Коментари - Кели Брук показа тяло на богиня в Тайланд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каката просто има широк таз. Като налее баджака - придобива по-хармоничен вид отколкото като отслабне и щръкнат отстрани едни бричове.

Няма да я върна! Нито приятелката ѝ!

оххх само да ми паднеш ше те скъсам мацоо

да не съм около нея, когато пръдне.

страх те е да не ти отвее увисналото шнурче ли

това е от древните божества, когато майката-природа беше изразявана в целостта на пищните и форми и затлъстяването символизираше плодородието и щедроста на природата. мощна богиня.

"Перфектното женско тяло" с по две кила силикон на нянка?! Едва ли...

циците на мадамата са естествени

е не е дебела, леко закръглена е

Свинчуга !!! Викандер това е жена !!!

Че откога богините приличат на крави? Богиня само за кабините на тираджиите. Отврат.

Тази богиня съм я чукал 5 години всеки ден.

Защо спря?

Ох на дядоооо .......

ако говорим за статуетките на майката богиня намерени при археологични разкопки има още да догонва, говоря за тези видимо с body mass index 50.

БОГИНЯ

им цица като любеница иначе е далече от перфектното тяло..ама то не си личи на фона на тези гърди.

Кели Брук има излъчване, сексапил, това няма нищо общо с килограмите. Може да ви харесва, може да не я харесвате, но това да я обиждате или да се обиждате едни други в коментарите не води до нищо градивно за никого.

A "градивното" на подобни статии е? Освен подрастващите да виждат безспорно чаровна жена и да желаят и те да приличат нея, а това е НЕздравословно. Коментарите донякъде балансират това :).

Готина е мадамата, но до такава пищност стои по-добре едър мъж.

Именно. Едър силен мъж, с истински мускули от физически усилия, не назобени с нацепин батки. Та както казах как няма нито една скулптура или живописна творба с модел като съвременния идеал за женска "красота", кльощава момчешка фигура с чифт огромни балони.

Басиму и гудето ! Това рекламна статия на "Родопа" ли е ?

И това го казва най- вероятно шкембест чичак с алармираща простата.

Е тука си в голяма заблуда .

Абе има ли значение кой го казва? Тук става дума за физическите качества на дамата, а не на коментиращия! Той (коментиращия) хич не е длъжен да е Аполон, за да има собствено мнение! При това много адекватно!!!

Мацката може да поработи върху талията, ще и се отрази добре. А иначе някой от всички "разбирачи" тук и завистливи дебели или с малки гърди лелки /може и двете едновременно/, та някой може ли да ми даде пример с анорксичен модел от шедьоврите- скулптура и живопис. Не , нали нито един пример. Толкоз по въпроса за джезветата кокали, създадени от моделиери- педерасти, заради които стотици хиляди жени и млади момичета се разболяват от анорксия.

ти у ред ли си? какви примери, какви пет пари/ ти какво знаеш от световното изкуство в тази област , та се изхвърляш? Пък и го " прехвърляш' върху една напомпана силиконова .... , която с това си изкарва парите.

Авторката на статията да си коригира написаното ! Килограмите стоят добре на масивна костната система и добри физически характеристики и пропорции. А Кели Брук е страхотна ! Богиня на любовта !

смешник! Каква богиня е тая? Виж - жрица на едни не много за говорене публично дейности - ДА!

Големи, сочни, прекрасни цици!!!!

Евала! Машалла!

Малко дебела богиня ,ама пак става :)

Как е възможно цели армии от "журналисти" да се препитават с подобни "статии" ??

Комплексирани жени анорексички с цици като радиокопчета и Педали джендъри. ВЪН ОТ ТЕМАТА!!!

и некърмените цицомани - уж познавачи, а всъщност търсят майка си още. Научете се най-после кое природата е създала за вас, и кое - за бебетата, ама и вие го ползвате

Не знам дали всички мъже обичат и ползват цици(както сте се изразили госпожо), но е сигурно, че всяка жена която има хубави цици и е наясно с този факт, го използва(експлоатира) до последно. Вие очевидно не сте от тази група.

