Сестрата на Саня Борисова – директор в Дубай

Саня Борисова и сестра й Ирена много си приличат. Но как протича животът на Рени в Дубай?

Обратно в новината

Коментари - Сестрата на Саня Борисова – директор в Дубай | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жената е страхотна, а арабите са много секси и поддържани мъже, а не като ганьовците, на 30 с шкембета. Живейте си жалкия живот в панелката в софия и недейте да знайте много за дубай. там няма да виреете и без това.

Ти си на 50 с косми смешницо

Знам как стоят нещата в Дубай от личен опит.Достатъчно хубава е за да е директор там,защото конкуренцията с рускините е много голяма.

В Дубай по хубост ли ги избират директорите?

Хаха. Рене Борисова. Много се дразня, когато някоя селска пръчка си повярва!

Красива жена, спираща дъха. Всички тролове, дайти си почивка.

Грозна е за моя вкус

Хубаво момиче, о си пропилява живота в Дубай. Обиждали й компаията на улицата, ами като са пингвини и финансиращи тероризма араби, как няма да ги псуват. Европа въпреки всичко си си остава едно от най-добрите места за живот, ако не и най-доброто. Толерантни били арабелите.... Мила, знаеш ли колко лесно може да те бутнат утре в затвора за проституция без съд и присъда и да не видиш слънцето следващите 20г? Това е варварски народ, който обича да е*е бели жени, не се заблуждавай!

После излизат заглавия за Дубай като: "Манекенка скочи от 6-ия етаж при опит да бъде изнасилена" Реално тук в сайта.

Терминът "директор" според правото на Англия и бившите й колонии не означава непременно ръководител на голяма компания. Просто всяка фирма, дори и най-малката трябва да има директор, който да я представлява. Този директор може да е собственикът или някое друго лице. Нещо подобно на т.н. "президенти" у нас на стотиците хиляди еднолични фирми, по-късно преименувани на еднолични търговци.

Доколкото знам, з да може тя да остане в Дубай или трябва да я "спонсорира" местен, или да има фирма. Това е врътката на много лъскави жени в Дубай, които не искат някой друг да им държи паспорта... Но пък съдружник на хартия й е със сигурност някой арабел. Толерантен народ, какво да го правиш

Дълго крита тайна. Такава разкошна жена. А те ни занимават с Мика Стоичкова!

Хубава е, спор няма! Но от всичките качени снимки, оставам с извода, че момичето работи като моделка /кой си прави такива професионални фотоси в ежедневието?/... и то в Дубай, дето скоро нейна колежка скочи от 6-тия етаж...

Понеже аз съм на висока позиция, мога да кажа, че никога не съм виждал подобни снимчици на някой, който е на сериозна позиция и държи на професионалния си имидж. Тази нахилена хубавица по-скоро троши инструментариума на някой директор, за да се издържа.

Ами да, и като моделка работи, то на някой от снимките даже се вижда, че са от списания. Мисля, че едното даже е арабския "ВОГ". Тя е директор на фирма за организиране на сватби, при нейната красота е нормално да се снима и като рекламно лице на фирмата. Съмнява ме, да има по-красиви служителки от нея

И тази кака мина в отбора на известните с това, че са известни. Също като сестричката си...

Защитничка на мюсюлманките в Европа? На техните права? Моля? Да вземаме пример от свободата на словото в Дубай (където достъпа до Интернет е ограничен) и правата на жените там ли? Извинете. Да си хубава не означава непременно да си интелигентна.

Философе, остави ни да се наслаждаваме на красотата.

Лубрикант трябва ли ти, поклоннико на Онан?

Много е красива

Чак пък много! Нищо особено не е, като и махнеш грима, изрисуваните вежди и фотошопа кой знае какво ще остане!

Колко струва тази красавица?!

Страхотна жена. Как се е крила досега, занимават ни с някакви късокраки нло, певачки, охранени артистки.

Това Дубай трябва да е някаква скапана държава. Внесла е директорка от България. Една друга станала агент по продажба на имоти. Трета ходи редовно да събира тен. Жените са ценени, мъжете пренебрегнати. Странна държава.

Много е хубава! Но не разбрахме на какво е директор. Всъчщност много вероятно ми се струва, че не точно дир-ектор ами използва фейса и дир..ика за прехраната.

не знам защо се сетих за оня виц - абе то и моята дъщеря стана к..., но не мога така красиво като тебе да го разкажа. :)

огато ми покажете без грим и шоп, ще я харесам... То и аз съм красива с лещи, перфецке4н грим и фото шоп. Корекциите не ги ли виждате по лицето ...//

Естествено е красива, защото много прилича на сестра си. Това е много рядко красив ген. Ако беше си пипала лицето, щеше да прилича на плужек като останалите. Няма лещи. Но си права, че повечето светлооки хора не изпъкват много без грим и дори са невзрачни.

Тя има корекции по лицето и те са много видими. Това че не е станала някой киборг, не означава, че ги няма... Нека да покажат нейни снимки от преди Дубай и ще ти стане ясно веднага

Обожавам жени с дълги коси. А ако са и директорки зашеметяването е пълно. Тази жена ме извади от равновесие.

КАК ГИ ТРОША ЛЕШНИЦИТЕ ДА ЗНАЕТЕ :))

Ех, грозде, грозде ! Колко си кисело !

