Емилия ръка за ръка с годеника си

Фолк певицата Емилия публикува кадър с новия мъж на сърцето си - бизнесмена Жорж Башур.

Обратно в новината

Коментари - Емилия ръка за ръка с годеника си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мода са арабские мъже, били по-богати от българите и можели да имат повече от една жена. Останалите нации не търсят българки, освен американският българин с циганско потекло Джино от Биг Брадър.

Тая дали си вярва на глупостите. Това е всичко друго, но не и любов. Изневери, плейбои, бракове, деца разводи и след един месец срещнала новата си голяма любов за цял живот пак. Шизофренна история. Нека такива хора не ни дават пример за морал, вярност, семейство и любов. Нейното си е чист бизнес.

а значи това е ДИЛЬРА сврьзката с Ливан и Сирия за КАПТАГОНА на Коко Динев

Това за ръката и пускането тая не го ли писа и преди - за Коко Динев. Както пусна барманчето, така ще пусне и тоя като дойде времето. Айде холанд както се казва.

Като я погледнеш-сравнително нежна капчица е,а мъжете й,все ръбове,шопари....Чудя се защо българските жени все по глигани си падат?НИма не им харесват стройни слаби или атлетични мъже?Да добавя-падат си по едри типове,дори и те да нямат пари,не е само заради финансите....Какъв е този комплекс да търсиш шопара в мъжа не знам ....

Може би по същата причина, по която примерно немските и холандските мъже се обвързват с едри жени... просто повечето са такива :)

... слаби & атлетични... умни & пожарникари?.. дървено желязо...

Любов ще да е, няма начин ...:))

е тази Емилия и какво пее, че за пръв път чувам за нея!

death metal

а за какво да го хване?

Ама той грозен...божее...се такива ги намира...що така бе Емче?такава хубавица ..вкус немаш ли?

Вкус има но само за ПАРИ тя си иска бизнесмен не човек!!! ХА ХА ХА ХА

papion

Лошо няма, ама сега да не вземе да му роди дете, че после да плаче, като докторката че са и отвлекли детето!

Ех тази любоф... при нашите фолк певици винаги идва под формата на бизнесмен...как пък ни са влюби в пожарникар или някое докторче...ама нъц така е в любофта на фолк певиците...на повикване...

и то милионери...докторче е добре..що не е учител, полицай ..пожарникар..

Докторче е добре, ако имаш дивия късмет да попаднеш на такъв, който не пие и не шмърка денонощно.

Нямаше трети човек да . . . Коко е бил само с двама: с Пайнера на фолкпевиците и с фолкпевиците на пайнера

..ама това е СДЕЛКА, няма нищо общо с любов ма ЧАЛГАРКЕе...!!!

Всичко много хубаво. Господин бизнесмена се "барнал", ама нИ мо`а да разбИрЪ гУспУжата, що се е "барнала" пУ анцу`че. Туй някаква ви`ша мода ще да е сигур ...... Или пък аз нИ разбирЪм от модЪ .... :) :) :)

Ти няма да пуснеш,ама дали той ще те държи дълго...една от харема

Вече няма Американска мечта! Вече има Дубайска мечта! Българките решили да се целят в арабски принцове и шейхове... Само че това не е приказката на Шехерезада! Да няма после Горчиви сълзи?!

И да четем после,как българското правителство не прави нищо,че да им върне "отвлеченото",от таткото,дете в Арабския свят

След някоя и друга година дали ще прочетем, че някоя фолкпевачка се е влюбила в бай Иван Ватмана, стругарчето от петия етаж или, въобще, в нормално работещ мъж на гола заплата? На тези силиконки искрата им припламва само от кинти! А се гаси от въртикъщника- затова бягат и от Дини, и от Тикви...

Да се влюбиш във ватман (освен ако не е паркетен) или стругар, това каква новина е. А и повод да се похвалиш не е, за какво тогава да се чува? Жената се хвали с елитните си гаджета, щото така си качва акциите в очите на конкурентките и колежките, а да се хвалиш, че те таквози някакъв-никакъв, то направо си е срамно!

Стига сте плюли по Емилия. Помислете само - защо бягат жените от Коко. Анелия си отиде с детенце, тази- с две. Тука има нещо гнило с Коко. Нико жена не бяга от свестен мъж.

Този ще и е трети брак, така че кой крив, кой прав

арабина е симаптичен..хубав мъж

... а когато си с гръб към него - прави & хубаво...

Никога не съм одобрявала публичинете словоизлияния..истинската любов няма нужда от това..има нещо фалшиво

бягайте! ще повръщам :P

Само ги запложда и ги фърга на башибозука! А на тях, с толкова акъл, и това им е много даже.

"Ръката, която никога няма да пусна!!!" - ето тък е заровен ключът от бараката... Ръката (или гърдата) докато пуска - не се пуска! В пряк или в преносен смисъл. :)

Да нема пак "Не без дъщеря ми".

