Гениални идеи, които улесняват живота (снимки)

Това са нещата, без които можем, но с тях е много по-лесно.

Обратно в новината

Коментари - Гениални идеи, които улесняват живота (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снимка втора - светофара - Такива са си светофарите в Хасково отдавна. Да бяхте снимали там :)

Пак повтарям за всички "антиджендъри" , защото ми изтриха поста - Европа е на първо място в света по научни открития, а САЩ по реализацията на нови идеи.

В Амстердам , на Red Light District, където са прости*утките по витрините и кофи-шоповете, около дърветата има сложени едни метални спирални оградки. Като ти се припикае, правиш един оборот, пикаеш на дървото и си тръгваш :) Всички знаем, че урината са естествен тор и то много полезен. Така можеш да се облекчиш във всеки един момент, вместо да търсиш в кой ресторант да влезеш или да търсиш градско WC. Те не са предназначени за голяма нужда, защото нарочно са направени да са една педя над земята и като има някой човек, виждаш му обувките и знаеш, че е заето :)

Вместо да пускаш и отгоре водичка, я по-добре направо като свършиш, си топни ръцете долу както още си клекнал - разгеле никаква вода няма да се хаби и с едно отмиване - готово! Да ти е честито!

Дуржавата ни мутренска да направи публичните тоалетни платени, неприлично е да събират пари за физиологични нужди, там където плащат данъци, срещу НДК до бул.П.Евтимии кметството е инсталирало две платени тоалетни по 1лв вход, видях човек, който трескаво броеше стотинки, но не му стигнаха и се посра пред вратите, алчостта за пари е изродила управляващите у нас. И то, когато нашите мутри председателствуват Еврогейския съюз.

ЛЪЖЕШ! Аз не го видях! :)

... контактите в парка са върха на постижението и мисълта ! Няма да ни бъде, съвсем сме се смахнали ...

за разлика от някой нации който висят по кафенетата и пушат цигари, то в други нации излизат в парка, спортуват, а доста от студентите учат. аман от коне с капаци.

От всичките гениални идеи има смисъл и е добре да се приложи на детските площадки тук е двойната люлка за малко и голямо дете ! Всяка майка и баба знае колко е трудно да люлееш и наблюдаваш едновременно две деца на различна възраст в две люлки !

Поне разбрах, че за да изгоря 1 калория, трябва да изкача 6 стъпала. Впрочем изкефи ме стълбчето с тръби за върховете.

Luna0102

"Това са нещата, без които можем, но с тях е много по-лесно." Гледам тази мивка и се чудя в тоалетната ли трябва да вляза за да си измия зъбите и колко ли по-лесно ще ми бъде?! Такова чудо би могло да е практично в каравана, където трябва да пестиш чиста и мръсна вода, но по-лесно няма да е със сигурност!

По блоковете водата за казанчето на тоалетната е същата от тези в чешмите и вървят по една тръба. Затова и помещания тип тоалетна, баня, кухня, мокро помещение са обикновенно едно до друго, за да ползват една тръба. Вече по места са разделени на 2 и така нататък. Но проектирането на стаите зависи от такива неща като тръбопровода. Може да гонят да ползват една тръба и със съседите. П.П. Твърди се че тоалетните са по чисти от клавиатурите и мишките за компютър. ;) Е, зависи къде.

За първи път съм доволен от материал в сектор Лайф.

skromna35

Гот!

някои неща са си пълна глупост, някои са финансово неоправдани, но пейката с местещата облекалка ме грабна- просто, та чак елементарно и супер ефектно

Навремето (до началото на 70-те години) в София по линията на трамвай No 2 се движеха едни стари мотриси (мисля, че бяха Siemens от времето на ВСВ), та те бяха с дървени седалки, чиито облегалки можеха да се местят така. Всичко е добре забравено старо :)!

В Аико я продават ;)

Икономията е майка на мизерията. Икономита води до свиване на производството, безработица и социални проблеми. Яжте, пийте и носете само нови дрехи.

контактите в парка както са направени са абсолютно неприемливи от гледна точка на електрическа безопасност, бих уволнил веднага хората, които са ги поставили

Абсолютно съм съгласен: това не са контакти за лаптопи, а кабели за изпържване и убийство на студенти! Пълна неграмотност, който ги е монтирал така е за затвора!

Ей, много ми хареса!

Като гледам всичките тези изобретения са все от джендърските държави. Хайде покажете нещо измислено от НЕджендърски такива, че да направим сравнение.

Те джентъдите имат друг начин на мислене, не случайно в големите компании шефовете са все джендъри.

На такива като теб им се казва "waste of space".

Самият факт, че са ми премахнати двата поста говори, колко сте зле. Като нямате факти и аргументи - обиждате, защото само това можете. "Джендърските държави" са развитите западни страни, които са създатели на всички прогресивно в днешно време - дори компютрите на които изливате омразата си към тях. Смешни сте.

Първо 96% от изобретенията са на мъже. Поне по някогашно твърдение. За джендери такава статистика не се знае. За гениални решения има и тук. Например японците ако искат за кисели краставички в буркани да сипат вода, ще имат дозатори някакви. Тук минат под чешма бурканите, като има после накланяне настрани, да се излива излишната вода. Това е реално и гениално просто решение, без никаква сложна техника. Другото е като нов някога свръх Мерцедес, след месец вече се знаело, как се краде с ... топка за тенис. Да не ограмотявам по въпроса. Дори май руски ракети просто са заварени и като тягата стане достатъчна се откъсват.

Поглеждам през прозореца кривите плочки и цялостната неразбория и ми става тъжно...

Между другото, в гр. Пазарджик светофарите са такива, като от снимката ;)

Амчи то и у Димитруфград съ тъкиа.

ТрАбите са уникални!

Голям срам за редактора.

СУПЕР!

Цитирайте източника, моля. Има елементарти правила при публикуване на чужд материал, като пишещи хора трябва да го знаете!

Пише си просто четете и надписите под снимките: Сн.: Bored Panda ...

Брей! Топлата вода ли е това? Преди години в "тъпите руски влакове" имаше светещи стрелки за указване на перона! В нашите градове имаше площадки за правилата за деца преди 25-30 години още! Даже се организираха и състезания м/у учениците и м/у училищата, като участниците бяха с колелета. Имаше кормуване, листовки и полигон! Ама това беше отдавна! Сега се възхищаваме на другите страни, че направили нещо дето ние го затрихме!

В статията никъде не пише че това е измислено вчера. Просто описват разни екстри които подпомагат ежедневието. Вие троловете ако не оплюете де що видите сън не ви хваща.

Ех, едно време...и имаше портокали за нова година!

А пък сега банани под път и над път, и се различен калибър според вкуса и предпочитанията на всеки.

"траби"?

Така казваха галено на Трабант.

Яко!