Златка Райкова се сгоди в ”Като две капки вода”

Златка Райкова изненадващо се сгоди за състезателя по ММА Георги Валентинов на сцената на "Като две капки вода".

Обратно в новината

Коментари - Златка Райкова се сгоди в ”Като две капки вода” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пожелавам йм да са щастливи и дълго време заедно.

Тоя как ще я шамари тази - не е истина...а развода в Господари на ефира ли ще бъде?

Този сезон на ,,Капките" е удивително тъп.Слаби участници, викане, крякане и напъване.Гола вода!

Наистина дебилите са много в България след като има толкова вярващи на поредната манипулация за да отчитат някакъв рейтин защото за гледане на лигавене не се навиват много хора..То не бяха женитби във всяка една боза на нова то не бяха разводи, тоне бяха обиди и после прегръдки.. За мен в такива бъркочи влизат хора с намалени финанси и забравено име.....

Съдържанието абсолютно покрива "стила" на предаването "Като две капки боза"...

Тая златка не се ли покри вече. То всеки мутроборец е ММА. колко са в българия ММА?

Ай честито! Датата на развода знае ли се вече?

Колко много изпростяха разни риалита!! Кич и тъпня непрекъснато!

BEEEEEEEE

"Ще се омъжиш ли за мен БЕ" :)))

Ще се омъжиш ли за мен БЕБЕ!

Във всички български нови филми се крещи, псува и какво ли не, направо минавам на друг канал. Така и шоуто "Като две капки вода", все по-бързо изкристализирва простащината на водещите РАЧКОВ и ЗУЕКА... А колкото до ГАЛА, вече ми се повдига от нея, а отгоре на това и ГАДЖЕТО Й СТЕФАН.... ЛИГАВИ, ОПРОСТАЧЕНИ, ИЗТЪРКАНИ....

Така сгодиха Стунджи и неговата, после Мариана Попова и нейния...И какво се случи? Нищо. И сега така...

тя жената си каза направо 'не'....

Това предаване е кич! Въпреки претенциите на Халваджян, че не е чалгаджия се оказа, Слави за Нова телевизия, т. е. разви този жанр до висоти. Това снощи унищожи всички надежди, че простотията ше е победена. Рачков е безумен, уморителен, креслив, натрапващ се и ще прогони и последният зрител. Това крещене е във всичките им предавания, ГЕ. Гала, която преди дни, запленена от Коцето, изпсува в ефира като хамалин, но ГЕ още не са забелязали. Това предаване го свършиха и съвсем не е най-добрият зезон, а последният, но първи по простащина. ГОРКОТО ЖУРИ...СНОЩИ!

Амин.

Има двама "актьора", които постоянно досаждат с мнението си, че са перфектни в импровизациите - а именно Радков и Рачков. Хвани единия и удари другия.

Който е..л е..л, Златка Райкова се сгоди.

Аз ако бях на мястото на Златка, щях да го разкарам тоя загубеняк. Толкова не намери тоя друго място и друго време да й предложи, ами трябваше да се покаже всички да го видят и да знаят, че е държанката на Златка. Да не говорим, че я накара да изпадне в шок. А тя явно е много свястна щом не му тегли сиктира, както заслужаваше тоя.

Да са живи и здрави годениците, но нещо чалгата като вид "изкуство" и като начин на живот ми дойде в повече. Въпреки отчаяните опити на журито да изразят мнението си относно чалгомутропростотията, тя просто изпълни предаването и се вижда как гласуването на зрителите променя резултата в полза на трима чалговръзкари. Съчувствам на Иван Юруков, Славин, Маги Хранова; изпитвам симпатии към Софи, защото е скромна, старателна и много успешно се справя с различията между собствения си жанр и тези на оригиналните изпълнители на песните, които й се падат. Също и Боби прави приятно впечатление.

Ами тия им вдигат рейтинга. Зрителите на Халваджияновата телевизия си падат по евтини неща и забавления от табуна. Културата не посва с естеството на предаванията на Халваджиян - Гала и семейство с идиотско предаване, евтини филмчета и боза, къде тук видя сериозно изкуство и музика. Тук и Райна Кабаиванска ще загуби, защото това е предаване от гетото. Тоя Халваджиян съсипа доста зрители с тъпите си предавания. Хората смятат, че това което се показва по телевизията е стойностно, ама в случая е обратното. И ако човек няма подходяща среда и средства, за да се запознае с истинската култура, затъва в блатото на ..... да не го казвам.

Да им е честито! Празноглава светска бръмчалка се сгодява за побойник! Очакваме в най-скоро време да прочетем как по причината ревност този юнак и е натрошил канчето на нея и на некой наглец, който се е увъртял около нея. БУРЕН РАЗВОД, с обвинение в "домашно насилие"! Да залагаме ли в рамките на колко месеца ще се състои събитието?!

Беше странно. Златка каза, че не желае да се омъжва и в следващия миг някакво дърво й направи предложение пре цяла България. Егати дръвника. Същия после се държа много странно, все едно чавка му е изпила мозъка и не забелязваше Златка. А тя е много харизматична, да се чуди човек как е такава, като гледа баща й.

