Коментари - Днес е Международният ден на щастието | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Логично, Уотсън... Да речем, в статията се споменава Колумбия.... А Колумбия е една от водещите държави в производството и трафика на кокаина, създаващ еуфорично усещане на щастие. САЩ пък е основният консуматор на колумбийски кокаин и осигурява военна и икономическа помощ в борбата с наркотиците.

... да, един щастлив ... ни чете конско, водещите се хилеха и тресяха като па-чи и Денят започна щастливо с г-е-й култура.

У Еуропата - гейчетата са змейчетата!

PO HUBAVO RIADKO STASTIE OT KOLKOTO NIKAKVO

Не видях ние на кое място сме и какво се прави по този въприс у нас. Но гледайки какво се случва около мен, мисля че вървим на заден ход.

събира се капка по капка.

на жителите на Дания, Исландия, Щвейцария и Канада. Българите да почакат.

Откак Борето управлява тук такъв ден не се празнува, няма желаещи!

анти-честито на всички българи!

Ако човек няма гордост и егоизъм в сърцето, тогава няма да има кой да ограбва любовта и щастието му. Само кроткият и смирен човек, който познава Господа може да истински щастлив. Винаги всичко ше приема с благодарност защото знае че Бог царува и всичко прави с любов и грижа за доброто ни.

Щастието винаги е временно и е награда за преодолени трудности и за успешно преминаване на още един етап в развитието. Ако това, което пишеш беше вярно - още щяхме да си живеем в пещерите, и да сме си "щастливи" и смирени...

Човека никога масово не е живял в пещери. Мир и радост в Светият Дух е постоянно духовно състояние на тези които живеят с Бога в сърцето. Тази радост, сигурност и духовен мир никой освен Бог не може да ни дари. Живееш ли за Бог имаш живот, истина, любов, радост, смисъл и бъдеще. Ние сме родени за да бъдем зависим от Светият Бог и истинско щастие имаме само когато сме в хармония с волята на Господа Исус Христос, Който ни е Създал, Поддържа, Спасява и Който ще съди живи и мъртви. Без Божието присътвие в живота ни ен може да устоим в правдата през венчостта, от която вечният живот който едиснео има смисъл, има абсолютна необходимост, и това е така зашот единствено Бог е свят и Неговия красив и съвършен характер не се променя през вечността в името на живота.

От толкова мислене, така и ще Ви мине живота без да сте усетили, че че всеки, който е могъл Ви е грабил. Но знайте, политиците Ви обичат! Те безкрайно много обичат такива като Вас. Обичат ви и т.н. бизнесмени, обичат ви докторите, обичат ви и много други. Да не забравите да им се усмихвате, защото все пак сте щастлив. Смайл, драги господине, живеете в нужник, но пък се усмихвате.

Християните винаги са били хулени и гонени от тези които искат да ходят по своите плътски страсти, но Бог ги укрепя и стоят солидно в животворящата и живоподдържаща истина от Бога.

Човек може е да щастлив всеки ден ако е свободен човек в Господа Исус Христос, защото съвестта му ще е чиста, понеже няма да върши грях. Ако правиш добро от сърце и далеч от хорските очи, и ако се трудиш честно, тогава и хлябът ти ще е сладък и съвестта ти чиста, и сърцето ти пълно с радост и любов.

Това би трябвало да е теорията, нали? На теория - разлика между теория и практика няма. На практика обаче - има.

Днес също е международен ден на хората с Даун синдром.

"Стремежът към щастие и благополучие е фундаментална цел на човечеството". Т.е. "стремежът" ли е цел или самото щастие, моля? Остава да чуем "мислете позитивно и ще бъдете щастливи"... Айде сега по едно розово хапче,самият Голям Брат го препоръчва! А ако вземе някой да почете старите умни книги - щастието е състояние, свързано с хармония и правене на добро...

НЕ СЪЩЕСТВУВА....Има щастливи моменти...Както казва Шопенхауер-Не бива да се стремим към щастието,защото то не съществува, а към избягване на нещастия... Бъдете щастливи:-)

щастие все е нещо. а през останалите дни - както е тръгнало само нещастия. нещо по-идиотско от глобалните дни на прегръдките, на целувките, на щастието и прочее няма ли да измислят?