Кристин бързо се възстановява след катастрофата с Дивна

Моделът Кристин Илиева, която пострада тежко в катастрофа с певицата Дивна, се подобрява.

Обратно в новината

Коментари - Кристин бързо се възстановява след катастрофата с Дивна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На дивотиите на тази дивна дива Дивна.. А другата с християнското име - това е знак свише, че не е трябвало да се забърква с рапъри и рап-простотии. Никъде не ги търпят, даже горе. Оттук насетне - умната и като й се занимава с нещо, да учи и кара курсове и без самодейност повече.

НАПОСЛЕДЪК ХИЧ НЕМИ ХАРЕСВАШЕ. ЕДНО ФЪЧКАНЕ , ЕДНО ВАЖНИЧЕНЕ.ПО-ПОЛЕКА ,БЕ МОМИЧЕ. НЕ СИ ХВАНАЛА НА БОГА ШЛИФЕРА

Много красиво момиче. Ето това са хубавите ни истински манекенки, които работят в чужбина и са никому неизвестни в България. Тук се знаят имената само на грозни метреси и крокодили, които непрекъснато се натрапват в медийното пространство. Това момиче, ако не беше гадже на онзи рапър, също никой нямаше да пише за нея. Дано се оправи момичето и да няма последствия, физически и психически. Такава млада красота да се затрие е грехота.

как са краката на момичето, ще може ли да ходи........ ще се възстанови ли напълно.

Ми всичко убаво, ама си остана момичето без крака.Поне така беше записано в някой мЪдий.Квото и да си говорим взело - дало. И то за ко заради приятелка.

Че те си приличат на деца, да вземат един тебешир и да играят на дама пред блока, не да фучат насам натам, щото верно живееш само веднъж.

Само нв разбра с каква цел Слави е написал този комемтар., какво иска да ни поучи, да ни покаже, да ни демонстрира. Ама трябвало Дивна да лежи в затвора. Правилно, но ЗАЩО ТОЙ го казва, кой го пита! Дивна е виновна и наказанието си получи в момента на произшествието. Не ми се вярва някога вече да има успех, да направи забележителна кариера - с нея е свършено. Но явно Слави гради имидж сред хората, пострадали при такива произшествия - нали ще става политик.

Хубава е много каката! Колкото и да ми се иска да кажа нещо лошо, не мога!

Жалко за момето, но защо трябва да ги познаваме тия каки? С какво толкова са заслужили вниманието ни? Или това, че са се отъркали о "великия" ни рапър Криско, вече ги прави медийни и светски величия? Егати държавата сме!!!

Не е Криско.

Абе, демокрация, менструация...важно е кръв да се лее!

КрисТо, не Криско ;)

Каква е разликата? Сериозно питане.

Тази побългарена имитация на "американски ценности" ми идва малко в повече. Дано да се оправи момичето - физически. Морално и психически си е отишло отдавна. Когато самозабравили се пикли и пикльовци се качат на нови мощни коли и ги подкарат из нашите пътища, които са предназначени в по-голямата си част да се търкалят по тях Москвичи и Лади със скорост до 80-90 км/ч, резултати са тези... Смачкани ламарини, осакатявания, смърт, разбити животи на много семейства. :(

То пък да е мощно,тойота авенсис.Обикновена кола,среден клас. Да,за ежедневни пътувания-суперама да се гъзарееш с това... трябва да си повече от комплексар

По принцип държавата замазва този тип тежки нарушения, които са си престъпления отвсякъде. Дивна не е проверена за наркотици, защото нямало тестер за това. Иначе списъкът е дълъг - Георги Калоянчев, Емил Кюлев, Кирил Маричков, Христо Сираков, Максим Ставийски, Ивайло Московски, Дивна и вероятно много други нагли и недосегаеми за правосъдие и възмездие.

Не искам да срещам тези кухи пикли нито на пътя, нито в списанията, нито по телевизията. Аман от простотия, мислеща се за богоизбрана!

Ти разговарял ли си с нея за да знаеш за какво се мисли ? Или като видите някой по телевизията и понеже вие не сте там и започвате да откачате.Хилядите ,които нарушават правилника,че и още по-сериозно за богоизбрани ли се мислят??

Знаейки какво са направили на пътя и виждайки как изглеждат (нямам предвид природните им дадености, а чалгарската им визия), няма нужда да разговарям с тях - или мьекат или уекат, а сигурно като пишат правят по три правописни грешки в просто изречение.

Първото и най-важно нещо на всеки шофьорски курс, което трябва да се научие, че шофирането е отговорност. Сядайки зад волана ние слагаме пръста си на оръжие, тежащо тон и половина и движещо се висока скорост.... От там на сетне са правилата за движение. Ограноченията не са наслагани за този дето духа просто ей така.... Основна болест, на обществото ни като цяло, е отказа ни да спазваме всякакъв ред и този ни отказ се отразява безумно по улиците ни. Катастрофа може да стане винаги и с всеки, но ако вложим малко повече разум в шофирането си можем да намалим поне фаталните такива! Накрая искам да отправя едно съобщение към тези, които си мислят че законите не са за тях. Вие, господа и дами, може и да се разберете с КАТ, но неможете да се разберете с физиката.... тя от 50 лв., къси полички и вицове не разбира!!!

Не се спазват ограниченията, където трябва, защото са наслагани и там, където не трябва. А за това си има виновни ЧИНОВНИЦИ.. Но аз, осъден чиновник не съм видял. Най много -уволнен, при това, ако рече да работи. Ако само лежи, си отлежава до пенсия, а големият му труд се изразява в добавяне на още безсмислени ограничения към безбройните съществуващи.

