Зейнеб показа майка си за 8 март

Колежката на Гала от "На кафе" Зейнеб Маджурова публикува кадър с красивата си майка, за да я поздрави с Международния ден на жената.

Обратно в новината

Коментари - Зейнеб показа майка си за 8 март | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле доживяла майка и да Я покажат някой ден:)))))))Направо се излагате с такива ''важни и очаквани'' новини..

И двете дедо попе!

Хвани Гала, пък удари Зейнеб.

Уникално заглавие :)))) Звучи ми сякаш си е купила мечка на синджир и сега я показва на хората :) Иначе майката е по-красива от дъщерята. Представям си как е изглеждала на възрастта на Зайнеб.

Това е то.Добри, чисти българки, успешни, начетени, и красиви казват. Да им е честит празника Курбан-бай...., таковатааа, 8-ми март де!Да има да нижат тутюн и да им го изкупват добре им желая. Тюх и аз каква съм смотанааа, ама като затвориха училището в нашта къшла в гората и така си останах....

Коя си ти, ма? Туркиньо? Що дириш в България?! Хубаво ли ти е на гъза тука, къде нявга твоите прадеди клаха българи?! Марш оттука!!!

То, хубаво да си ксенофоб, ама :)))) Не, че нещо... Марко Мърнявчевич, известен като Крали Марко, Марко Кралевити, Марко Кралевич или Крале Марко (на сръбски: Марко Мрњавчевић или Краљевић Марко) е средновековен крал на Прилепско кралство, обхващащо голяма част от областта Македония, със столица Прилеп. Роден през 1335 г. в гр. Ливно - Босна и Херцеговина.

Маркооооооооооооооооо,не дърпай дявола за опашката.Ти само тук голям го вадиш,айде по-кротко.

Голям, ама мек :)

а Зейнеб требваше да си покаже пудката за осми март. Макя й не е интересна.

Калвото и да говорите личи си и вътрешната и външна красота на тези жени

Бабицата си е тунинговала зъбките. Спомням си, че по време на брадъра изглеждаше като бит вампир.

На тези къде са им бурките.

Ако се сещате когато Зизу беше ВИЖ БРАДЪР майкар и я защитаваше. Тогава изглеждаше отвратително грозна с много криви и страшно грозни зъби.НЕД се подиграваше с нея Но сега щерката е отправила зъбите и.

Виждала съм майката на живо /преди 2-3 години/, не можах да определя на колко години е /и не знаех, че е майка на Зейнеб/ ... красива жена, с изумителни очи и леко претенциозна!

Да не я бъркаш с майката на Зара?

Зейнеб е хубаво да си слага пудра на мазното лъщящо чело като е в ефир или гримьорите да си вършат работата.

Лъщи й от вазелина...

Майка и е много красива жена, с излъчване А тази зузи е простакеса

Зайнепа не го ли продадохте, че още ни го навирате? Па тя от нейните уж18 го докара над 32!!!

Генетично няма човек с произход от Азия със светли очи и коси. Всички такива мюсюлмани безспорно са с български (славянски) произход.

пoкажете Мето, баща и. Пияницата на Народен юмрук. майка и е грозна на живо.

на снимка е гразна...

Защо изливате такъв негативизим? Защо сравнявате, като и двете са красиви по своему! Аз виждам едно прекрасно семейство, две красиви жени, които си личи каква силна връзка имат. Но това май е типично за турските семейства, така че ние да му мислим как да бъдем така сплотени

много знаеш ти колко са задружни. Майка и мечтаеше глупавата и щерка да стане известна.Яко я буташшшшшшше

майка и няма турски черти. изобщо мюсюлманите в България всички имат български корени. Бял и рус турчин няма.

По Анадола има доста рижави и синеоки. Тюрки със сигурност не са, това е ясно. То реално няма турски етнос. Османската империя е обхващала конглумерат от народи, какви ли не. Някои от тях се били асимилирани и са станали турци, други са съхранили съзнание за произхода и така ... Майката на Зайнеб е по-хубава от щерка си, много хубава майка!

Коя е Зейнеб? Какво й е образованието? Какви са й способностите, знанията и уменията, че сте съчинили новина за нея? А майка й коя е? С какво те са полезни на обществото? Хубави, грозни, все тая, напишете за някой лекар, учител, дори и водещ от тв, ама не с диплома от изгорелия университет или записано висше някъде!!

Ай стига с това общество бе, да ви е*а в пенсиите нефелни. Пишат от време на време и такива новини, каквито искаш, ама никой не влиза в тях и не ги коментира, защото са скучни и на никой не му дреме за някакви лекари, учители, а за водещи има, търси и чети, като те кефят

си модерен джендър или близък/близка на Зайнеб. Подлежиш на снизхождение и оправдание само поради този факт :)

На татка си прилича!

Тия що нямат бурки и забрадки, марш в анадола...

А Зайбне е?

Измислена звезда

Майка й по красива от нея. С тези сини очи..

Не е само заради очите. Майката сега е в безгрижна възраст, може да се глези и има женствено релаксирано излъчване. Зейнеб работи, има отговорности, грижи, а това се отразява неизменно на хормоните на среса, оттам на женствеността. Ще я видим като стане и тя на 50+ Залагам, че ще е по-хубава от сега. Помня, че на 18 много я биваше, има добър ген.

Зейнеб нищо не е взела от хубостта на майка си.

Може и тя да се разхубави като порасне :) Леле, видях,че Зейнеб е 33 годишна, знами майката е на 50-55-60??? Направо слага Лиз Хърли в малкия си джоб.

Тя вече е пораснала на 33 е.Ще се разхубави на 50 ама друг път.Прилича на татарка а може и да е. Глуповата но хитруша. Пробутваха я от предаването в Турция покрай турските бози да прелъже някой богаташ но не би.Там не ги долюбват потурнаците също като у нас.

Забога, какво ни интересува как изглежда майката на Зейнеб? Май наистина нямате актуални новини?