Вижте министър Ангелкова на Оскарите (снимки)

Министърът на туризма Николина Ангелкова премина по червения килим на Оскарите в "Долби тиатър" в Лос Анджелис.

Обратно в новината

Коментари - Вижте министър Ангелкова на Оскарите (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...а мис Макейл с поразителното си тяло приличаше в лицето на кон, който гризе ябълка през телена ограда." К. Маккълоу, "Птиците умират сами" Няма ли кой да ги озапти тези селски пръчки, дето са се юрнали да ни излагат по света бе... ?

таласъм

изпърдяна проста селска мома!

Да припомня едно събитие от лятото /на къмпинг Корал/ с министърката и Мануела Малеева -най-високо класиралата се българска тенисистка (3-тото място в световната ранглиста)която обаче овластената госпожа не познава... Цитат от М. Малеева :Знаете ли, след разговор с някой, който се е държал високомерно и подигравателно с мен ми отнема време докато си превъртя лентата и се сетя всичко, което ми е казано. Та, министър Ангелкова днес ми повтори няколко пъти, че не ми вярвала (че съм на Корал без ток и вода)? Значи съм лъжкиня ли? Г-жо Ангелкова, вие не можете да си представите, че Мануела Малеева не иска да е в луксозни хотели, а иска да си прекара ваканцията в палатка и с приятели на Корал. Това явно е нещо много далечно от вашия живот...Знам, че няма да ми се извините. Живеем в два различни свята..." Изводите са за вас...рокли , дантели , Холивуд...а отвътре...жалка работа...

Ми права е може да я поканят за главна роля в някой хорор.

Очаквала е да получи оскар за сценарият на ГЕРБ, ама друг път!

Ей, кой им натрапва тия дантели и цветове на българките "от елита"... Много прост народ брей.

Гал Гадот е невероятна! И лилавата рокля си я бива!

коя от двете на снимката е гадот?

Гал Гадот е родена в градчето Petah Tikva, наречено така в чест наа ... кого беше ...

Поне роклята й е несравнимо по-хубава от роклите на Пеги и на Деса Р. А и чудесно й стои...

то на това нещо жокеите му казват СТИЛЕН ЧУЛ.

хайде има още филмови фестивали по света. министрите на Боко да хукват и да се снимат със световните звезди. А тая е нещо мозъчно недорасла. Хем грозна, хем безхаберна. До къде сме пропаднали...

Вау! Тази е изперкала от собственната си изключителност ! Само за да се здрависа и каже здрасти да бие толкова път ! А, и да се сфотка със артистите ! Може да и излезе късмета да я поканят за някоя роличка ! Може ... в масовките !!

Много голям успех!" Звездите"направо се "убиха" да се снимат с нашата приятна Госпожа... Това е небивал успех за ...българите!

Тая добре ли е? Какво демонстрира с това? Пък и на кого му пука!

Подкрепям Котаракът в Чизми.

Министърът на туризма Николина Ангелкова Като частно лице дали Министърът на туризма си е взел отпуск за посещение на мероприятието

бах мама мy такмо щях да гася компутара и да лягам но тоз крокозабел ма разсани от всекаде...бахти снимките страшни

Когато си министър, дори и да харчиш собствени пари (в което се съмнявам) не трябва да си позволяваш да се държиш като разгонена тийнейджърка. Излагаш България по този начин. Какво ли си мислят хората, когато им кажат, че тази "жена" ни е министър, а се снима със звездите като ученичка в 9-ти клас????

Когато си мнооооого грозна, за да те забележат се снимаш до известни личности

Същото е и за един цар Тиква-известните личности Го галят по тиквичката и се усмихват и си мислятпрости му Господи, то не е виновно, че се е родило тиква, но е виновно, че си е останало тиква!

Вероятно, щом свърши мандата ще се пробва на "голямата сцена"! А сега жестока реалност - министър...мъка, мъка.

Явно това я прави щастлива ... Да е жива и здрава!

Дарина Николина

най-впечатлителен е Майкъл Дъглас, на пробни снимки без дубльор за "Дънди Крокодила2".

Трябвало е да си мълчи, че е българка. Сега целия свят ще си мисли, че в България живеят крокодили.

Тази жена или не е порастнала още или страда от някакви комплекси. И е министър???