Ограниченията викаш не са спазват заради забравени знаци??? В населено място ограничението е 50 км/ч.... то защо не се спазва? На Цариградско е 80.. нещо за него???? Преминаването на червен светофар е забранено.... до сега не си видял някой да пресича на червено нали? Изпреварването без видимост....? Ограниченията по републиканска пътна мрежа са 90 км/ч.. там не си виждал друг по-бързо? Ограниченията по магистралите е 140.... те също не се спазват защото някъде има забравен знак и това ни дава право да летим както си искаме. За шофирането в бус лентата кой знак е забравен някъде? За неправилното престрояване ??? Дивна е карала със 120км/ч.... къде? На магистралата ли? Стига сме се извинявали с грешките на другите!!! Не спазваме правилата защото така ни е по-удобно!!!

Отговорно шофиране не може да се научи по време на курса, ако понятието отговорност изобщо не се възприема от индивида.

И за Стависки е писал Слави, че мястото му е в затвора. Пиян уби красив като модел младеж и остави в 10-годишна кома момиче, което без грим и професионална намеса можеше да бъде Мис България! А тази миша физиономия Дивна защо не е проверена за наркотици?

как се води това безобразие? причиняване на средна телесна повреда? или дори тежка телесна повреда? каква углавна отговорност се носи за такова нещо?! какво ли питам и аз! като че ли се чу нещо за отговорността на министър московски, който дори не смея да си помисля какво стори, та сега и тази празноглава кифла, съсипала живота на приятелката си...

Задължителна застраховка.

Дивна е сладко парче, само за сексче! Хората са казали - висока жена за парад, малка за креват.

ами, въпрос на вкус. ни тяло, ни лице! освен това, виж я какво е направила от самонадеяност!

Според мен е сладка и мисля, че може да се получи страхотна любов помежду ни. Не може всички да сме тръмповци и да чук*ме модели. Разбира се, аз ще карам по време на връзката ни.

браво бе, ти си гении

Какви са тези модели високи по 1.50м. Тази Дивна е като джудже, а като гледам и другото момиче е същия ръст...Кой ги избира за модели, та това са недорасли деца. Моделът трябва да е над 1.70м....Съжалявям за момичето, тази Дивна трябва да си понесе отговорността, така е честно.

Има разлика между модел и манекенка.

На снимки и с фотошоп, ръста нема значение.

Е, значи ще има "FUTURE" за Кристин.

За къде бързат тия хора, не мога да разбера. То и пътищата ни не позволяват високи скорости. Налагало ми се на места да карам с 60-70, защото пътят е разбит.

Жалко за хубавицата. Отиде й живота и кариерата, а е още толкова млада. Предстоят и операции (множествено число) на краката. А е била успешен модел и у нас и в чужбина. Как я виждате с белези по краката да дефилира? Нали няма наивници, които да си мислят, че след всичко това, ще изглежда по стария начин? Ами кофти, много кофти съдба.

Прав си. Но поне е жива. И дано успее да проходи нормално. Пък е млада още, ще намери друга кариера.

Не бъди толкова критичен, не ние определяме съдбата си изцяло, както се вижда от тези случаи. Не харесвам изрази, които казват, че човек сам "кове съдбата си". Може би тази промяна в крайна сметка ще й донесе добро.

Добре ли си?! Какво означава животът ѝ си е отишъл? Жива е и дай Боже да запази краката си, пък майната ѝ и на моделстване и на кариера. Тя ще продължи да бъде също толкова хубава, колкото е била и до катастрофата. И да, знам как изглеждат белези от тежка катастрофа.

Дивна за затвора.

Дивна ще поумнее ли след катастрофата? Или ще поДивее още :-)

Колко оригинално само.Като хиени сте , видите някой в беда или с проблем и веднага скачате отгоре му.

Типично за мишите душици. Когато някой е известен и успял, веднага събужда злобата и завистта. Макар и да не си го признаваме, обичаме да мразим, само защото в успеха на другите виждаме своя провал и това, че не можем да излезем от кожата си да положим усилия. Лесно е да плюем, трудно е да положи усилия. Дано това дете се възстанови а относно Дивна дано това и бъде тежък урок и повече да не си позволява да си играе с живота.

Ако тази Дивна беше връхлетяла с колата си върху твоята кола и беше загинала твоя близка щеше други да ги плещиш, нали!!!. АБЕ ХОРА ИМА ПРАВИЛА И ТЕЗИ ПРАВИЛА ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ ОТ ВСИЧКИ. НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА НИТО ДИВНА НИТО ДРУГ, ИНТЕРЕСУВА МЕ ВСИЧКИ ДА ДПАЗВАТ ПРАВИЛАТА.

Не съм "като хиени"! Като примерен шофьор съм, на когото една "дивна" наби джипа си до средата на колата (слава Богу, отдясно), като правеше вдъхновен обратен завой на забранено място, гледайки надясно (щото така трябвало)! А тази конкретно Дивна я харесвам! Дано само поум... - пардон ...

красавица дано се оправи по бързо

Тя ще се оправи, но с живота й е свършено. От тук нататък най-много да стане някъде секретарка и да се омъжи за шефа.

Слави , на чужд задник и 100 тояги са малко нали знаеш.

Е, знаеш поговорки.Но не е ли прав Слави? Лесно е да се чувстваш безнаказано. В затвора й е мястото на наглата Дивна.

Къде и кога някой е казал , че тя се чувства безнаказана ? Нали ти е ясно , че понеже е известна се вдига малко повече шумотевица.

Ами ако се натресе в теб?Нали искате закони.?

Тя да не е първата нарушила закон ? Задай си въпросът колко подобни случаи със сигурност има, но понеже са неизвестни и няма шумотевица ти не ги научаваш и едва ли те лежат по затворите.

Типичен тъпанар е Слави.Нито знае за какво става дума ама плямпа. Като някой герой от Турски сериал.