"...нормалното, а не ниско тегло, стои страхотно на нейната структура." Tегло стои на структура?! Учете български, моля.

Постват се снимки или на анорексични модели, или на жени с наднормено тегло. Защо не промотират наистина нормалните с хубави тела - вярно, не са толкова интересни, но наистина са естетически хубави и пропорционални. Тази дама е прекрасна, но има едно 7-8 кг наднормено тегло и това е видно за всички.

Защото в днешното напълно сбъркано време на абсолютно никой не му пука за нормалните и е адски модерно да си активист на тема права на някой наравноправен! Дебелите, черните, сексуално неориентираните, веганите, .. всички те в днешно време са облагодетелствани, защото вместо да си го извоюват сами, абсолютно всичко им се поднася на готово - както в момента всяка жена с наднормено тегло, ако пожелае може да стане модел, поради простия факт, че е абсолютно недопустимо някой да й каже истината - че е непривлекателна и дори може да откаже завинаги някой мъж от секса след като е попаднал неволно на снимката й по бански!

Абе по-скоро са между 15 и 20.

Не знаех, че слончетата са набожни.

Ох майкоу! Наиш кък шъ плюшчи :)))

Е, да се успокоя най-после, че е настъпил периодът на Рубенсовите модели!!

Понеже ми скрихте предният коментар, ще го кажа по-меко - Яко хапне още малко ще заприлича на Искра Фидосова :)

Шилo

Не знаех, че богините са толкова тлъсти. Сега вече знам, благодарение на някой гений на Дир.бг

ДЕ-БЕ-ЛА. И няма деца. Няма никакво оправдание.

Машаллах,машаллах!Мазничка е!

Свърши ми киселото зеле, а така ми се дояде със свинско ;-)

Абе айде стига сте промотираи хора с наднормено тегло като нещо нормално... Всъщност какво значи за вас "тяло на богиня", че си тежи на мястото и с топ не можеш я мръдна?

Ох, благодаря ви, дирчовци, за тази новина и особено за провокативното й заглавие! Коментарите ме накараха почти да се просълзя от смях в този скучен, досадно бавно пълзящ към обедната си почивка муден работен ден! P.S. А, редно е и аз да оценя Келито, нищо, че съм жена. Бих й предложила да свали 15-ина килца и тогава верно ще е идеална. За бюста - хм, не зная какво да кажа, но ако е естествен мога само да й съчувствам, тез' дини ще й докарат гръбначно изкривяване!

Точно това щях да напиша ... има хубави пропорции, красиво лице и усмивка, но има доста излишна мазнина на корема, бедрата и горната част на ръцете, и бюста и е просто огромен. Това нещо след някоя и друга годинка ще се превърне в буци и целулит ... едни 15 кг ако свали може и да стане с тяло на богиня.

Аз цял живот съм си мислела, че съм с едни двайсет килограма отгоре, а то било това "тяло на богиня"! Виж ти!

За килограмите нищо, но за силикона дето ще и се пръсне още малко получава титлата куха лейка. То силикона и шаранските устни се харесват само от други кухи лейки.

Натурални са, няма силикон. Тази с червеният бански е със силикон.

Аз съм жена и я намирам за прекрасна!

чудо големо! кой ти бръсне мнението за пет пари>

Luna0102

Леко закръглена, но не неприятно дебела. Има си всичко, а най-вече мнооого богато деколте.

Ако тя е някаква богиня, то аз ставам...атеист! Тая ме отказа от религията :)

Ужас!

абе аз едно знам и то е, че изберач не е е.ач! Сега няма да и се кумя на тази бих я боднал с божествения, пък нека другите си разправят колко е богиня и колко не е! Отделно, че красотата е по относителна и от теорията на относителноста! И съм сигурен, че бая народ би постъпил точно като мене, ма повечето сега пишат, че била дебела! Ай сиктир ...