвора..

Това не е жена, а изрод! И няма ли кой да спре изявите на нея самата и на подобните й! Толкова наглост, арогантност и грозотия, събрани на едно място, това просто не е истина!

Има нещо много циганско в нея, сигурно майка й е циганка

Нито я знам коя е, нито ме интересува. Зачетох се заради очевидната разлика между нормалното и неестественото. Тази е 100% изкуственяк. Притеснителното е, че проблемът е психически. Няма жена, която да не иска да изглежда добре. Обаче тунингованите каки просто сякаш ослепяват за резултатите на ботоксите и пластиките. Сива кожа, неестествени устни, нарисувани вежди, да не говорим, че всички са по един калъп. Нещо се повреждат момите в желанието си да имат подобрения и стават грозни и еднакви. Не знам да има поне една, която да си е оставила някаква индивидуалност.

Как ще е на 7 години? От къде такъв бюст от дете на 7? То бива бива акселерация, ама то това ....

тия тъпи селянки наводниха големите градове, пълни са с венерически болести и какво ли не, а вие ни ги навирате зорлем в лицата, срам!

Може ли един образователен въпрос? Абе, плеймейтка нали викат на ония, дето преди им викахме к.рви?

Аман от селски пръчки

Външния си вид можеш да промениш, но съдържанието на горния етаж - не!

Преди не е била някаква хубавица, но поне се вижда някаква скромност, а сега е някакво плашило, напомня на тези в публичните домове в Амстердам или Париж.

цигане

такава простачка не бях и сънувал, представятели си до себе си да имате такова нисшо същество

ТАЗИ МАЛОУМНАТА ПАК СЕ ИЗКАЗА , КОЛКОТО СГОТВИ ВЕЧЕРЯТА СИ САМА ЗА 30МИН. , ТОЛКОВА И ТУК НА СНИМКАТА Е НА 7ГОДИНИ .

Пластичните хирурзи имат ново индианско/партизанско име - Природата. ;) Голямо наказание е да си повярваш толкова, колкото това моменце.

Сеслки тумор

това много лъже бе, приготвила вечерята чисто сама за 15 мин., на снимката била на 7 години, егати лъжливото човече...

Айде нема нужда да се оправдаваш, че дължиш суратя си на природата. Никой няма да ти съчувства грам.

Тая па! Толкова е тъпал че не може и да излъже като хората. Или пък не може да брои? Всичко й е било дадено от природата, само ако я е финансирал някоя мутра с прякор Природата. Смях

Начинът, по който е изглеждала и изглежда й е най-малкият проблем. По-лошото е, че е изключително проста и нахална, направо отблъскваща. Видяхме я миналата седмица в Черешката на тортата в целия й блясък -има нетърпима логорея, даже докато се храни не спира да говори с пълна уста и да крещи... на нея й трябва точно някой като Кулагин да я слага на място от време на време

Права си, ама аз умна плеймейтка не съм виждал.

Така е, никой и не очаква да блести с много ум, но при нея липсва дори и елементарна култура и поведение. Никакъв такт и усет, сякаш няма втора сигнална система и дори не може да си даде сметка колко е абсурдна. А като се напие трагедията е пълна. На нейния фон Кулагин беше като професор въпреки странностите си..... поне има умствен багаж и умее да се изразява. Той затова с лекота я ковеше като я взе на мушка и съвсем я извади от строя.

И преди, и сега - грозна като Вещица! Само че тогава поне е била по-млада и естествена! Сега е чак към страшничка с тия патешки джуки! Абе, не знам кой ги лъже тия кифли, че с такива ужасни джуки са красиви! Да, може малко по-перверзно да изглежда фелациото им, но само заради това да ходиш до подобно "нещо" си е проява на някакво ментално отклонение!

е голема работа - потна, грозна, торта... такива колко искаш - с малко тунинг и снимки с грим стават плеймейт

добре е изглеждала. а коя е тя всъщност??

трябва да владее много добри техники като дабъл..ъл, диип троут и криймпай, иначе на вид е нищо особено

Чак и цензура включихте за пластмасовия киборг :)))) Явно заплащането си заслужава . Генът обаче си е ген ! Бурен рози не ражда :)))

На снимката изглежда на 14-15 години и много ми харесва. На тези години е нормално момиче да изглежда така. И аз на тези години имах подобно тяло.

А сега като нея ли изглеждаш ?

Дама с много заложби ...

Дама ?!!!! Надявам се , че е ирония :)))

Същата оФца, с неприкрито злобно и нагло присъствие. Радвам се, че до днес не знаех, че такова съществува.

Не обиждайте животинката, моля. Овцата е симпатично и полезно животно, в случая и по- разумно.

пумия

Въобще не ми допада. Има гадно излъчване. Може и да иам шанс да се поправи, млада е.

Роди ме, мамо, тъпа, аз сама ще се изруся

тази убавица бръмчи само на апартаменти коли и скъпи подаръци никаква ценностна и градивна система..с една дума месарка...

вредна личност.. тежко и горко намъжът който ще се нарече приятел или съпруг.

1. На снимката като дете въобще не е на 7 год. 2. Скалпела е играл здраво, силикон също доста е сложила и тези изкуствени коси...

Първо TeenAger не си под 13годишна възраст и второ тези гърди не са на 7годишно дете!!!

Злобния поглед си го има от дете,което ще рече,че гентетично си е създадена лоша.Пластмасовите гърди,уста и коси само са допълнили общата картина.Тежко му на мъжа,дето ще си вземе такова нещо у дома.

А, тежко му. Той ще си я е избрал.

Опитала е да прикрие злобните си устенца с корекция,но характер лесно не се заличава!!!

Тъкмо си мислех, че след "новините" за малките импланти на Мегз и бъдещата бременност на Николета, не може да стане по-зле и ето, че ме опровергахте. Сега ще прекарам остатъка от деня в медитация, белким се възстановя от шока.