Алесандра Амброзио развали 10-годишен годеж

Ангелът на Victoria’s Secret Алесандра Амброзио се раздели с годеника си Джейми Мазур.

Обратно в новината

Коментари - Алесандра Амброзио развали 10-годишен годеж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да допълня разсъжденията на писалите преди мен. Когато си все още сравнително млад, красив, известен и богат, тогава имаш възможност да търсиш щастието и любовта във всеки един момент, когато решиш, че старата любов вече я няма. Ама айде направи го, като ставаш в 7 сутринта и и се прибираш в 7 вечерта и си на една заплата, пък и не си супер хубавец/ица като тези от Ангелите на Виктория?!? Аз затова съм си намерил за мен рецептата - имам си една жена на моя възраст, с която не прекаляваме със срещите толкова често, но ни е добре заедно. Тя си има мъж, с който дори не живеят заедно, но пък и не се развеждат. Аз се явявам нещо като loverboy :) Когато ме удари усещането, че остарявам, ходя си при моите две любимки - ескорт на по 24 и 29 години.

Добре казано!

Пак ли е зодия риби възлюбената ти? :))))

Нормално е това за богатите хора. Какво мислите спира повечето хора след 10 години връзка да се разделят - не са децата, а ПАРИТЕ. Един обикновен човек на заплата трудно може да си позволи няколко брака и издръжка на децата от тези бракове Затова си натискат парцалите, макар че след 10 год. повечето двойки едва се траят. Когато имаш пари обаче не си длъжен да търпиш. Парите дават свобода и право на избор.

Много вярно

Да обобщаваш, означава да познаваш повечето двойки, което е практически невъзможно. Но то човек сам като не може да се понася, че другите ли да могат, има логика донякъде!

Любовта е временно състояние на организма, което химически не може да продължи повече от 4 години.

Сега ѝ се е паднало да я "подковават" както трябва. Ще почне от милионери, ще стигне до масажиста а накрая като мине 50-ка може и по-обикновени да намажат.

"ДЕСЕТ ГОДИШЕН ГОДЕЖ" Тази даже доста закъсня с шута в г*за.

Сега разбирам защо се пенсионира от ангелите, за да има повече време за децата си. Свързано е с раздялата, това е труден момент за децата.

Жалко, бяха хубава двойка. Единствено нейният мъж, за разлика то тези на другите ангели, е хубавец. Само да не започне сега и тя като колежката си Лима да сменя мъж след мъж. Дано е по-разумна. За съжаление любовта се изчерпва в даден момент. Всички, които стискат зъби заедно го правят заради децата, навика и страх от самотата, но не и от любов. Тези са богати и известни и могат да си позволят отново да са влюбени и да изживяват хубави емоции.

Е!?хти и убавеца :D

На Дуцен Крос тъмнокожият мъж е твърде добре изглеждащ, ама е от друга раса, за съжаление.