Коментари - Маги Желязкова показа стегнато тяло на плажа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хъ-хъ-хъ... Имало и друг Някой тука... По темата - зачудих се верно ли жени, които се развеждат и се женят наново, си вярват, че карат някаква втора младост и се държат като пубертети, когато всъщност на тази възраст хората имат внуци... Как пък веднъж някоя такава не сподели коя е последната книга, която е прочела...

На повечето снимки прилича на мулатка.

която си мисли, че е на 16г., но няма лошо докато има спонсори добре, но да си заделя от спонсорството, че изведнъж кранчето спира и ......

Тази жена, ако човек я види на живо, без фото-шопи, може да получи стрес и после куршум да му леят. Чудя се как успя ПАК да си намери мъж...

Точно казано!

Виждала съм я на живо с мъжа и. И двамата изглеждат дори по добре от снимките

Много е грозна!

Абе защо още я пишете с фамилията на първия и мъж ????

Колкото ѝ да го тормози горкото си тяло по-привлекателна няма да стане. Вече е на години в които се гледа между ушите какво има, а не под дрехите.

Това е просто една жена, която иска своето място под слънцето.

Доминика е най бедната страна на Карибите заедно с Куба но в Дубай освен да са и разпорили пърдялника друго какво може да е правила там тази непозната ромка

кое туи грозно нещоу

Да изкара некой лев.

Молове, басеини, Дубай - няма нужда да знаем повече за един човек, за да разберем какъв е!

направо с това конско лице освен на джендър на нищо друго не прилича ... Поглеждала ли се е в огледалото тази ?!

И тая ли замина за Дубай на "работа"???????

Абе, ама верно ли някой счита Дубай, за атрактивна дестинация??? Втф

Май този Дубай стана нарицателно в Б-я ,за съжаление!!!!!

Дир-а да нямат някаква кампания - DMS Да възкресим динозаврите!?

Какво има тая под носа?

Мноо късокрака,ве. Бие рекорда на марчето илиева в дисциплината "з.ад.ник пасе трева"

Мноо късокрака,ве. Бие рекорда на марчето илиева в дисциплината "з.ад.ник пасе трева"

Мноо късокрака,ве. Бие рекорда на марчето илиева в дисциплината "з.ад.ник пасе трева"

Мноо късокрака,ве. Бие рекорда на марчето илиева в дисциплината "з.ад.ник пасе трева"

Мноо късокрака,ве. Бие рекорда на марчето илиева в дисциплината "з.ад.ник пасе трева"

Мноо късокрака,ве. Бие рекорда на марчето илиева в дисциплината "з.ад.ник пасе трева"

Зара от биг брадър на 33 34 годишна тая още повече пишете за студентки не за зрели жени

Колкото и да вае, вае тялото, старата кранта си е стара кранта!

Постни ти една снимка да те видим как изглеждаш. Много ми е интересно

Поредният сопол с дежурната реплика.

Стара кранта за жена е след 80. Маг Желязков е далеч от тази възраст и още може да развява прашки.

Желязкова е на 44 45 години на 70 ли трябва да стане за да спрете да я наричате красавица и да пишете за нея

Три месеца на Доминика, после на Дубай, Малдиви, Сейшели...цяла година превлачат гъбясалите си задници по плажовете елитни жрици.Не знам кога работят и още повече- не знам от какво толкова се изморяват!

Що коментара ми изчезна. Рекламирате тука май срещу кинти Просто писах дано не са яли боб ,че шъ стани голем ризил кат знам Магито с кое работи. Къде видехте лошо в туй невинно изречение красиво кат МагитУ

Преди се смеехме на сърбите за приказката Алиса в страната на чудесата по техен варянт била.... Драгана у била !! Сега май с наще кифли и разпорет.ни ги минахме с години напред! Булгаристанския варянт е......... Бугарка у Дубай !! ( всяка се оглежда там на снимките ,като гърмян заек или насран заек)

Дъртата чанта висяща по - сутрешните блокове ,защо е още със старата фамиля при вас от Дир-чето ?? Знаете къде скита ,а ношата фамиля не е пишете ?? Тази с маймунестото лице виси редовно на булевард България във фитнеса !! така ,че е нормално да си стегне парапитешкото тяло !!!

Травеститите са по хубави от тази увяхнала кифла втора ръка.Само защо занимават цяла България с нея. С какво е известна освен че гостува в предаванията на Гала. А се смята и за ВИП. Тя е от сорта на Златките само, че те са хубави.

Вие сте луди. Не показеаите такива работи да е ниакои то. Простотиии

въпросният напомпан левент маги защо се е снимал с женски бански, че и с горнище чак?

тялото стегнато ама дуп*то лабаво нато попски ракав

Щото Маги може да е сменила и пола!

С Маги сме една порода :)

А бе кое е страхотното на мускулестите крака при жена, че не се сещам. Грозно и отблъскващо. Има жени, които са си така по природа, но зорлем да се направиш на културист, не го разбирам. Същого и при Зара от биг брадър - Беше с хубаво и нежно тяло. Сега прилича на урод.

Беш стегнато тяло и това ти е за последно. На телефонни позвънявания не отговаряш. Лекуваш се. Излизаш от стреса и разбираш, че животът е пъстър.

Е това и аз не го разбирам - жените са красиви и секси с извивките и заобленостите си, а не да прилича на гардероб, четирикрилен...

Ако някой се сети кое е това същество "Маги Желязкова" да сложи "+", ако не се сети да сложи "-". Така ще преброим овцете.

Изненада, има и такива, които знаят коя е тя.

Магнетичният Желязков да си оре в неговата нива. Ние сме толерантни, но всичко си има граници.

"...След като преди 3 месеца Маги прекара медения си месец в Доминикана, сега тъмнокосата красавица се наслаждава на свободното си време в Дубай." - край на цитата! Че, то тази "тъмнокоса красавица", а и доста други като нея кифли имат ли друго, освен свободно време?!? За тях смисълът на живота се състои единствено от: свободно време, време за фитнес, време за шопинг, време за масажи и макиажи, време за маникюри, педикюри, мигли и отвреме навреме по някоя пластична операцийка! Стига да успеят да набавят необходимият за това пореден спонсор!

Новината, разбира се, е чудесна. Какво му пречи на тоя да демонстрира перфектно тяло в България, та трябва да ходи до Дубай?

В Доминикана са го стегнали, след това е отишъл в Дубай.

Че киборг!

Има ли Дък Фейс питам?!? :) Каквото и тяло да покаже, просто няма смисъл...няколко пъти съм я засичал на живо на дистанция под 2 метра....Значи торба и кашон да слагаш просто е малко...Ако ще тяло на Хайди Крум да има...няма как да го дигне.

Дъртото маймунче се показва да се порадва родата!

После защо ни мислели за цигани...

Тези миски, като ходят и се хвалят къде в чужбина са били, що не вземат да пуснат и някое фото от забележителности, които са посетили? А Магито направо ме утрепа, като в едно предаване каза за една нейна посестрима: Тя е много интелигентна, тя чете много списания.