Пит и Анистън се целуват на папарашка снимка

Страхотна новина за феновете на Дженифър Анистън и Брад Пит. Двойката се е събрала и вече има доказателство за това.

Обратно в новината

Коментари - Пит и Анистън се целуват на папарашка снимка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Били са хубава двойка, жалко че нямат деца.

Брад и Джен бяха най-симпатичната двойка на Холивуд завинаги, имали са си техните чудесни моменти, а после.. животът е непредвидим

Току що се прибирам от една страхотна мацка. Жените ме научиха на едно нещо- ако много искаш някой, но в момента не е с теб, чакане му е майката. И аз чаках, чаках, пък накрая тя скъса с нейния и понеже знаеше, че съм на резервната скамейка, ме вкара в играта :) Дженифър е точно същата. Аз нея не я харесвам много като външност, но пък я уважавам заради упоритостта с която изчака толкова години голямата си любов. Пък и щом Брад си я харесва, нека пък да се съберат, що пък не

Само дето Джени беше в играта вече и сега е доста встрани и от скамейката. Имаше своя шанс да изживее и ЗАПАЗИ любовта. Не успя.

Фалшиви новини. Tова списание е дъното на жълтата преса в Америка. Fake news

не мога да си представя че някоя жена може да направи това което анистън -това е непростимо тая верно е много тлупава

Те по Холивуд не са баш като хората, там е Меката на Проституцията, всеки с всеки е баджанак, таковането го нямат за нищо - ръкостискане, един вид! Брад си отима свои дечица, Джен си "начеса крастите", може да кротната малко до следващото голямо противоречие.

Голям праз като се целуват.у нас лапета на 14год.деца правят.това ли е най-важното за нас.

браво на брат, за какво му е онази силиконова кукла, тя всичко си изряза!!?? не галиш жена, ами картон, пластмаса!!??;))

зависи , то и джени си сложи силикон и ходи по разни опъващи кожата процедури :))) ... та да не се пънем по темата коя по-силиконена :)))

Ако гръцката мастия не беше ялова нямаше да я зареже навремето..

историята познава толкова зарязани за нещо по-младо и по-добро разплодни кррави като теб, мила бг-мамо!

456 се е изразил/а много брутално, но нищо-чудно да е самата истина. Но пък и другата гледна точка е вярна - ей, го Анджелина 3 деца му роди и с нея се разкараха. То по Холивуд почти всички са "мастии" и онези, които имат по-добри финансови възможности, нито имат мотивация да правят компромиси, нито могат да си седят на задника.

Абе, как мислиш, кое е по-добре? Да плачеш за нещо, което нямаш или за нещо, което си имал и си изгубил, а?! Я, сега си прегърни децата и пак си помисли!

Харесвам Дженифър Анистън. Гледам с удоволствие филми,в които тя участва. И както се казва-Старата любов ръжда не хваща! И тези хора си имат проблеми,като всички нас!Цял живот се опитват да бъдат щастливи!Животът е Дар,който не бива да се пропилява!

После толкова години с ъс силиконовият скелет човекът малко да се разхлаби. Истински герой е.

Май само аз не съм опрашил кака Джен ........ Некои вече за втора серия се стегат

Спокойно, двама сме в тоя свят.

Wtf, чуееек?

Как можеш да простиш, а още повече отново да се довериш на човек, който толкова силно те е наранил ??? Иначе Джен я харесвам , но ми се струва че пак ще реве !

Hапротив, Aнджито сега ще реве, ще и изпадат силиконовите протези!!;))

нали Брад Пит се вайкаше преди време по разни ТВ интервюта че по време на брака им седял в хола на дивана и се наливал уиски и му идело да се гръмне... сега пък - айде пак с нея?

Ами. . . като не е ясно,защо разнасяте клюки бре?

Анистън е добра актриса. Прави се на хубава.

Много елементарен фейк бе.

Джолито беше доказано ленче, черпещо енергия от него по безпардонен начин. В това отношение, грозноватото гъркинче ми изглежда по-безобидно. Нека се вземат...отново ;))

Тези двамата колко буламачи забъркаха... Дано се успокоят вече.

ПРЕКРАСНА ДВОЙКА !!! ДАНО ИМАТ КЪСМЕТ!

А дано, ама надали. Това може да е стара снимка.

Ако това е вярно е чудесно. Да се надяваме, че в близко бъдеще ще видим много хубави филми и с двамата. Да са живи и здрави.