Репортерката на ”Папараци” събира тен в Куба

Елизабет Методиева се радва на топлите слънчеви лъчи по плажовете на Варадеро.

Обратно в новината

Коментари - Репортерката на ”Папараци” събира тен в Куба | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно пясъка пари т е все на пръсти та да не си изгори краченцата. Иначе е готина, кво..

Какъв тъпак трябва да си за да напишеш статия къде е било това нещо, което и за един път не става?

"нелицеприятен" има друг смисъл, но много хора не го знаят.

Що е била толкоз път, напрао моеше да легне с оня танцьорина тука и готоо. Събирала тя...събира матрал...за ноо предаане.

Много нелицеприятна женица с диалект... Не виждам полза от нея.

криви и са краката, виснал задник, на много километри е, изфъщяла лимонада!!;)) не я искам!!;)) да се оправя с вибратора!!;))

Ама,че простотия ! Даже и не ми се коментира,след толкова заличени коментари Що не го д...те заедно с редакторката ! !

Бааа и силиконЯ, бааа и кокошия за*нк...

Поредния кенеф........ Хора ходете на почивка и се снимайте колкото искате...... ама стига сте пълнели ефира с глупости. Посредствени снимки на такава жена.

Някой папарак сигурно я е снимал.

Тези БГ кифли са като от един калъп извадени. Ходят по екзотични места само с "приятелки", носят си по десетина чифта бански, дупят се по един и същи начин, правят им еднакви, професионални снимки, в последствие обработвани и т.н.

Нали, мацко?

Хайде пичове, да ги преместим!

Елизабет Методиева? WTF is Alice?

Мисля си, че ако на някои хора им се каже, че не може да си качват снимките от ваканциите в социалните мрежи, те въобще ще се откажат да ходят във ваканция.

Бил съм на Варадеро във 5-звезден хотел. Те по скоро бяха бунгала на самия морски бряг. Значи двупосочния полет от Латинска Америка до Куба беше 1000 и нещо долара, не помня точно, почивката All Inclusive за 7 дена към 5000 долара. Полетът (двупосочен) от България до Куба гарантирано ще е много повече от 1000 долара, защото аз летях от Перу за Куба, разстоянието е различно. Та се чудя, какви заплати взимат репортерките в "Папараци", че без мъжко спонсорство да летят до такива места? Аз имам една друга теория, след като няма спонсор, за независима, красива и млада жена откъде може да се печелят много пари, предполагам всички я знаете. А и сега, покрай европредседателството както веднъж написах, тарифите дори и на обикновения ескорт скочиха тройно :)

Е, снимките са от представителната част на "визитата" в Куба. Пък и нека мама, тате и родата да си мислят, че щерката е успяла в живота и със заплатата си плаща ... През останалото време ... как го беше казал Митьо Пищова - "поря ги кат риби, пълня ги кат агнета" :)

Баш ся има примоции, към 500ОЙ са билетите от БГ до там.

Дявола в гащите на мъжете ги спонсорира !!!

Брато, какви 5000 кинта?? Вчера си купих билет 5 звезди за другата седмица, ами 1450 канадски долара ми излезна, всичко включено и самолетните билети. Какви са тия цени в Перу??

Клюки за клюкарката.

първо разчитала на родителите си, после на себе си....много интересно, май е само на родителите, така като гледам, няма какво да разчита на себе си, ако ходи само по плажовете- да се видела с приятелка.....кога изкра 5 лв., кога ги изхарчи....кухи лейки. лошото е че се дава "пример" на подрастващите

че какво от това

Няма спонсор затова Сте в Куба , много евтина за туризъм дестинация.

Да не си с Волен Сидеров. Дядката там ги води, преди да им надуе корема!

Разбира се, няма само сидеров да се хвали че е ходил

Много е грозна.

Тук "редактора"Нели Делчева отново се е развихрила триейки коментарите а относно въпросната репортерка ще кажа само "какво страхотно тяло и ,какво прекрасно излъчване" шегувам се,разбира се.....

Оф, ся модата е да стоят на пръсти, че да изглеждат по-стройни. Иначе, позите са като от миналото лято.

Да не мислиш, че е лесно - да застане на пръсти, да нагласи устата, да покаже силикона на бюста, да сложи тъмните очила, че пари струват и трябва да се видят... Мъка, Мъка!