Огледай се и ще видиш, че при бойко всички са такива министри-недорасляци и комплексари и нищо незнаещи, а само послушковци!!! За огромно съжаление!

Тая с държавни пари ли си развява байрака там?!Между другото...много неестетично изглеждащо същество...да не кажа правилната дума, че ще ми скрият коментара :)

Добре е когато се коментира нещо, да се прочете цялата новина, а не само заглавието...иначе изпадате в положението на дебил с мнение

Да! И с моите, и с твоите, само че не го знаеш...

Дали би посмяла да признае,че харчи държавни пари?

Абе много сте наивни меко казано! Е затова ви мачкат!

Те там по върховете всичките са артисти и си търсят оскарите.

Отишла, разходила, видяла, говорила с ... Голям праз! Наистина ли не се усеща, че по-скоро трябва да си мълхи, че и ми се хвали.

как разхищават нашите неосъвременени пенсии и доходи,безобразно и нагло....къде се бута тая грозна баба Яга?

Ма що ма бабо си фъргаш пенцийката от балкона на Ангелкова, че да ходи с нея до Холивуд :)

Направо съм изумен как повечето българи успяват в една светска новина да намесят политиката. Споко бе, не ви е взела от парите :) Тя е там, ако сте прочели изобщо на собствени разноски и по покана. А относно самата нея като визия искам да кажа, че е видно, че в лицето не е красавица, но пък има много хубаво тяло и роклята и седи перфектно. Ето едно доказателство как дантелена рокля може да седи добре, явно е нужно подходящо тяло :))) За разлика от онези другите, едрите - президентшата и оная от БСП

Светска новина! Интересно колко други министри е имало и колко от тях са пуснали подобни снимки в нета! Ако беше фолк-певица - ОК, обаче министър не е логично да е толкова инфантилен!

Ония едрите поне не приличат на умрели скумрии в муцуните. Иначе много се възмущаваш от намесата на политиката в "светска" новина.

"VIP" дамите се побъркаха с тези дантели! На тази поне й отива!

Кое точно й отива,гадният цвят или грубата дантела?

Много би било интересно да се разбере дали е имало и министри от други държави на церемонията на Оскарите в лично качество. Още по-интересно би било да се разбере дали това е известно в съответните страни и каква е реакцията на обществата в тях. За съжаление управляващите у нас и елементарни изводи не могат да си правят от подобни ситуации.

двете най-грознички минали по килима.

Безобразие! Какво прави тази госпожа там? Че и се хвали отгоре на всичко... А хората мизерстват, цените се вдигат непрекъснато, продават ЧЕЗ на Гинки, Минки и др. каки като тази озъбената на снимката. Грозна, елементарна, безвкусно облечена в лилавичка дантелчица (няма да й гледам другите снимки, за да не се потрисам повече), дебелокожа женица от антуража на ББ... Какво промотира, какво популяризира? Как не ги е срам бре ?

На оскарите е като на бар мицфа т.е. много горди евреи на едно място.А тая нашта кво прави там?

че е тъпа-тъпа е! че е грозна-грозна е!Ама че е и нескромна та си показва снимките в лично качество очевидно съвсем не се възприема.Добре е отук нататък да не ни информира заличните си воаяжиче МНОГО НИ ДРАЗНИ!!

Изобщо не сте наясно с нещата. Това нещо е там по покана на Стивън Спилбърг, тази година ще снимат филм за живота на Чарлз Дарвин, и това нещо участва в сцената когато Дарвин вижда за първи път Какаду.

Това е изчадие на Дяволя ! Само като видиш болната амбиция на крумовградката мис и ти се допорвъща от изроди в политиката !!! От къде тръгна тази мода ...колкото грозен и нахален ....толкова по - нагоре???

Защо обиждахте нежната сегашна Мис България?Тук виждаме,че Баба Яга да се снима до всекиго се слага :)

Не стига, че проста, ами и суетна! Като частно лице ще ходиш като не си министър! Или ходи, но си трай. Хората там са възпитани, ще разменят някоя дума от любезност, но не е прието политици по този начин да генерират престиж на техрн гръб.

джендърската кобила на тиквата!

много грубо! - Кажи, че ти прилича на участник в конен спорт, ама не като жокей.