НАЙ ХУБАВИТЕ ЖЕНИ РАБОТЯТ ПРИ НАС И ЗА МНОГО ПОВЕЧЕ ПАРИ:))

ВИКТОРИЯ СИКРЕТС? Това пък какво е?

ДУБАЙСКИТЕ СВИНИ СА ПО-БОГАТИ ДАЖЕ ОТ ЛИБИЙСКИТЕ ШОПАРИ

Страшно е красива Ирена!

И едната и другата правят пари със сексуален арт. Докато са млади ще правят, после ще ги дават по доктори да им лекуват теченията и бактериите, насадени от клиентите...

Саня, каквото и да значи това име, е на светлинни години зад сестра си. Изумителна жена. Страхотно излъчване.

Саня съм я гледала само в 2 интервюта. Не я знам каква е като актриса, но ми се стори магнетична и рядко срещана красота. Сестра й също е такава, само снимките са професионални, има самочувствие и е много лъчезарна. Резултатът е зашеметяващ.

Ето за тази разкошна жена бих искал да пишете всеки ден. А не за някаква Глория, НеЛо, Мъка, Мария, Тютунска и вся осталная сволочь.

За Мъка не си прав. Трябва да знаем какво се случва с нея.

И тая е барана по лицето... Има издута горна джука, Саня не е барала лицето си. Тази е с пластика. И е някак по-изкуствена от Саня. А, за Дубай, всички знаем какво бачкат ''моделите'' там. И за да не ги закачат властите там, трабва да регистрират фирми, задължително... Та, всичките ''моделки'' са и шефки на фирми.

Рибопластика Виж снимки нейни от по-ранни години и сега

Таке де, не рибо-, ринопластика си направи Саня

Две хубави очи, музика, лъчи. Невероятно привлекателна жена.

Страхотна красавица от световно ниво!

от снимките ѝ добиваме представа какви жени работят за нея ;)

Страхотна жена с невероятно излъчване. Да е жива и здрава! :) Наистина много ми хареса.

Каква им е тарифата на дубайските директорки?

Ами разгледай там снимките. Има я качена на предния капак на едно Бентли. Та точната цена не може да се каже, но почвай да предполагаш :)

до Къш (скрития коментар) Абе горе-долу има нещо вярно, но има и изключения. Ако искаш да видиш една много красива арабка, която в момента е в Лондон и е бременна от православен, напиши във Фейса - Evelin Nadin и й разгледай снимките

Когато българките в Дубай го правят не е цинично. Нека, могат, правят го. Когато напиша, че българките в Дубай го правят е цинично. Следва стоп и скриване на коментара.

Видях Evelin Nadin, няма нищо общо с тази красавица. Е%ати тунингования травестит с големите джуки и малките очички :( И тя ли е от твойте евтини компаньонки, я кажи, а?

Саня ми изглежда една от най-хубавите жени в национален мащаб. А сестра й - в световен. Никакви Ирини Шейкове и Аджелини Джолита нямат такава харизма.

Саня Катъра?

Абе и аз имах една конкурентка с доста по-изявена муцуна и изскочили зъби от Саня Катъра. Мъжът ми се прехласваше по нея от студенстки години още. Аз я виждам като катър, а той не, що ли? Странно. Явно въпрос на вкус. Обаче Саня ми харесва.

Хубави са, но не попрекалихте ли с комплиментите ;))) Вече си мисля дали роднините не са седнали да пишат оди тук за гарджетата си хахах

Шикарно - вече им казват директорки.

И нима това е най-важното? Прочее, коя е тази Соня?

Горната усттна й се обръща като се усмихва, очите и са много нагоре, лицето е доста голямо, като цяло грубо изражение. Съжалявам, но така я виждам.

Това е чар. Толкова е хубава, носи наслада на душата. Жена съм :)

Мъж съм, самотен.

Колкото е хубава, толкова и глупава.

на тези които са над 18 години ще им кажа как е станала директор

Не директор, а директорка!

Изпълнителен директор е на сватбена агенция, не е рокет сайънс, не е и прекалено амбициозно за красива жена на 33.

Само дето агенцията е международна :)))

О, да, там е толкова трудно да се ожениш когато си на 5 години. Без агенция не става. Как са живели досега без българки, които да уредят нещата, е загадка.

Брак може да се уреди между родителите много рано, но преди 18 не ги женят, незаконно е, не ги мислете арабелите толкова прости, не са, със сигурност са по-сложни от янките, например. Както навсякъде си има хора и хора и както навсякъде едни там около 5-8% социопати, могат да създадат печална слава на собствения си народ за много дълго време.

Свекървата на Саня е д-р Мирослава Кадурина, която окраде Военна болница и заради нея си отиде (в преносен и буквален смисъл) ген. Тонев. Като гледам синчето ѝ добре харчи парите ни. Това всички го забравихте нали???

Тя Кадурина в някоя нормална страна щеше да търка наровете докато умре,ама тук в Тиквенланд си вее още байряка. А синчето, добре че мама крадва, та да снима филми, които само той и Саня гледат, за да се водят че работят. А тази прости-тка в Дубай ясно на какво е директор. Ако имаха малко морал няма да се показват пред хората.

Колко да няма ограничения и голяма свобода било в Дубай, но на профила и в Инстаграм, всичките ѝ снимки са с поли с дължина поне 10 см. под коляното :)))

В Дубай,мноооого добре ги приемат,така както те го поемат.