шоу. Първо, подборът на песните не е случаен. Второ, лигавщините са в повече. Трето, журито е еднообразно и скучно. Едни и същи хора се канят за жури. Адски тъпо ми е да гледам т.н. Фънки, дори Хилда стои тъпо, да не говорим за Халваджиян с един и същ набор от клиширани изрази.

беше отвратителен, като баба Яга.

с Марги Хранова направо се гаврят. Да я карат да пее Дж.Лопес, а Лопес що не изпее една песен на Марги, а ?!!! После пък чалгаджийката Софка пее песен на Марги, пълна простотия и гавра. То не останаха авторитети покрай тая боза Като две капки вода. И сигурно това е целта.

Остави таз' песен любовна. МаргитУ се е хванала с тази боза за пари, въпреки че знае, че ще стане резил. Няма да се учудя и да се е надявала да спечели, както преди няколко години на конкурса "Бургас и морето". Където се лигави с някаква измислена песен и като я отсвири журито, ходи да се жалва пред де що има телевизия, че са я пренебрегнали.

За пари, ами, да не би във ВИП Брадър да влезе за друго?! Колко смешна и нелепа беше с прическата на две опашки, с цинцарлъка да събира недопити шишенца с минерална вода, за да се готви с тях и с клюкарстването си! Доста гнусна.

Много е тъжно да видиш, че певица като Маргито всъщност въобще не може да пее.Аз ако бях на нейно място въобще нямаше да участвам. Направо ми става неудобно да я слушам.

Абе тя си пее и има класа, ама ти си зле. Марги не пее със задните си части, като Гери Никол и това не ти харесва явно и не прави лигави наркомански изцепки като Константин. И това на, което викаш пеене всъщносте нещо друго.

Пророних две капки!

Циркове..ама не истински а простотии не искам да обиждам цирковото изкуство много обичат да си показват простотиите на показ глупаците гледат.....

Прекрасна Златка ! Да е жива и здрава и да си роди три деца !

Като две капки БОЗА !

Абе, вие добре ли сте? Това момиче е компаньонка. Каква актриса и певица ви гони. Българите не помним до три и това си е. Утре и за депутат ще ви я пробутат.

На сватбата няма да си с бяла рокля, надявам се. След като цяла България те гледа в "Острова на изкушението" какви ги върши с Филип да не чакаме блага ракия. Че и с типично професионален маниер го питаше "Аре бе, няма ли да свършваш?". пп: Няма цинизми, няма уронване на престиж, предаването го има в You Tube, българска продукция, излъчвано по национална телевизия.

..."Ще се омъжиш ли за мен,БЕ?".......Това беше точният въпрос,който чух два пъти!Бравос !Простотията ни залива отвсякъде и на никой вече не му прави впечатление!

"Ще се омъжиш ли за мен, Бебе!" Не изопачавайте всичко...

Много добре и се получават нещата на Златка. В едно интервю тя споделя,че и е време за семейство, така че всичко си е на мястото. Страхотно се справя и в пеенето и в образите. Тя е готова актриса и певица. Пожелавам и много щастие и много успешни роли на сцената.

В интерес на истината от всички плейметки с които ни заливат, русата Златка си остана най-хубавата и не е глупава.

В интерес на истината, мога да се съглася в известна степен. Само дето е ужасно грубовата в поведението си, никакъв женски финес... типично като метреса! Това е много отблъскващо!

Май не й се омъжваше много-много... Кофти номер... Едва ли ще последва истински годеж... ;)

Гледам това шоу с интерес. Много трудно е един участник-мъж да се превъплати в някаква чаровна, известна дама. Но това го отминавам с насмешка. Смятам, обаче да си помисля дали да го гледам за в бъдеще, защото в това шоу водещ е "световно известния" Рачков, който е олицетворение на простотия. Ако пък някой му вкарва в мозъка това просташко държание, моля да си го поправи.

На Златка не и се женеше , тъкмо започна да и върви и сега окови , а и тя избира едни мъже ,който после я бият като Багата ! Не беше честно да и скроят този номер ! Тя още не е готова за деца и брак , видяхме ,че е добра певица , добра танциорка , и не на последно място добра актриса , Досега само знаехме плейтмейтката Златка Райкова .... Злате не си слагай сама окови лети......!

Пише се които! Научете се да пишете грамотно!

Пише се които и танцьорка, а не "който" и "танциорка"! Научете се да пишете грамотно! Допълних си репликата!

Златка е на 32, кога да се омъжи - на 50? Не я мисли, тя си е бръмчалка и толкова се е наживяла във всеки един смисъл, че няма накъде повече. Време й е да си седне на д..ето. Макар, че такива жени никога не мирясват, но да му мислят мъжете им.

хубава и свястна е русата Златка. Още от биг брадъра ми хареса много. Жалко, че няма някаква професия, ама карай. То кой ли има на днешно време в Бг. А и да има, не му върши работа.

Има професия и още как. Цяло пазарджишко й знае професията... Питай и шефа й - Васил Телбизов се казва. Можеш да провериш в Гугъл.

Лично ли я познавате, че така смело се изказвате?