Полицията изследва съмнителното писмо до Хари и Меган

Лондонската полиция изследва подозрителното писмо с бял прах, изпратено до принц Хари и неговата годеница Меган Маркъл, което съдържало и расистки коментари.

Обратно в новината

Коментари - Полицията изследва съмнителното писмо до Хари и Меган | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бабата на техните деца е родом от Африка чистокръвна, така и на кралицата е индийка по баба по бащина. Синята кръв покафенява в бързи темпове като Лондон покафенява необратимо в 20 век.

Ми и на мене баба ми е негърка. В резултат на това цял живот не оставам без мъжко внимание и възхищение. Имам кръгло и красиво изпъкнало в профил негърско дупе,страхотна и много гъста коса на едри къдрици,която ми стига до хубавото дупе и страхотни пълни устни които нямат нужда от инжекции с хиалурон!Жените се скъсват да ми завиждат а мъжете им се скъсват да ме свалят!

Разбрахме те ясно. Дай направо ценоразпис и телефон за връзка.

Така и не те разбрах, на кого бабата е негърка, а на кого индийка? И като си тръгнал да ровиш по родословно дърво, вземи и намери и българска следа в това!

Майката на Меган, явно баща и е топнал лъжичката за мед с грешната каца. Това са интересни междурасови царски особи, новият световен ред в действие.

и кви са били "расистките" коментари - рептилски ли?!

напишете какъв е прахът, де! Сода бикарбонат е, щом е безопасен...

Ингилизите са нямали "църен" принц, ама мое и имат.

ВСЕКИ, КОЙТО МРАЗИ БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ Е РАСИСТ, КСЕНОФОБ, ТЕРОРИСТ, ФАШИСТ, КОМУНИСТ, ИЗВРАТЕН И Т.Н. ТЪЛКУВАНИЯ - НИКАКВИ НЕ МИСЛИМ ЛИ ТАКА - ЗАГИВАМЕ

да, майката на Меган не е бяла, леко се е забърсала покрай африка на 99%, знаех си че е мулатка като я видях. но то и английската кралица е 25% индийка от индия. ще отнеме време да се очистят до към 5%.

прав си - много секс трябва

Хайде да го публикуват в оригинал това писмо,ако искат хората да им повярват,че избобщо се е случило.В момента в Британя се води солидна анти-бяла пропаганда и всеки лъохлъо от всички континенти зеят като кресливи свраки,а местните англичани са тотално безгласни букви-това им докара тяхната кралица...Скоро Британците ще се изнесат напълно,а белите хора ще напуснат Британия,акто се случи в Южна Африка

безопасно е, обикновен кокаин

Брейй, каква истерия заради някакъв бял прах! Не ми се мисли как ще реагират, ако им пратя писмо с бяла слуз ... сигурно кралската годеница инстинктивно ще погълне соса :))

Дрън-дрън. Постановки, та да разбутът скандал и раздуят истерия срещу 'расизма' и 'расистите'. Расизъм на днешно време е кодова дума за анти-бела пропаганда. Димек, пропагандата е насочена срещу белите хора винаги. Черните маймуни настояват, че белите хора биле раситсти до един защото имале бела кожа, а черните не можело д аса расисти, защото биле черни. Ас тая логика още не моем да я схванем. Рсизъм като правило е нещо съвсем различно -терор над което и да е същество на базата на произход /националност/, раса, религия, цвет на кожата ..... но да си расист щото имаш бела кожа, таа дефиниция ми убегва. Започвам да се сещам защо Меган беше избрана.

Някой си е изтръскал пърхута и им го е пратил за анализ!

Расизмът (или етническа нетърпимост) е доста субективно мнение.... Примерно аз изпитвам наистина нетърпимост към ц,игани, турци, араби, индийци, африканци, но не и към японци, корейци, филипинци. Въпреки, че със сърби, англичани и французи сме имали военни конфликти през историята аз ги харесам, като хора, и нямам нищо против тях.

Да субективно е. При така описаното е явно, че и ти си расист.

Думата расизъм е измислена от маймуните- негри в САЩ. Негрите сшят с всякакви животни, и пренасят болести като СПИН и Ебола. Тия бяха Работни животни при Плантацииите в САЩ. Но когато им свърши работата там, вместо да си ходят обратно в Африка, маимуните решиха да завземат фирмата в която работят и държавата САЩ.. Маимуните, също като всякакви Змии и Крокодили трябва да бъдат убивани директно като ги видиш, щото стават много НАГЛИ и искат да те изядат.