Кои европейки раждат най-много

Французойките и шведките са с най-висока раждаемост в Европейския съюз според публикуваните от "Евростат" данни за 2016 година

Обратно в новината

Коментари - Кои европейки раждат най-много | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как кои - тъмнозелените!

Аз пък съм осигурил съвсем сам семеен бюджет достатъчен за къща и чисто нови коли, работя много, но имам време да правя баница, да се занимавам активно със децата и никога не отказвам на жена ми като има нужда от близост.. Въпрос на мотивация, дисциплина и организираност.. А, и на душа. И стига с Вашите изтъркани клишета за неуспелите български мъже. Икономическата и социална конюнктура в Бългсрия последните 25 години беше кофти, но повечето български мъже са всеотдайни. Доказателство е, че повечето от емигриралите в чужбина за 5 години осигуряват стандарт на живот на семейството си поне равен на средният за страната.

Ако това беше истина, тогава защо нацията гладува и е в емиграция. Тека сте успели и преуспели, че ви се смееме отстрани на фантазиите. ПС: в джима, дето съм абонирана, има едни фантаьори кату теби. Лъскът колите с парцала и казвът, че са чеЗни, трудолубиви и издържат семейства. Ас пичелим повеки от тех, ама на, ни ти ше ми го признаеш, ни те. От слабаците, как ши чуиш, че са слаби. Трее да се рекламирате, дано се върже некоя тъпанарка.

Във Франция не са само арабките, които раждат, но и истинските французойки. И то без притеснения след 35г възраст. Причината е според мен стабилния трудов пазар и благоприятните условия за майки. Един път назначен един служител, много трудно може да бъде уволнен, освен ако не направи някоя голяма глупост. След това социалната система е доста развита и реално една работеща жена, с приличен доход няма от какво да се притеснява при една евентуална 2ра или 3та бременост. Това се отнася в пълна сила за младите семейства. Отпускът по майчинство е само 3месеца, но за сметка на това добрите условия на труд и системата, която ти помага с отглеждането ан децата е на ниво. Една жена може спокойно да реши колко деца иска да има, кога да ги има и как да ги изгледа. Средната възраст на 1во дете е крят на 20те и началото на 30-те.

Тека е, и за британките е същото. Но е трудно, точно както на българките им е трудно, защото и тук цоциалните служби дискриминират белите майки. Но все пак раждат. Националното чувство е по-силно отколкото в балХар. Може би затова, и цоциалните процеси са по - драматични. Имам предвид, мусулманките са изцело на цоциални помощи, а реТко моеш да видиш бела жена на помощи. Има, но са в пъти по-малко.

"Французойките" и "шведките"

Еврабийките. Фашизма се връща.

Като гледам френския национален отбор по футбол как почти няма бели французи ми е ясно кои французойки раждат най-много в Европа. Два-три пъти годишно.

и белите раждат - имат минимум по 2 деца. Твърдя го след като съм живяла там и съм го видяла с очите си.

Ама "французойките" от Магреба раждат по 5... И не на 35-40, а на по 20-25. Разправяйте как раждат белите на старата ми шапка.

"Кои европейки раждат най-много?" То се знае - туркините, афганистанките и сирийките...

Младите жени днес са заети да висят в соц мрежите да четат за здравословно хранене, откъде да купят изгодни дрешки, пластични операции, търсене на идеалния.. Намерят ли го, и ако имат едно дете, ангажиментите стават още повече естествено, включително какъв точно да е биберона, кошарата, ортопедичните обувки, и тн и тн В днешно време хората в търсене на перфектните решения нямат време да се радват на най-важните, стойностни и простички неща в живота, които те правят щастлив за цял живот, не за месец два. И чисто новите коли, и хубавата къща те радват година-две макс, после свикваш и искаш още по-скъпи и хубави. А добре прекараното време с приятелите и семейството, най-вече с децата, са незаменими!!

Просто съвременните мъже не са в състояние да се грижат за семейството си, нито като приходи, нито като умения и жените им са принудени вместо да се грижат за децата, да ходят да работят, често пъти дори мъжка работа. Деца, ако има 1-2 ( не повече, защото дори с приноса на съпругата към семейния бюджет, този бюджет пак трудно покрива екзистенц-минимума на 4-членно семейство), ги отглеждат институции с твърде съмнително качество и по правило произвеждат нискоквалифицирани роби.

Редиш клише след клише и се смяташ за умен. Ами ... не ми пречиш.

Ха-ха ха ха. Французойките и шведките.... А данните са от 2016....

Ако на разни закачулени им казват французойки и шведки, стъкмистиката е точна

Luna0102

Тези със забрадките раждат най-много, пък дали са родили във Франция или Швеция е без значение- не са европейки!

Това означава чудовищен демографски срив в цяла Европа! На двама родители се падат под 2 деца и при това с помоща на гайсърбайтери и цигани.

И на мен това ми се наби в очите първо. Само не разбрах, кои са "развитите" страни, където коефициентът е 2,1.

Албания къде е? Май не в Европа