Президентът Радев заведе дъщеря си на театър

Президентът на България Румен Радев и Дарина Радева уважиха откриването на "Софийски театрален салон 2018".

Обратно в новината

Коментари - Президентът Радев заведе дъщеря си на театър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Познавах преди доста години Румен лично. беше млад летец още, но вече доста изявен. Много свестен човек е той, много, даже ми е жал че се хвана с Корнелия и тия пиявици от БСП дето на гърба му политика правят. Но на Румен му е слаб ангела, по женската част е и това е положението. За жалост силно подозирам, че Деси го води за носа и хората го виждат. Уф, да си гледа децата там, да ходи повече с тях. Повече ще спечели от това. Щото днес е Деса, утре трета жена ще намери особено сега като президент ще му се лепят, а той си пада по тези неща.

Много хубаво дете :).

Като гледам щерката как гледа, направо се е втрещила. Какво ли си е мислила за театъра преди да го види. Бе докато е на държавна разкладка президентчето, да вземе да го поразходи това момиче по галерии, музеи, концерти, че да посвикне и да не се плаши толкоз.

Я кажи ти в кой музей и в коя галерия си бил за последно? И кога? А коьо тятро си гледал напоследък? "Криворазбраната циливилизация" ли?

Имало ли е представление или просто са отишли да видят най-после какво е театър? Ало, тъпите журналя, не се ли усещате, че така само показвате колко прост е така нареченият ни президент. Дали ако си беше на мястото, някой щеше да се впечатли, че завел дъщеря си на театър?

красиво момиче с излъчване. малко шашнато изглежда на снимките от медийния интерес към нея :))) ... ама то като ти наскачат репортери и засвяткат всеки , освен Боко , първо се шашка малко :)))

Явно при Радев нагонът е потискал пагона.

Бихме се радвали да виждаме, че Президентът прекарва повече време с хубавите си деца.

хубаво момиче, бади здрава и много стастлива! дарина, красавица:) бади здрава, момиченце *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Втората му жена ходи по модни дефилета и смуче пари от нас данъкоплатците, още не беше влязъл в длъжност, тая се зае с ремонта на жилището. а виж ДЪЩЕРЯТА , ЯВНО Е КУЛТУРНО ДЕТЕ /РАЗБИРА СЕ МАЙКАТА НЕ Е ДЕСА/.

На снимките в публиката има един с бейзболна шапка. На театър май не се правеше така?

Вече на театър може дори и без шапка да се ходи.

Мъжете не стоят с шапки, когато гледат представлението.

този гледа като теле в железница сигурно е направил салто-мортале и е уловил няколко ябълки

Хубаво дете, колко очевадно, че няма нищо общо с Деса кобилата.

Браво! Красиво, младо и очевидно интелигентно момиче и как само положително променя атмосферата около бащата-президент с излъчването си!

Добре питате, защото след изборите нали се хвалеха с голямото си семейство Радеви II. Явно не е желана в компанията на дъщерята.

Разведен и женен за секретарката си ли е, не ми го хвали! В живота има някои отговорности, по-важни от нагона, отговорности към децата и жената, дето ти ги е родила например. Глупчо!

Шило

Браво!

В обора ли, я оставиха?!

Най-сетне на фатмака му казаха да разкара кобилата Деси !В тази компания ми е доста по-симпатичен Дъщерята е чудесна!

След коремното на лостовете трябва и малко култура за да покрием всички гласоподаватели. С ББ са направо едни и същи образи.

Колко годишно е пичето на Радев ?

Красиво момиче.Адекватен президент.Харесвам-много!

уви, не е случило на баща.

Помощ. Няма аттърване от Радевици. Един ден без "втората дама" и веднага на нейното място "първата дъщеря". Пускайте ги поне през ден. Имайте милост.

днес на театър утре на кино.. глуповатото момиче с определено простоват придружител...не е сигурно дали е родител..чорапа има една цел да оправдае американското си назначение...плевнята поне бизнесмен с мозък.

Кесякова,Вие сте прекрасна майка,възпитала това хубаво дете,на което му личи интелекта. А след като видях ваши снимки,не мога да не ви се възхищавам на красотата,благостта,възпитанието,скромността,харизматичното,женствено излъчване.Пазете децата си от съприкосновение с онова неприятно същество.Поздравления и гордо вдигната глава.Неотразима сте.

