Роби Уилямс: Имам болест, която иска да ме убие

Роби Уилямс проговори за болезнената битка, която води за психичното си здраве. "Имам болест в главата, която иска да ме убие", сподели звездата.

Обратно в новината

Коментари - Роби Уилямс: Имам болест, която иска да ме убие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предрусал е

Любим!!!

Откакто Роби се изкодоши с Путин в една песничка....го гонят маниите на Литвиенко.

Мои познат живее и работи в лондон и е в сферата на музикалния бизнес.та от него знам че роби има шизофрения. За това говори той, че има шизофрения! Пие много лекарства за нея и е тежка форма! А джордж освен депресия е имал и хив!

Да де, но уточни какво точно работи приятела ти..музикант ли е, басист, перкосиунист ли е, или момчето което разнася кафето?

Наркотиците са опасен капан и много хора си отиват без време или заболяват от гадни болести приживе... Живейте си живота истински, на никой не му е лесно, но не взимайте такива боклуци!!! Семейството, простичките неща в живота са най-хубави, известните са пример как го осъзнават един ден, някои и прекалено късно... Дано се оправи Роби, готин човек е!

Хубаво нещо си е белото, особено от скъпото, ама нема ка трява да се внимава. По-добре по-скъпичко по-редко отколкот ефтин боклук всеки ден.

Евтино, скъпо все си е боклук... Спри да се занимаваш с подобни истории и ще почувстваш много по-хубави емоции един ден, обещавам ти!

Всички тия болести са вследствие на дрогата. Тия звезди, които са все още живи, са живи защото са смъркали скъпа кока и не са се друсали с отрова както обикновените наркомани. Но въпреки всичко дрогата им изпържва мозъка, което доста им личи ако дават интервюта.

Наркотиците не прощават

Моли се на Истанбулската конвенция.