Наталия Гуркова и Джордже влюбени в Тайланд

Наталия Гуркова и съпругът ѝ Джордже Михалевич събират слънчеви лъчи на остров Пукет.

Обратно в новината

Коментари - Наталия Гуркова и Джордже влюбени в Тайланд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тези скоро май ще се разделят, щом почнаха публично да го раздават влюбени след 15 г брак.

Айде махнете ги, втори ден виси номината. Не са интересни. Толкова ли няма да какво друго да пишете. Дайте нещо за Николета.

Чудесно, живот си живеят, дай боже всекиму. НО айде известните и богатите да дадат пример- да прочетем вместо пенка, николета отишла на малдиви и прочие, еди кой си с възможности дарри пари за болно дете, осинови сираче, изоставено дете, подпомогна нуждаещ се. А когато има кампании, Човечност проявяват никому неизвестните с оскъдни парични възможности. Що така,а??

Ако бяха влюбени, нямаше да го раздухват.

Защо бият тупана и дразнят хората "влюбените" гълъбчета?

Кой се интересува от тях? Нагли хора.

И какво от това?

Поръчкова, платена, нагласена статия...Наталке като си предоставила снимковия материял, защо си пропуснала да ни покажеш как ядеш плескавица в сръбка скара и после Джорджи ти казва: А, га яди кифтеата не рива а.....

Суета на суетите. Богата и "известна" двойка отишла на "екзотична" почивка. Ок, супер, проблема е, че те са просто "едни от многото". С нищо не се различават от МНОГОТО подобни двойки. При това всички отиват все на едни и същи дестинации: Тайланд, Малдивите, Сейшелите, Карибите, Канарските острови, пак Тайланд, пак Малдивите, пак Сейшелите, и общо взето за други места не се сещат (за почивка)- все тези няколко дестинации, които вече са толкова изтъркани, все едни и същи, че вече не са и екзотични. Да бяха отишли на почивка примерно на острови Туамоту (те едва ли са чували, че има такива острови). Или пък сред степите на Западна Монголия? Или пък сред джунглите на Амазония? Или на кораловите рифове в Микронезия? Или до вулканите на Камчатка? Така поне биха привлекли малко повече внимание, понеже такива места са НАИСТИНА екзотични. Но, отишли в Тайланд, че кой с повече възможности и липса на въображение за пътешествие, не ходи в Тайланд (а такива са поне 90% от по-заможните)?

Браво, мечтата на всяка селянка и селянин наяве.Дерзайте златотърсачки.

Ти затова ли не ходиш там?

Анче, личи си че и на теб много ти се ходи там :-)

Ей тая колко п*шки строши навремето в София не е истина ... Щом и А.П. трактора и той ора тая нива смаятай дали не е вече разораната долина

Да са живи и здрави! Но защо ми се струва че са доста изкуствено усмихнати. И все едни и същи отработени пози. А този Джордже какво момче беше, какъв мъж е станал. Времето минава

До всички писатели: от както свет светува за ебането се плаща, ясно ли ви е, само сиренцето в капана е безплатно за мишлето.

ааа бъркаш..хич не е безплатно, мишлето плаща с живота си

Всички знаем, че ебането не е безплатно.

преместих си го. няколко пъти.

романтични преживявания на влюбената двоика в компанията на леидибоис, яко а?

Аз кво трябва да направя, че да ме води и мен некой на Пукет? Досега само на банкет са ме водили, ама там ми се изредиха трима пияни чиновници.

Извинете, но кои са Наталито и Хорхе?

Нас какво ни интересува това?!

Какво ни пука за това, че на остров Пукет, напъните на суетата на някакъв си Джордже и на някаква си Наталия, са качили няколко снимки в Нета.

Напъните не са на Джордже а на Наталка кубилкина, той е бухем и не му дреме, личи си , но пък на момето което живя в Младост 4 , навремето, много се напъва милата да си избие комплекса

Чудесна новина! Тъкмо търсех повод да си направя голямо рокадо!

Едно време страшно много ми харесваше, но за съжаление сега в лицето е доста грозничка като по някакъв начин е сменила чертите на лицето си. Не е остаряла, но е супер погрозняла. Годинките неумолимо си вървят и за богатите.

Браво на семейството. Любовта е по-силна от всичко.

Дебели крака е отпрала, не че някога е имала фин глезен и крак.

Би ми било интересно да видя твоите какви са?

А деца ? А българчета ли ще са ?

докато има к....и ще има и баламурници да си харчат паричките по тях за едното е.....е ще се осети ама касно и др ще го смени..

Напротив, докато има баламурници да си дават парите, ще има и такива, които ще им ги взимат. Народа е казал, не е виновен тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава!

... кви баници... кви бози... Hаталка се ожени преди 15 години...

Влюбени тук, влюбени там

Бузанка