Близначки с различен цвят на кожата станаха хит

Близначки с различен цвят на кожата се превърнаха в истинска сензация.

Обратно в новината

Коментари - Близначки с различен цвят на кожата станаха хит | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мама е била палавница.

Много красиви деца, но защо така е написана статията? Та то от бебета им личи, че едно то ще е тъмно, другото бяло. Къде видяхте че са родени с еднакъв цвят, само не разбрах? Има и още нещо, след време, когато русото момиченце порасне и се омъжи, може от бял като нея мъж да роди тъмно дете, тя носи гените на баща си, нищо че не са се проявили при нея.

Както винаги евтини английски манипулации и простотии.

Защо ми се струва че има 2 оплождащи оплодитела

Тия двете са близначки колкото Серена Уилямс и Шарапова са братя!!

Всички сме потомци на Адам и Ева. Във вените ни тече човешка кръв, гените ни са човешки. Различаваме се по култура, убеждения, ценности, неща, които се натрупват с поколения чрез възпитание, но физически сме все хора. Да са живи и здрави близначките. Самото им съществуване разбива предразсъдъците на много хора.

Полярна мечка и черна мечка е едно и също? Много сте ми интересни хора като теб, логиката и начина ви на говорене е като на сектанти, но незабравяйте, че все още има хора с разум.

Какво общо имат полярната и черната мечка с децата на снимката? Говорите за разум като антитеза на моето християнство, но всъщност сте расист, който твърди, че хората от различни раси са различни биологични видове. Т.е. презумпцията ви е "ние сме хора, а другите не са". Що за идиотия. Добре, че Господ гледа на сърце, а не на лице.

Този стар хит 2 пъти най-малко вече ни го побутвате от дира за новина! То сигурно ти си била редакторката, а сега като те мързи да готвиш ни пробутваш старата манджа!

Шарени еврейчета!!! Хитлер щеше да умре от смях ако ги беше видял, а д-р Менгеле - да ги проучи!!!

Тия не мога ги различа...разбира се, че са близначки

Статията ми се видя любопитно четиво за рядко срещан случай, до момента, в който прочетох, че първо и двете деца били бели, но по-късно едното придобило негърски черти. Ейййй, то бива фантазия, ама чак толкова. Раждаш се бял, пък после не просто потъмняваш, а добиваш негърски черти. Защото едното дете е определено от бялата раса, а другото носи чертите на негроидната.

Е щом има негър ще има и черно убаво че не е зебра

Негри, индиици, араби само по бели жени ходят. Трябва комплекси да избиват и самочуствие да се опитат да вдигнат. Жалко е само, че има жени, които се хващат на въдицата.

ИЗОБЩО НЕ СИ ПРИЛИЧАТ, което значи че са разнояйчни близнаци, тоест теоретически просто сестри...

реших, ч еса от различни бащи- имаше и такъм случай- пак много бяла и съвсем тъмна близначка преди години- може би 20-на?

Може и да са от различни бащи.

Чаровни са децата!

Малко по малко англосаксонската порода излиза от обръщение, а щяха уж да командват света...