Кристина Агилера неузнаваема без грим

Кристина Агилера е от 20 години в шоубизнеса и винаги е с тежък грим.

Обратно в новината

Коментари - Кристина Агилера неузнаваема без грим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баси бляскавата грозотия! Очите й са на маколи кълкин

Изглежда много по-добре, но това не е снимка без грим, да ме прощават.

Чак пъ неузнаваема.....Много е сладка без грим. Като момиченце е.

Че такава, дето е узнаваема без грим, има ли?!

като тийнейджърка и да продължава само така, Без маска и без грим като озъбено свирепо куче, както би казал поетът. Не подозирах, че е толкова сладка и чаровна! Прилича на малка лолитка или по-скоро на някогашната Ванеса Паради с нейния хит "Джо Таксито".

Леле, на 37 изглежда много по-добре отколкото на 20 с грим. Моите уважения.

Невероятно добре изглежда без грим! Красива и, както каза някой друг в коментарите, одухотворена!

Красива, наистина! С такава жена мъжът може да направи чудеса. Да се чуди човек защо са я карали да се прави на такава, каквато не е .

Силиконов бюст, прегорена бяла коса, човчести устнички с ботокс и разбира се - beauty filter. Агилера има уникален глас, така и не разбрах защото не заложи изключително на него, ами мина през куп манипулации и трансформации, за да се докаже като дива, каквато никога няма да бъде, защото има посредствени физически дадености, но пък какъв глас! Хората сме глупави, много често вместо да инвестираме цялата си енергия в качествата, които наистина притежаваме, губим времето си в това да се доказваме в области, в които не ни бива, къде от комплекси, къде под натиска на средата или медиите или съвсем други причини.

Красотата продава! Красива и талантлива!Ти заложи на ВЪТРЕШНАТА си красота!

МНОГО Е СЛАДКА ТАКА И КАТО МОМИЧЕНЦЕ. МНОГО ПО-ХУБАВА.

Изглежда много по-млада така.

без грим е нещо като милион пъти по-хубава. Те снимките са със специална осветеност и т.н., но все пак защо такова мега сладко момиче се цапоти денонощно толкова години ... явно все пак разните химии са по-ок от тукашните масови, защото си изглежда чудно. Ако която и да е наша мацка спре химията отдолу кожата се показва неестествена и болнава и трябва бая време, за да се излекува.

Поредното доказателство, че от естествената красота по-хубава няма!

Голяма сладуранка, с нетърпение чакам песента и с Пинк - въобще пуснаха ли я да се върти ???

Прекрасна!

Боже, колко интересно, красиво, одухотворено лице. С грим определено прилича на много зле изглаждаща, не особено талантлива циркова актриса.