Бременната Ралица на Египетските пирамиди

Актрисата Ралица Паскалева, която е бременна с първото си дете, замина на екзотична почивка в Египет.

Обратно в новината

Коментари - Бременната Ралица на Египетските пирамиди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди време работех като екскурзовод и знам, че чужди туристически агенции не позволяваха бременни да пътуват на почивка, за да не поемат отговорност за това ,което може да се случи. Хеле пък да отидеш в страна като Египет.

Да не е отишла да я дозабременят?!

Тази жена бременна къде е тръгнала да си търси акъла. Аз небременна не тръгвам в момента натам.

Че кво й е на дестинацията ? Лео меси беше там миналата седмица да снима реклама и човека каза че си е останал много доволен. Странно е как хората се влияят от новинарските емисии и смятат че в Египет е по опасно от един Париж например. Мен примерно би ме било повече страх да отида там от колкото в Кайро, ама тва си е мое мнение.

А, бе , умник. То и в БГ може да живееш в гранд готел София или да се завреш в Столипиново. Е , за това става дума. Та иди и ти да си търсиш акъла някъде, както препоръчват тук.

Ами ще го търси като го няма, но не знам защо в Египет

Наистина доста странен избор за почивка на жена в напреднала бременност.. Ненужен риск По-интересното е, че тази симпатична двойка с натрапването си по медиите ще постигне точно обратен ефект.

Съмнявам се че те го искат. Посто тъпите медии се чудят кво да пишат и следят профилите на всички познати лица и правят статии от всичко. Тъпо. Иначе те са ми супер симпатични.

Интересно, кой се грижи толкова нон-стоп да ни информират за Ралица?

Веднага отговарям - който плаща той поръчва музиката. Но като плаща да плаща за качество...Тези дописки за училищния стенвестник, стават само за лелки над 60 год.

На колко часа е бременна?

на снимката изглежда около 6-ти месец. Нали чака лятно бебе... Ама, наистина защо е сама...Или е с мама и тати ?

И аз, ако бях бременна - не бих отишла в Египет. Но също е вярно, че всеки си знае за себе си. Виждала съм жени, които не смеят да помиришат захар и сол, докато са бременни, не си подават носа от вкъщи и пак помятат или имат проблеми (на никого не пожелавам това); а има и такива, които обикалят непрекъснато -самолети, автобуси, екзотични дестинации, ядат си, каквото решат и пак раждат здрави деца без проблем. За мургавелите, дето не знаят, че са бременни и раждат за 10 мин. в тоалетната, даже няма и смисъл да се обяснява.

Дир.бг, Египет и екзотика, имайте милост... В Египет е мръсотия до шия, странен избор за бременна жена. Интересно е, поне когато ходих, но трябва да си запасен с дезинфектанти, вода само бутилирана, никаква храна извън хотелската.

защо е сама ? Къде е либерото ?

Че аз пия бутилирана вода дори в София. Нещо не виждам довод в публикацията ви. И тва с храната изобщо не е вярно , говоря от личен опит именно там , а за дезинфектанти ви светвам да си миете ръцете не само в Египет - ще ви е от полза ;) боже Боже какви злобари ххх

Пий, щом вярваш, че пиеш бутилирана вода ( от чешмата в БГ ). А т(о)ва с храната си е късмет, пожеже не ти се е случило. Виж за миенето на ръцете - това си е въпрос на домашно възпитание и култура.

Нито Ралица е НА Египетските пирамиди (трудно ще се качи), нито снимката е ОТ Египетските пирамиди.

И чий го дириш там, Ралицо?! А, патко заспала? Да не кажа футко заспала...

Това което сам си направиш,друг не може...

Идиотка! Пълна идиотка! Били сме там - такава инфекция ни се лепна, че антибиотиците трябваше да ни ги вливат венозно! А тя е бременна и не може да взима антибиотик! ИДИОТКА!!!

Бе да си призная аз инфекция хващам на българското Черноморие и никаква инфекция не хванах в Египет хаха ако вие сте спали в мизерия и коптори, то това си е ваш проблем. Мисля, че няма никакъв проблем че пътуват и че се чувстват щастливи и съм убеден , че спят на хубаво и безопасно място. Така че айе злобарите и завистниците стига глвй те си работата и си стойте на Албена на море хахахха

Иване, преди да плещиш селянизми, се сети, че има доста различни хора по тоя свят. Ние живеем в Германия, и местата които сме посетили само ги сънуваш. А ресорта в Египет беше ПЕТ(*) - звезден, оценен от НЕМСКАТА страна като такъв. А по въпросса - срещу такова нещо няма гаранция. Първия прислужник, който не си е измил добре ръцете и ти е подал плод, може да те зарази. Месните имат имунитет.