Хубава жена, но жалко че мъжа избира с коя да е.

Какво нежно и интелигетно момиче. Мисля, че тя е правилната жена, която да застане до мен.

шшш ... не се заглеждай по съученичките на дъщеря ти ... че Цацата дебне такива като теб и директно в панделата дърт коцкар :)))

Да бе, ама разбираш ли, аз нямам дъщеря, а и да имах на ранна възраст, пак нямаше да е на толкова години.

Колко е жалко, че това е новина. Но при военните е така културата и културните мероприятия са рядко нещо. Към пиарите на президента да кажат на журналистите, да пишат поне "пак" или "за пореден път" инак излиза, че за първи път е води на такова мероприятие и пиар акцията става негативна. Както и да е това са ми мислите около тази "новина", която трябва да е всекидневие а не новина.

А вие колко пъти ходите на театър в месеца, мили ми хорица дето давате минуси и дали сте ходили въобще. И още нещо снимките за нищо не стават все нещо им липсва, я композицията я .... От тях си личи на девойката не и харесва тази роля в която е използва баща и. Леко отегчена и мрачна ми се струва, да не говорим че е и много зле облечена. По добре е да говори със стилист.

явно е голямо събитие за радев... но може би преди не са го пускали в театъра с тази тъпа физиономия и изказ на дървосекач от 15 век!

Интелигентността може да се познае по външния вид. НО само от хора , които могат да четат по чертите на лицето. Има такава наука - нарича се френология.

Най-напосле едно младо момиче без деколте до кръста и без да позира!

Така исках да поплюя рано сутринта, но Тази девойка е перфектна от всяка гледна точка... Браво!

досега само на строева подготовка ли я водил?

Стига вече. Оставете човека да работи. Стига сте се занимавали с дъщеря му, жена му и т.н. Върши много повече от плевнята и е 100 пъти по-добър избор от кака Цецка. Точка.

Хубаво момиче катоо майка си. И твърде сериозно за възрастта си. А на Радев не му прави чест да я използва за трупане на имидж колко отговорен "баща" е пред комунистическите си избиратели. Вместо да е до децата си и хубавата си и интелигентна жена, той избра това недоразумение да се чуди човек мъж ли е жена ли е? И за първи път не е до него а съм абсолютно сигурен че е именно с цел да се представя за това което отдавна не е - грижовен татко. Ех Радев Радев, кого маламосваш, то народа ни че е тъп за да т избере е ясно, но чак пък толкова да не проумее номерцата Ви с женището до теб, НЕ Е!

Децата са си негови!И вчера и днес и утре.Това е. Нито е първия нито е последния който се е разделил с жена си.Важното е да си ги отгледат хора,дори и да са разделени.

Красиво момиче! Бих искал да ... се запозная с нея.

Айде бе!!! Бравооо!

Еха малката ушанка много сгодна. Метнала се е на майка и. Радю Грипен не е успял да допринесе с външен вид в стил млад Тато.

а мама деси що я няма??

Чудесна девойка с интелигентен вид. Хубаво културно начинание. Децата са нашата гордост.

как му е разрешила кр.нт.та,как не се е намърдала и неприятната дълга м/у него и детето Много хубаво момиче,но не случило с баща,баща,който е предпочел да живее с морално нечистоплътна вместо с децата си.И не ме трийте,защото 50% неодобрение за несмисления президент се дължи на това чудо,което е неотлъчно до него.Но той е свикнал да му е под ръка.....и през работно време

Красива девойка, за щастие не прилича на баща си, иначе поздравления за него, че най-после изостави деса и обърна внимание на детето си.Може и да е постановка на Курнелка, и все пак е приятно да видиш най-после едно прекрасно създание до него

Много ме радва нашият президент, страхотен човек е , а дъщеря му е красавица.

Хубаво дете! Има много възпитан вид.

Интелегентно дете!Огромна разлика с визията на селската пръчка Деса!

Ти как реши, че интелигентна малката Грипенка, без да говориш с нея. Явно си екстрасенс. Ген. Деси има други качества, с които е спечелила шефа.