Момичето, на което Аня Пенчева повери сина си

Синът на Аня Пенчева и Ивайло Караньотов - Ангел, получи днес дипломата си за висше образование от НСА в присъствието на родителите си и любимата си - Ива.

Обратно в новината

Коментари - Момичето, на което Аня Пенчева повери сина си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АнгелЧо на Аня ще бъде запомнен само с влизането си с мотор в мол.

Това момиче е спало с всички състезатели в БГ! И много други....

Направо си е момичето на спорта - всички са били с нея, а и може да обиколи още и още...

Смешкоооо, едни са с момичета, такива като теб с малките самолетчета се задоволяват само с плюене по киселото грозде. Дори не си смешко, жалък си и заслужаваш само презрение като прост хейтър дето оплюва всички наиколо с надеждата да му порасне....Е няма...

Върховна новина, направо да си еe майката

Пак платена статия за кафявия дришльо, дето трябваше тъкмо да излиза от пандела сега, задето влезе в мола с мотоциклет! Ама в БГ - взима диплома. Тъпа държава с кухи хора.

Поверила? Малкия булчо- направо индийски сериал..

Убеден съм, че има младежи, които са постигнали повече и са допринесли повече за обществото от въпросната двойка. Но журналистите няма да си направят труд да ги потърсят и да ги представят на по-широк кръг, най-лесно е да се свалят кифленски снимки от профила на богаташко синче и приятелката му и хайде, ето, имаме новина.

Този пи...льо не го ли бяха съдили за ПТП с мотора или нещо такова?

https://link

напишете в Google - ''Караньотов с мотор в мола'', и ще видите този киминално проявен момък (има и не малко статии).

А аз мислех, че ще му връчат дипломата в някой МОЛ, където ще дойде с мотора да си я вземе. Едно време ако направиш нещо подобно, директно биваш изключен от университета преди да те бутнат в дранголника за сериозна обществена опасност.

свекървата е добре финансирана от КТБ??? Сигурно си мисли , че този охолен живот е от роли в киното

Жълто,жълто-и тези ни ги показват като положителни млади хора за пример.Такова им е и образованието което все повече губи престиж и никой не го зачита а и заниманията им да горят ненужно бензин и да износва преждевременно гуми...да бяха посадили поне едно дърво по случай завършването....

лайнярски жълти истории

Освен,че се вижда как си се надула до вишистчето ти се вижда много добре,че нямаш никаква представа от това какво трябва да е облеклото ти на такъв тип събития, към които би трябвало да има уважение . Вижда се още,че си се запътила към поредната чалга визия, ама не и е мястото на официалната церемония при връчване на диплом.

Хубави деца, но до тук. Какво ни интересуват кои са, кой какво завършва и кое гаджето му. Има още дипломирани но се пише целенасочено за Ангел и за какво?

Зад акцентираната новина прозира една друга новина, че докато завършат имат вече по няколко връзки, едно време това се наричаше чист курвалък. Една жена смени ли трима не очаквай от нея морал, верност и подкрепа в живота, при най-малкия келепир ще го смени със следващия.

В днешно време едва ли ще намериш някое младо момиче, което да е спало с по-малко от трима. Трябва да търсиш в по-големите егн-та.

Ами вие си останахте в "едно време" като в приказките и за това сте толкова неадекватни към събитията днес

Такива, като сина на Аня Пенчева, трябва да бъдат забравени от журналистите. Едно леке, което даже не получи подобаващо наказания за хулиганска проява с висока обществена опастност, го правите медиен герой.

Това леке рано или късно ще си намери майстора. Нулев интелект за да се самоизхранва, на майка му "фиша" отдавна изгоря. Ще се хване с дребен бандитизъм и понеже е тъп като майка си ще го отнесе рано-рано.

на кого му пука, то такива останаха в тази държава, деца на този и и онзи, обикновените, талантливи, които никой не ги знае, заминават да плащат данъци на друга държава и да градят дом, кариера и живот другаде, тук остават тези недоразумения и циганите!

Хубаво момиче, но много просто изказване! Браво на Аня Пенчева, че е "поверила" сина си на това недоразумение!

Поверила е - дръжки.

Защо занимавате народа с тези глупости? Какво ни интересуват???

Ей, много са прости!

да му пере гащите и чорапите, щото сам не може да се грижи за себе си ли????

На такива жени като Ина мъже не се поверяват. Те си вземат който си пожелаят :)

Дрифтят ЯКО и в леглото? На задна.... Добро ПАРЧЕ!

А сменя ли бързо скоростите? Автоматикът не дава такова удоволствие като ръчните и лоста. Превклъчваш ли, превключваш и се чува ръюжене на мотора под тебе.

Плейбой и плеймейтка дълго не съжителствуват, ще търсят да пробат чужди гениталии на мирис, вкус, дебелина, теснина и игривост. Една книга могат да четат вечно само дълбоко религиозни хора, тези с лекото поведение търсят постоянно нови книги, само ги разгръщат и захвърлят с отвращение..

a той защо ѝ счупи страничното огледало? яд го беше, че падна ли?

Браво, на хубаво момиче го е поверила. Анчето има вкус.

Какъв безсмислен и кух живот на тоя с,, вишото" и на тая, дето цял ден се дрифтосва...Голям хайлайф!Да вземат да се погонят в някой мол.

За тоя лумпен те разбирам и съм съгласен, ама мацката...Четох едно интервю с нея и си звучи доста интелигентно момиче и с планове за живота. Много ми хареса как си е създала различни нива на крайната цел и си ги следва системно и методично.

Тъмно беше влажно беше коъ кого ебеше никой не видеше.

Тъмно беше влажно беше коъ кого ебеше никой не видеше.

висшистчето на кака кралица хаха

Тоя беше карал мотора из мола. Дано да му е дошъл акъла в главата.

едни измислят лекарства, други дрифтват. жалко че не показват тези дето измислят лекарства.

мадамата с тези надути джуки, явно е или порно артиска или чалга певица

само като прочетеш какво е написала и е ясна...

ДОЛНОПРОБНО. ПОШЛО.

А на коя игрална зала повери парите си Аня Пенчева?

Като гледам ,никой не се е сетил,че тези дават опасен пример на младото поколение по отношение на бързите скорости,доста младежи се пробват и....досещате се за последствията...Защо примерно се оплюват полуразголените певици,актриси или чалгата?Те не водят до смърт или до опасни наранявания за живота...Погледнато лочгично съм права.Тук говорим за физическото здраве на младите поколения :)

Като прочетох тази дума "висшистчето ми" и ми се отщя да чета повече...

Щом и Ачо стана новина, значи няма никакви новини, които си струва да бъдат прочетени. Едно най-обикновено момче, което с нищо не се отличава от всички останали на неговата възраст, може-би разглезен повече, отколкото е допустимо.

Е, щом мама Ани разрешава - да се вземат младите.

Дейба вашта мама богаташка, дейба! Ниедна , дейба! Не ми се гледат доволните ви физиономии, не ми се иска да ви чета парвенюшките умозаключения, вашта мама мръсна!

Не знам кои са и с какво се занимават, но момичето има моята похвала, че не му скочи със Субарото на тоз младеж, когато същият се поовъргаля на пътя! Това си е рефлекс и умело спиране на тая поледица (ако ще да има добър автомобил и добри гуми)...