Мария Илиева и Георги не живеят заедно

Мария Илиева се появи за първи път в телевизионен ефир след появата на сина ѝ Александър.

Обратно в новината

Коментари - Мария Илиева и Георги не живеят заедно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

голяма любов, голяма връзка, голямо нещо! Той си живее в Белгия и не му дреме, а тя сиразправя, че са заедно! Ясно е, че просто е хванала селския бик да я заплоди и всеки по пътя си, но защо го играе това театро само тя си знае

За да те държи в напрежение! О_o

Вече така ли се казва - че таткото е в Белгия, за да не обясняваш, че си заченала инвитро?

Мъжът да си покаже дебелия портфейл ли се нарича любоф от пръв поглед вече, ако е така на Марчето са й светнали очите щом го е видяла -такъв голям и пълен с парички де?!?

Е, тая много старателна, бе. Въпросната Хали, на която благодари, явно е тая, която гледа детето. На Марийка бързо й омръзна да си играе на майка и сега музиката просто извира от нея. Само да не си седи в къщи и да не си гледа детето.

Къде ще тътри като катунарка това малко човече

тази е тотално изкукала ..

..е много алчна!

опитала, жената, нали за същото е създадена, да роди нещо най-после. Интересно, че прилича много да Дженифър Лопес, само дето има по-изискани задни части и пее по-хубаво. Какво да иска повече от живота, дори и у нас?! Има вече всичко, включително и едно Алексченце. Сега да започне пак да твори и да влезе в студиото. А другото - с кой, какво, как, къде, колко, защо, докога си е нейна ЛИЧНА работа и днес поне едно "Честит празник!" да й пожелаем, не мислите ли?

Мария преди време би тупана, сега бърза да бие контратупана.

Казах ви, че е просто осеменител!

Че какво лошо има? Имал човека, дал... И аз като една 43г жена ми се иска някой 20г левент, пък ако ще и в Лапландия да ходи да живее, на тия години съвместният живот с някой, който произвежда мръсни чорапи, в никакъв случай не носи трепет и въздишки.

Споделям фактите. Ти ако искаш иди се на*би с 15-годишен мангал. Неговите чорапи не миришат, щото няма.

Искаш да кажеш 43 годишна стара мома? Защото ако имаше деца, щяха да са около тая възраст. И не би си помислила за 20 годишен даже.

Какво лошо има в това- някой с добри гени,ако така ги е преценила,да ѝ даде това,което ще осмисли още повече живота ѝ. И да живеят заедно , а да не се дишат,да не би да е по-смислено. нито е първата,нито ще е последната,която се грижи сама за детето си.

че водена от егоизма си и с пълно съзнание обрича детето да расте без баща. Никой не може предварително да знае дали няма да се разделят, докато тази е била напълно наясно, че този татко ще е само биологичен баща. Майката не може да замести бащата, както и обратното.

Много добре изглежда особено за тъкмо родила. Много от 40г жени, които се опитват да има деца, не успяват, такава фертилност вече е рядкост в наше време. Да е жива и здрава и тя и детенцето.

Има ли химия? Химия, химия има ли?

Голяма химичка се извъди... И пътешественичка също. И вече е предначертала бъдещето на детето си и вкусовете му. Живи и здрави, няма лошо. Само дето емоциите вече са в един определен фейсбук стил. Скука.

"Сигурна съм, че е наследил пътешественически и авантюристичен дух от мен. Искам от малък да му покажа света. Той е много общителен, любопитен", сподели певицата. Това бебе не се ли роди скоро? Колко пък да е общително и любопитно?

Като за 40+ годишна си е организирала набързо приоритета! Намерила е спермо-донор, пък и с бъдеще, който ще подсигурява стандарта на живот на отрочето и покрай него и нейният, защото тя скроо ще се пенсионира все пак.

Ама колко са различни хората, за някои това той тук, тя там е нормално за други абсурд, за някои всичко трябва да е по реда си - годеж, сватба, дете, други намират цялото щастие в себе си....парите и интелекта си казват думата май...

