Бен Афлек стана за смях с огромна татуировка

Снимка на актьора Бен Афлек с цветна татуировка на феникс на целия гръб предизвика много подигравки в Туитър.

Обратно в новината

Коментари - Бен Афлек стана за смях с огромна татуировка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЛУПОСТА НЯМА ПОЧИВЕН ДЕН

Милиони млади хора правят, като Бен Тюфлек - първо за моментния fun си турят някаква кичозна мацаница на тялото, после им се налага да си създават насила някаква хилава идеология, за да оправдаят пред себе си и околните своята глупост, да обезобразят тялото си доживотно. Или както този нещастник - да лъжат, че това е временно и служебно :)

Много жалко! Това е един от любимите ми гърбове в киното, но сега вече ще преосмисля симпатиите си.

Ако отиде на теляк в турската баня в София, няма да има и помен от татуса ;)

А аз най се впечатлих, че в БТА имат ресурс да следят харесванията на глупави коментари във Фейсбук. Евала!

Не ние сме свои си защото с висока цена сме купени от Господа Исус Христос. Ние сме Божии притежание, а човешкто тяло е храм на Божият Дух и нямаме право да го повреждаме. Не искам да упреквам никой с това, а да разясня една истина която малцина знаят поряди лъжите на Вавилон - царството на Сатана замислено за грешници. Татуировките са сатанинска практика. Красотата на човека трябва да е във характера му.

Звездите ти го говорят, виждам...

Татуировките са изкуство. Всеки ценител на изкуството харества различни неща. Колко направления има в рисуването или в архитектурата. Това което за един е хубаво за друг е грозно. Въпроса е притежателя на това произведение да е доволен. Щом Афлек си го харесва негова си работа.

Май защитаваш бизнеса си или глупостта да си намацотиш перманентно пеперудката на задника? ;) Татуировките са една кичозна мода за доживотно обезобразяване на тялото с инфантилни картинки. А следването на една мода е глупаво и безлично. Добре, че и на тази времето ще отмине. Обаче вие тогава ще съжалявате, че няма как да бъдете модни, т.е. с чисто тяло :)

колкото по-известни, по-богати и по-стари стават тия от Холивуд, толкова повече изперкват.

повишили са го, вече е лейтенант в Якудза

Голяма работа. Негов си е гърба, ще си татуира каквото иска. Не знам как може някои хора да се впечатляват толкова...

А ако се окаже, че има навика да си ака в ъгъла на хола, пак ли ще коментираш че си е негов и може да прави каквото си иска?

Естествено ! На теб някой държи ли ти сметка колко пъти от сутринта си си пипал оная работа а ?

Да.