Анелия: Дъщеря ми няма корекции

Анелия категорично отрича дъщеря й да си е правила корекции на лицето. Тя говори и за любовния си живот.

Обратно в новината

Коментари - Анелия: Дъщеря ми няма корекции | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Дъщеря ми няма корекции"...А един мармот ги завива в станиол...

изкуствена работа

Аз виждам две к..рви на снимката! Олицетворение на падението на българския народ

На кифлите от снимките им е оказана специална чест в поста на "умна и красива", "Амалия Афродита Хасан", "Една българка", "Мелиха", "Михаела" и прочие фекалии!

"Тя е на 14 години и заедно с нейните съученички следят инстаграм и виждат как изглеждат световните звезди." Тц, тц, на какви работи попадат тея деца днес в интернет - трябва да са попаднали на картини на Модиляни, та изглеждат одухотворени като тях. Ама така е, като не им упражняват контрол родителите и да им покажат правия път - друго си е да изглеждаш като Ким Кар-дащния, Риана, Ариана, да се научат как да се спъват у килимите като краварката Дженифър Лорънс и други такива достойни за подражание недоразумения.

Ей как става тази работа, идея нямам, как пък все на фолкаджийките децата се раждат с такива "естествени" устни. На нас простосмъртните децата ни пък нямат такива.

Е те и за Крисия казваха , че си е сложила хиалурон и какво ли не , ама истината е , че детето си е с такива устни.

Статията е изключително "интелектуална" и обогатяваща за читателита, както и повечето постове в секция Лайф! Поздравление на любимите ни "журналисти" от DIR! Понякога направо надскачате себе си!

Коя е майката?

По-младата от снимката.

Дреме ми..

като ги гледама само това изпитах..

Абе гледам, гледам - коя е по-старата от тези двете на снимката????

ГОРКОТО ДЕТЕ ПРИЛИЧА НА 35 ГОДИШНА111111111111111

Ти остави , че прилича на застаряващ индивид, но прилича на употребен от улицата застаряващ индивид.

Всъщност не мисля, че детето е грозно, нито пък че е виновно.Като родител на дъщеря на тази възраст съм наясно, че децата обичат да експериментират. Мисля обаче, че работата на родителя е да ги напътства за грешките, които правят при ескериментите. Тази роля в случая май липсва.

Да говори за нещата с които ще се сблъска... Ми според мене тя вече яко се е блъснала с наркотици, полов живот и т.н. Изглежда като кардашиан.

Курекции-мурекции няма значение. Достатъчно е да има путенция.

Явно новото "14" е старото "30"... Поне визуално.

Слабо ме интересува щерка ти

да бе! Тука корабче плува ли?!

ТЯ И МОЯТА ВНУЧКА Е НА 16Г. ,А ИЗГЛЕЖДА КАТО БЕБЕ В СРАВНЕНИЕ С ТОВА МАЛКО МОМИЧЕ. СИГУРНО СЕ ОБРАЗОВА В ИТАЛИАНСКИЯ ЛИЦЕИ. ТАМ УЧАТ ДЕЦАТА НА ВСИЧКИ СБЪРКАНИ ВИП ОСОБИ. ЩОМ И ЛОРЕНЦО НА СОФИ Е ТАМ.

лоренцо на софи е в Етрополе. Не ти е вярна информацията. Не че е важно или от значение

Чалгаджийките бяха грозни, но с разни доизкусурявания станаха още по-грозни.. но децата им, леле, второто поколение, ще са направо изроди.

Мале ,а ако прилича на късокракия дебел Динев?Бая поправки ще трябват.Ама всъщност това не е проблем за мен.Защо ли въобще чета и коментирам

Що бе направо естествена кардашиан - тъкмо няма да мъчи Енчев да я подпълня отзад :-)

Прилича на ония, моите любимки от Ало-то :)

Прилича на ТравестиТ ! Сега е още малка,но и личи ,че желае да яхне коня от високо и за дълго !!!

И моята дъщеря е на 14 години, май доста е изостанала с инстаграм и световните звезди, но си има други занимания, като спорт и учене. Ще видим какво ще се получи.