Много си е готин пичът! И бизнесмен освен това! Ами като цяло ... в пъти по-добре от един средностатистически мъж с прабългарски корени, което явно се смята за високо качество!

Завиждаш ли? Джендърите взехте навсякъде да се обажадате вече.

На кого да завиждам - на бизнесмена ли? Не, Емилия не е мой тип жена и съответно не му завиждам! Казвам само, че има фаца на много по-качествен мъж от средностатистически българин. И той като си я харесва - Емилия - значи е ОК!

Не прилича на арабин. Какъв е всъщност? Едър, светъл мъж. Доста по-представителен на вид от бившия й. Ако трябва да сме обективни - хубав мъж.

Жорж изглежда много добре, но се питам за какво му е тази доста употребявана чалгарка?

За чалгарката не знам, но щом се е хванал с нея, значи там му е нивото и на него, а да ти кажа този не изглежда дорбе- прасе в скъп костюм, нищо повече.

намерил си Хасан калъф за х..й

Какво му е на човека, даже симпатичен изглежда, особено в сравнение с Коко Динев. И не ми се струва чак толкова възрастен, то и Емилия не е на 20 все пак. И аз не вярвам да е с него само от любов, но поне не е гнусен чичко паричко ;)

Крилете на любовта вероятно са със зелен цвят! И ако пусне ръката му какво ще стане? Ще хване друга ли, или ще си посипе главата с пепел публично?

Хванала Башур за чур...

един път не чух емилия направи превод от английски на романа. или емилия участва в конференция по дентална медицина. чувам само кой я е таковал. ми те много народ са я. то не е за фалба.

Абе важното е да има кинти, да и дава там няколко месеца, годинка-две, после друг, дето си пада по мааааалко по-възрастни жени. Накрая на дърти години Емилия ще се оплаква, че не се е сетила на младини да отделя някой лев в банката за старини.

E ти тия деца за какво мислиш ги прави?!? Докато навършат 18 бащата ще цака пари. След това ще бъде мъка обаче, с нейното резюме не съм сигурен колко лесно може да си намери работа :)

Айде и тая на арабин - и после ах, ох и защо тека се на мени. Изрусени чалга патици, поТ пот и наТ пъТ. Докато не свършът будалите, нема да свършът и терикатите.

Араби дава чораби, араби дава зелени бележки. Един арап - един чорап, два арапа - два чорапа.

Само се питам ако бях прост бачкатор и изглеждах като Коко Динев или новия възлюбен, какъв би бил шанса приятелката ми да изглежда така? Питам за един приятел :)

Запитай се ако беше прост бачкатор, кой щеше да плаща приятелката ти да изглежда така?

Е то не е казано приятелката ми да има гръдни импланти и пластични операции, за да изглежда привлекателно. Има доста момичета, които изглеждат хубаво и натурално, без корекции по тялото си, но идеята е че тези мъже не изглеждат привлекателно, нито са на нейната възраст и Емилия е с тях само заради парите, така че за каква любов говорим изобщо?!?

Яко тунинг ли? Щото за да изглежда така лъскавко, си трябва съответната сума месечно. Гръдни имплантанти, ботокс, филъри, екстеншъни, парцалки, козметика, всичките тези неща, които превръщат една иначе натурална красавица (каквата беше Емилия на младини и тогава много повече я харесвах) в известна кутризанка, пардон изпълнителка (телевизионна водеща, бизнес дама и т.н.) и блян на по-ниско ранговите мъже.

Наистина не разбирам - видимо висок къмто 2 метра, бял, без фрапиращи физически недъзи, нито пълен, нито слаб, материално осигурен и готов да я "вземе" с две деца. Какво повече искаш? Да е на 20 и с манекенска външност ли?

в каква тайна е пазила живота си тази? даже аз, дето не се интересувам от чалга, бях чувал,че осеменител й е главният осеменител коко. а преди него май имаше и друг некакъф съпруг. и ако потърси човек назад във фейса й, сигурно има глупости от сорта-""Любов,време е!!! Ръката, която никога няма да пусна!!!"" и за въпросния коко. ами, с една дума-чалга.

Никаква хармония, никаква симетрия, никакъв синхрон...

Коко е по-готин! Един такъв усмихнат, приветлив...

Готин, колко да е готин? Официално две жени барабар с децата избягаха от него... От хубаво никой не бяга...

КОЛКО ЧАЛГАДЖИЙКИ ОЩЕ ЩЕ МУ КАЦНАТ.ЩЕ СИ НАПРАВИ ДЕТСКА ГРАДИНА.

Още е прясна новината в сайта за една друга българка, която мислеше по същия начин- мислете малко, ако със своята глава не мижете, поне се поучете от горчивият опит на другите!