Кристо подкрепи пострадалата Кристин Илиева

В социалните мрежи се появи призив за даряване на кръв за пострадалата в катастрофа с Дивна Кристин Илиева. Бившият й приятел Кристо изрази подкрепа.

Обратно в новината

Коментари - Кристо подкрепи пострадалата Кристин Илиева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само си чешате езиците, който иска да дарява - да дава, който не иска - не !! Въпросът на Слави Трифонов в ефир беше: "Не може при ограничение 60 км./ч. Дивна да кара със 120 км/ч. и да се отърве от отговорност - без значение дали пострадалото момиче ще иска съд или не !! Законът е еднакъв за всички !!" Така, че ще видим колко са "лоялни властите" (в кавички)...

Никой не иска да дарява кръвта си на маникенки и нагли некадърни рапъри. Рапъра защо не плати на няколко циганина да дарят?

Обаче си отврат, нали сам съзнаваш това? И кой те кара да бълваш на всяка цена? Замълчи, боклук!

Този Кристо е "певец", колкото и аз съм "певица". Голям Надувко и позьор /случайно го видях в едно магазинче/. Жалко за хубавото момиче, кокво му е харесала - не знам, но поне навреме се е усетила да го остави.

Ами надувко, ама такива обират готините мадами.

Това се случва когато си въобразят че са много известни и се видят с малко пари на 20 години - мислят се за безсмъртни докато не стане белята.

Не разбирам нещо. Пред болница 'Света Ана' са ме спирали хора които даряват кръв срещу заплащане. Знам че звучи странно но на практика дарението е срещу заплащане. Та въпросът е защо се търсят кръводарители? - може би тези платени донори на кръв могат да помогнат?

Онези пред болниците ще ти искат пари. Не знам каква е тарифата им, но все ще е трицифрена сума. Няколко дарителя може да ти струват 1000 лв. В крайна сметка, даряването е хуманен жест. Ако някой човек иска да дари, има ли значение дали ще е за манекенка или за непознат човек?

Дано се оправи момичето и да внимава вече при кого се качва в кола. Хубаво дете...

Живели заедно, за бал се говори... Социални, спите ли?

Какъв точно е този, имитатор на Криско или някакъв чичо на това младо момиче ??Не съм запознат с неговото ,,творчество ,,Разяснете ми какво е това отдавна застаряло човече до това хубаво момиче !Какво пее и кой го слуша ??

Като е толкова голяма тоя Кристо, защо не вземе да дари кръв за любовта си, към която "все още не е безразличен"? Във Фейсбук и аз мога да се скъсам да демонстрирам помощ и чувства. И какво значи, че кръвната група няма значение - казано от майката на момичето? Това е единственото нещо, което има значение.

Тази кръв остава в "кръвна банка",а от там ще дадат от нейната кръвна група,изследвана и годна.

Даряването на кръв е жест към изпаднал в беда. Ако е дарил кръв не е нужно да го да се бие в гърдите във FB, само защото ти си решил така. Можеш да напишеш нещо, че си съпричастен и въпреки това да дариш кръв, пари и някаква помощ, без да го споменаваш. Разбирам, че си свикнала за всичко да се хвалиш във FB, но не всички са такива.

А на Дивна каква съдебна отговорност и е потърсена да попитам ? Или някой чичко паричко плати за да не я закачат. Но на съвестта Й ( ако има такава), кой ще плати за да не я трови доживотно...Поне да беше се извинила публично, да беше поела отговорност и с чест и достойнство да се бори да помогне на пострадалата...няма такова нещо, пълно мълчание !

Абе бягайте от тук бе, щяла да се възстанови напълно! Моето дете падна от два метра ограда на село и се наложи операция на ръката, че се счупи костта и излезе извън месото. Сега има ужасно грозен белег, малък, но грозен, някъде към 7-8 сантиметра. Лично съм я водил на раздвижвания в Горна Баня точно 1 година, защото не можеше да я движи добре. Така че не пишете простотии, , четох, че десния крак и бил жестоко премазан и предстоят множество операции. Я ми кажете, как я виждате тази работа след една година да бъде напълно възстановена? Ами белега който ще остане? Дивна и уби живота на топва момиче, ей това е истината, а Слави, макар че не го понасям е прав - ЗАТВОР! Затвор, защото унищожи живота на това красиво момиче

Няма такова нещо като грозен белег. Знаеш ли с какви комплекси може да израстне това твое дете, ако ѝ казваш колко ѝ е "грозен" белега.

Чувал съм за Кристо, като голям човек на изкуството. Не знаех че е рапър :-) Дали не е Криско ?

Този на снимката на Криско ли ти прилича?

Прилича ми на диджей Готвача, ама по пълен.

АБе, ти сигурно си мислиш за оня Явашевия Кристо, който опакова, омотава и забулва. Та той е "артист" както на английски наричат художниците. А този Кристо тук си е наш Рашър