А понеже явно съвсем не се сещаш - беменните НЕ МОГАТ да взимат антибиотик, защото ще УВРЕДИ ПЛОДА! За това се пазат да не хванат нещо! Даже АСПИРИН е противопоказен. И трябва да си пълен идиот, за да рискуваш живота на бебето си, както и своя...

да пътуват казваш, ама тук пише, че е била сама ...Поне една снимка да бяха публикували с либе(ро)то...

И къде ви вливаха антибиотиците?

ИнтраВЕНОЗНО! А такива коремни болки, не можеш и да си представиш! По интересното е, че после проверихме в Германия - този антибиотик е забранен в Европа, защото уврежда черен дроб. Но само той помага срещу местните бактерии.

Абсолютна глупост. Първо бременни МОГАТ да пият антибиотик и това го казвам от личен опит. По време на бременността ми се наложи да пия антибиотик през устата, а после се разболях и бях на венозен - не говорете глупости! Второ изобщо не мисля, че някой би се разболял просто ей така в Египет. Аз самата също съм ходила и това изтъкване вашето къде живеете и какви хотели спите е по-просташкото. Убедена съм , че сигурно тя далеч не спи в по-малко луксозен хотел от вашият и е абсурдно да давате някакви класификации. Аз пък смятам, че ако си е в подходящата седмица а именно между 16та и 28ма г.с. Няма абсолютно никакво проблем за пътуване , особено имайки предвид че Египет е на 2 часа път ор софия . А пък вие си стойте в Германия на стерилно и си гледайте турците по пазара и си оплътнявайте времвто с нещо ползотворно ц а не със злобеене по адрес на някакви хора.

И забравих да добавя , изказвания като пълна идиотка всъщност само показват какъв ИДИОТ стои зад коментара. Защото Ралица надали би се трогнала , че гурбетчийска в Германияне одобрява ваканцията , ама вие по-умна няма да станете. Антибиотик не се пиело и имаш риск за живота си в Египет и на бебето си също хахахаха боже боже какви простотии. Не мога да повярвам какви дървени философи само има навсякъде в интернет. Просто безобразие.

успокой се , моля те. Виж, колко случайни клавиши си натиснала от излишна емоция. По-добре би било, ако наистина не ни обясняват през седмица, какво е правила Ралица Паскалева. Даже и да беше "звезда" - дискретността е признак за интелигентност и най-вече за добро възпитание. Да тръбиш непрекъснато къде, какво, с кого, си е доста посредствен манталитет и не подхожда на изискан човек.

Бременна,в Египет? Напълно безотговорно. Сто болести може да хване.Чак и публикува,добре,че се добра до тази роля,че да разберем коя е.

Добре че се добра до тази роля? Че аз лично нея като актриса я познавам от другите й два сериала преди този , защото него не го гледам. И добрала е малко неуместна дума при положение , че за мен и за много хора тя си е една от най-красивите и талантливи актриси в днешно време. Селски коментари само тука. Радвайте се на хората стига сте злобяли и давали акъл кой къде са ходи. Гледайте си вашето здраве и не се тревожете за другите.

Моля да дадете подробни указания къде може да пътуват бременните, за да не направи някой грешка и да го разсипете от критика!

хубава ама глупава баш в египет намери да иде на най безопасното место няа света

Хубава и далеч НЕглупава. Поне по това , което гледам от нея като коментари, интервюта и публикации. Супер я харесваме и не виждам абсолютно нищо притеснително в дестинацията. Египет е на 2 часа полет - по-близко дори от Варна с кола, а пък ситуацията там е далеч преувеличена и го казвам от личен опит. Миналата седмица се върнахме от там и в групата ни имаше бременна жена в 8 месец. Всеки си преценява сам за себе си и е излишно да се правите на някакви съдници в ситуацията. Аз се радвам за тях , прекрасна двойка.

коментарии, интервюта гледаш с нея ти си знаеш, но жена която се е оставила за два месеца "гореща" връзка да забременее, не изглежда да не е глупава.