Принс превишил 6,5 пъти свръхдозата на опиоида фентанил

Принс е имал "извънредно висока" концентрация на фентанил в тялото си, когато е починал, твърдят експерти, изготвили токсикологичния доклад от аутопсията.

Обратно в новината

Коментари - Принс превишил 6,5 пъти свръхдозата на опиоида фентанил | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази история като да посмръдва. Самоубийство или убийство? Т.е. сам ли се е "нахранил" (а не нашмъркал) или са го "нахранили"?

полузамаян и отпуснат, на моменти даже пееше доста лигаво дори на сцената. Тежкият данък на славата. Но и ползата от фитнеса е неясна, може би да умреш млад и красив? Разковничето винаги е в златната среда и да не се прекалява в нищо.

И Моцарт се е държал лигаво на сцената, нали си чувал за Моцарт. И той не е умрял стар. А ти колко точни тона можеш да изсвириш едновременно или последователно на пиано или на китара, следейки партитура за да не се затормозяваш съвсем, да те видим как ще гледаш замаян или бодър като кисела краставичка?

поредният предозирал

Няма вече такива талантливи хора на световната музикална сцена. Сега се пласират само еднодневки, вулгарното, евтиното, безвкусното.

Виждал съм Принс на живо, за толкова малък мъж 155-160 см без токчетата, дори много по малко от тази доза би го убила. Но болката която е имал на бедрото със сигурност го е измъчвала все повече с годините, и нормално, както всяко лекарство, прекомерната му употреба води до осталбване на действието, и дозата се увеличава... Жалко за такъв велик музикант...

Тук ни трябва консултация с анестезиолог,тъй като фентанила и пропофола мисля че се ползват като анестезия при оперативни интервенции.Сам ли си е инжектирал фентанила ?

Хапчета в различни опаковки открити ОКОЛО дома му?- приблизително колкото оттук до отсрещната пряка за по-сигурно. Могло е да се удави във ваната като Майкъл Джексън. RIP