Те само говорят за учене, а умни и свестни деца го правят. Веднъж не прочетох,че са били на състезание...Жалко за Анелия, жалко и за самото дете....

Коментарите са много забавни, доста смешно и разбира се - единодушни! Аз се чудех коя е майката на първата снимка (ако има и други, не знам), но това, което трябва да е дъщерята прилича на прехабена жена от магистралата. Пошло, грозно, кухо излъчване и категорично без образование.

Luna0102

И двете сте грозофили, ако наистина сте без корекции е крайно време да се пробвате. Може да изкарате късмет и да придобиете приличен външен вид.

Извинете, но тя изглежда на годините на майка си, а не на 14 годишно дете...

Още по лошо, значи си е природно грозна

Поредната супер-новина от Дир-а!

Това малко миндилче ,какъв крокодил ще стане !!! Бедно ви е фентазито!

Каквато майката ,такова и отрочето !!! Дори ще я мине !!!

Ако имам дъщеря на 14 години и тя изглежда по подобен начин, ще призная тоталния си провал като родител. В момента съм на 40 и имам много по-младежки вид от това невръстно девойче, нацапотило се с баданарката.

От работа е хванала мазоли на устните май.....

Те инжектирането на хиалурон не го имат за корекция. С годините се разтваря, но още не е ясно до какво води да си наблъскаш повече, отколкото е редно.

"...нещата, с които тепърва ще се сблъсква наркотици, полов живот. Тепърва?

Аз, например, не се сблъсках с половия живот. Направо се потопих в него.

естет

ХА-ха-ха-ха-ха :)))))) Кефиш на макс

да му се доповръща на човек от такива гнусни семейства

Такава визия без корекция е трудно да постигнеш. Не ни разправяй смешки ,доста корекции има детето ,ама защо едва ли някой може да отговори . Изглежда като порно актриса ,явно това е била целта.

на 14 години!!!! ако социалните служби погнат Анелия, нищо че има пари свят ще и се завие!

Какво работи Анелия в турското посолство ?

Ха, познай!

Емииии....турски че.ии;)))

Много сте зли. Няма момиче на тази възраст, което да не кокетничи. Момичетата от много по- рано даже искат да се променят, гримират и фръцкат. Това им помага в изграждането на женски образ. В случая, мисля, че си е слагала на устните едно приспособление за вакуум, чрез което устните леко бухват и след половин час отново възвръщат формата си. Кой от Вас не си е засмуквал устата в пластмасово шише дърпайки въздука и правейки после смешни муцунки? Мисля, че първо трябва да гледаме в собствените си домове какво се случва и после в чуждите... Поздрави!

Аз не съм си засмуквала устата в пластмасово шише, дърпайки въздука и правейки после смешни муцунки. А муцунката на това момиче не е смешна, а направо грозна.

Тук не става дума за злоба,а за естетична визия. Не може това още дете да изглежда така ,само защото мама има пари ,но няма мозък да и обясни ,че така няма да е хубава ,а само ще се състари. Съжалявам ,но това момиче не е хубаво ,а сигурно е била по хубава преди да я "разкрасят".

На 14 години е още дете. И децата следва да не изгледжат като порно актриси. Това момиченце има не знам колко пласта грим. На тази възраст следва да изглеждат млади, невинни, а не като амортизирани труженички. Нормалните деца на тази възраст не правят муцунки в шише, издърпвайки въздуха, а се стараят да се ограмотят.

На 14 години не е точно дете вече айде стига с тази умряла позиция.Така ако я карате и до 25 ще виката ама то е дете.Ако така и харесва да се снима на вас пък какъв ви е проблема.

Само господ можел да я съди...... Пък господ и рекъл: Ти си ковраааааа

Те и едни комшии уж се правят, че не знаят кви ги върши щерка им, ама целия останал град знае. Буквално.

Те родителите обикновено последни разбират какво правят децата им.

На 14, а се направила като на 24 годишна професионалистка! Без вкус и без акъл. Изтървана работа. Пази Боже!

Да бе 24! Направо 48 годишна!