Принцеса Даяна е идеалната майка

Хората могат и да смятат, че в църковно проучване за идеалната майка очевидният избор е Дева Мария.

Обратно в новината

Коментари - Принцеса Даяна е идеалната майка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А в България, коя е идеалната майка?

то много лесно да се омъжиш за престолонаследника и после да се вайкаш - ауу олеле ама той не ме обичаше, той все за Камилата си мислеше... ами да не се те вързали със синджир в църквата или после в двореца та стоя там толкова време? И после като се разведе защо не си седна на задните части ами трябваше да се размотаваш с богати араби с пияни шофьори? Уилям и Хари са били на 14 и на 13 години когато си устройвала тия пиянски партита с Ал Файед - това еталон за добра майка ли е? Направо светица...

как се е омъжила за оня ингилизки неудачник?! Убиха я гадовете каквото и да пишат по платените им вестници!

да, лично баба ти кралица я е поръчала - "ей оня арабел дека я лупа и она бившата ми снаа да ги утепате инак че ви скинем, чуете ли?" И те отишле па го напоили шафиора, па го качиле на колата, че и другите, па нарочно пратиле и джурналисте да ги гонат, па и на оня пиения шафиор ми сложиле едно дистанционно да натиска газ до дупка и да се блъсне точно таме..

Много интересен е фактът, че отговорът "моята майка" е даден предимно от мъже. Дали са така наречените "мамини синчета" или просто мъжете оценяват повече от жените усилията на майките си. Логически би трябвало да е обратното, нали след време малките момиченца като станат майки на свой ред, виждат колко е трудно.

лесно е да си майка с неограничени доходи.Работещата майка с доходи под 1000 лева не е ли добра майка?

Всъщност, мисля, че е точно обратното. Когато си с неограничени доходи, лесно се подхлъзваш да глезиш децата със скъпи вещи и да плащаш на бавачки, които да те улесняват, а това въобще не те прави добра майка.

Кое точно й е идеалното, да си остави мъжа, синовете и титлата и да ходи да я оножда някакъв рязан шейх?

що за тъпотия са тези социологически проучвания, аз пък ще ви кажа, че моята майка е най-добрата в света, айде кажете ми нещо

Влизаш в групата на втория по популярност отговор.

Уточнете в заглавието "за гражданите на Великобритания". Те там си я идеализират. Нищо, че е предпочела да сложи рога на короната с рязан. А може и допитаните да са от родата на лондонския кмет ;)

А пък аз си мислех , че е сър Елтън Джон. Шегата на страна , но Даяна е твърде неуравновесена и неуверена за идеална майка.

Да бе с толкова любовници. Всяка изневяра се отразява на семейството и на децата.

Що за пародия? Даяна не можа да бъде принцеса, затова си остана детска учителка.

Кажи му англичанин и не го обиждай повече!

Така мислят англичаните...а българина ко мисли Уфффф, той немой да мисли

Eто бива ли да е идеалната майка, и да не поскача на някой подрязан от единия край.

Тежка и е била кралската корона за Даяна . Психиката и въобще не е била подготвена за сценариите и задкулисните игрии на кралицата.

Нямам думи тия съвсем са се чалнали. Идеална майка? Че си зарязваше децата за седмици на един куп детегледачки и ходеше да я ... таковат при богатите араби. Ако беше идеална майка сега още да е жива.

А ако я изкарат и идеалната съпруга, съвсем ще ми падне мнението за GB...

Извинявай, ама ти светил ли си и, та знаеш къде е ходила и какво е правила? Абе много сте знаещите тук, знаете, че децата на принц Уйлям са от сурогатна майка, че майка му е ...... Ама някой от вас да живее в Англия, тц! Е, тук в Англия си ги харесват, пък вие в БГ си злобейте!

2000. При 99% дебили, егати проучването!!!

А кой е идеалния татко на ГеБе-то,Елтън Джон ли?