Да е жива и здрава, ама и тя като останалите "звезди" тръгна да разкзава за любовта си. да не стане като другите-след година да разкзава за раздялата си. Имаш дете, имаш пари, имаш детегледачка, радвай се и не се обеснявай по студията.

Не може да си позволи лукса да я забравят. Това е актуалното при нея и трябва да говори, каквото дойде - това да говори, да облече ситуацията, в която се намира в приемлива форма за пред медиите. Не им е лесно на жените като нея, ама никак, всеки си изстрадва своя изобр и всеки си носи личната драма. Но то пък на кого ли му е лесно, че сме тръгнали да обсъждаме другите!

За какъв замък говори? Това някаква любовна метафора на тяхната връзка ли е? Така е казано или написано, че нищо не разбрах

Пак спиш! "Замък", демек общо жилище. нали в момента живеят в различни държави. Човек не може да използва такива сложни метафори с дирниците, горките съвсем се шашардисват.

Не и е чиста работата на тая...

ех какви злобари...... няма да станете на 30-40-50 години, вие сте богоизбрани и ще си стоите вечно на 20.... смешни сте, и жалки

От написаното оставам с впечатление, че ти си злобната. Съжалявам те, освент това не цениш и чуждото мнение. Мария Илиева не е пример за подражание, да те светна.

То пък на тебе кой знае кой ти е пример за подражание. Тука само некви страшни интелектуалци се събират, които обаче живо се интересуват от всички клюки за певачки, плейметки и всьо що се влачи от батака.

еее, сега и фотошопа не може да помогне ! Истински снимки !

Намерила си е осеменител - няма лошо.

Мария Илиева е една от най-активните застъпници и покровители на гей-парада в София. След раждането на дете може да обърне резбата. Всичко се случва. Има дете, защо й мъж (който по обясними причини дори не й съпруг). Иначе може да пее.

КВо ни интересува с кого живее? Важното е ,че с мен не живее. А тя живя с половин България в търсене на ,,любовта". Одърте ,ама пуска изкри на активност.Не стАА вече,е ако си на повечко рИкии може.

техн. грешка ИСКРИ,А НЕ ,,ИЗКРИ''.Моля за извинение.

Гледай си бебето душа, само не хващай пак микрофона, че мъчиш.

Бащата е щастливо женен пропусна да каже Мария, живи и здрави да са всички!

е колко пък да е щастливо женен...щом спи на ляво и на дясно

И колко пък да е въобще женен..

Luna0102

Не че нещо, ама хич не ме интересува с кого не живееш заедно. Да беше казала какво ще готвиш днеска, че от час се чудя с какво да ги нахраня моите. Десерта го измислих, но с манджата съм в затруднение. Ако някой има идеи, моля да пише и без боб или леща, все пак е 8 март. Честит празник дами!

Зверовете в къщи искат мръвка...

Вчера нали са яли?! То не може всеки ден...

И каква е тайната за 1 ден следродилна депресия? При мене се влачи с месеци.

Просто е нямала такава. То, така се излиза от депресия - хоп и съм вън. А, Вие, Елена, намерете си занимание само за Вас, без детето - кино, разходка, кафе с приятелки... Ако не успеете сама, потърсете помощ, защото трябва да сте пълноценна за детето си.

Със здраве и любов да си отгледа сина. Другото е на втори план.

Проверявайте ги малко тея статии, господа и госпожи журналя. Толкова набързо е написана, пълна с грешки от всякакъв характер, изглеждате аматьорски.

Да , има около 4 или 5 грешки, фрапантни ! Търся нив сайт за новини вече, тоя стана смешен.

Той там, тя тук с детето и имали прекрасна връзка. Я стига с глупостите! Кого заблуждава нас или себе си?

Скоро беше, когато каза, че с бащата са заедно и той щял да поеме от време на време грижата за бебето, когато тя ще има отново участия. В този материал прави други признания. В големи лъжи живеят българите- лъжат , та се късат всеки ден !

Статията е пълна с грешки.

не, това е новия книжовен български, скоро и без ''ъ''...