Вики от ”Мастило” празнува 2 г. брак в Кейптаун

Вики Терзийска и съпругът ѝ Петър Величков предприеха зареждащо пътешествие по случай втората годишнина от сватбата им.

Обратно в новината

Коментари - Вики от ”Мастило” празнува 2 г. брак в Кейптаун | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може и да има любов във връзки с по-голяма разлика във възрастта, но практиката е показала, че това явления не се среща особено често, когато единият е червив от пари. Както се казва, всичко е въпрос на приоритети. Ако искаш охолен живот, трябва и да платиш своята цена за това. Не трябва да съдим хората за избора им. Всеки сам си носи кръста в крайна сметка. Дразнещото в глобален план е, че хора са пътували и преди. Живяли са на "широко" и преди тази ера. Но в днешно време, заради това заливане от всички страни с подобна информация, същата дразни, депресира, подтиска, извращава хората. Не е нужно да знаем кой къде си пече задника, най-образно казано. Но сякаш и те няма да могат да се убедят, че са повече от другите и че са щастливи, ако не го направят публично достояние. В болен свят живеем. До голяма степен сами си го причиняваме, ама айде, че вече отивам в друга тема.... Живи и здрави всички!

Баси мазния чичак Тая е луда

Човекът си е симпатичен мъж.Състарява го прошарената брада .Не разбирам защо си я е пуснал.А Вики си беше и си остава безлична а вече и застаряваща. Посредсвена певица.Иначе хутруша. Защо е това документирано медийно позьорство?

Хахахах, изядохте го горкия чичко. А разликата на тези двамата е само 8 години, просто мъжът не е фотогеничен и да го кажеме любезно - не е привлекателен. От друга страна тази Вики и преди не беше хубавица, но сега изглежда остаряла и отрудена, независимо от уж луксозния стандарт... Да вложи повече средства във външния си вид, че с половинката на тези снимки са като двойка зевзеци. За него спасение няма, но поне тя да заприлича на жена.

Не си е работа цял живот да трепериш дали чичкото с парите нява да си хване още по мласа, която да му роди дете и да те разкара като първата си жена. Не си е работа са му се подмазваш без почивка и да се чудиш какво ще работиш после, за да не изпаднеш

...Bики,на твое място не бих си показвала снимките !!!...че си се оженила за баща си е факт !!!..дано финансово поне те устроива !!!...устроива е точната дума !!!...а ако ме убеждаваш колко много го обичаш...значи си психически не в норма !!!...дали ако не беше собственик на верига бензиностанции щеше да го " заливаш " с любов ?!??

Ох, деди деди...какво те чака !С тази чудовищна възрастова разлика ще си проклинаш годинките!!Така че, живей за мига сега, защото после може и да няма!

Абе на години не им е голяма разликата...но визуално изглеждат като баща и дъщеря....бая смотан ми изглежда, пък тя си симпатична мацка,така ли не можа да си намери пак да е богат, но по симпатичен...тоя ако няма пари ,коя ще му върже..

и ти нямаш пари и переш на ръка,... нали??? никоя не ти се връзва??;))

И аз бих я изп>>ял, ама тая е златотърсачка само с паралии се.. споко и ние спим с жени, само че не са такива куч.и ламтящи за пари

Има пари и за по-млада и по-хубава от Викито и гледам, че по-младите са я оплюли колко е невзрачна. Редно е да са спокойни, Викито ако не слуша и нея ще я сменят, нищо, че му е родила и предишната му жена му е родила две деца. По-млади и по-хубави, че и по-благосклонни, се раждат непрекъснато и един състоятелен човек, стига да иска, може да си позволи повечко.

Не изглеждат добре, по-добре да не се показват, а най-добре хич да не се снимат. Къв пътепис, кви 5 лева. Срамна работа уж няма, ама за истински срам е този случай - сех за пари.

Aко, ти го правиш без пари, ти подавам оферта!??:))

за деца, например. Още ли си навит?

Е няма лошо - от Исперих до Кейптаун и обратно!

ЗА КАКВО ДА И ЗАВИЖДАМЕ ЕДНА ЗЛАТОТЪРСАЧКА СЪС БАЩА СИ ИЛИ ПО СКОРО ДЯДО СИ. И КАКВА ПЕВИЦА Е? ПРОСТО СИ НАМЕРИЛА МЪЖ В КРИТИЧЕСКА,ОСТАВИЛ ДЕЦАТА И ВЗЕЛ НЯКАКВА СЕЛЯНКА,ЖАДНА ЗА МАЛКО ИЗВЕСТНОСТ. ТА ЦЕЛИЯ ДО МАКАРИТЕ Е ЗА ТЕБ XXL.

умираш от завист нали??? виеш, квичиш, като разгонена свиня, но няма как да я стигнеш!!! само, можеш да го поемаш до макарите от някой не окъпан ром!!;)) хахахаха припадай,.. от завист!! хахаха;)))

Ебати и ненормалника си!!!!!!!!!!! Ужас! Много си тъп, хайде марш!

Навремето като млада госпожица ме пратиха да занеса едни документи на Кошлуков и инструкциите, които ми дадоха колежките бяха: - Отиваш там, хвърляш документите и изчезваш с първа космическа, не се оставяй да ти говори, а да му отговаряш - съвсем не бива! Така и не разбрах защо, не ми казаха, а пък него го нямаше и оставих документите на секретарката му.

като се прескочат лигавите глупости , самата реалност е единстено в последното изречение. кратко и ясно пояснение под снимката на жена на средна възраст с една известна песен, снимана прегърната с възрастния си лелинчо.

Типичен български " бизнесмен " - СМЕНИ ЖЕНАТА , заряза синовете за едните " Кафеви очи " !

Bики,... прекрасна Cи!!!! A плюещите, умиращи от злоба и завист, бедни и гладни, като църковни мишки,... да го духат, целият,... до макарите!!!;))) хахахаха;))

Е па земи направи една услуга и на мъжа и...Без ръце!

да си измиеш устата и ще ти го дам!!;))

Милата, снимала се е с дядо си.

Aко, си "красива", можем да се снимаме заедно, но ако си крокодил с мръсна коса, не те искам!!;)) xaxaxaxa

Вики - ясно, отмъстило - добре. Ма на кого?

Кейптаун, това майтап ли е, там и вода вече нямат - според световните медии, що за почивка е това?!

Кой го интересува вики какво прави?!

Тези 2 години явно ги имат за "златна сватба",а младоженците са явно начинаещи в тая работа.но като се има предвид ,че повечето не искат изобщо да се женят може би тези 2 години са равни на 20 по старому.

На мен пък ми харесва мъжът й, та дори да е обикновен служител, а не паралия. Тя винаги ми е била невразчна, но всеки с вкуса си. Да са живи и здрави!

Но той не е обикновен служител, а собственик на ОМВ България.

Ако беше обикновен бензинаджия дето и сипва бензин в колата, дали щеше да е с него? За един приятел питам. :)

се беше омъжила за някой от Разград или софийски таксиджия, щеше да види свят на кукуво лято! Но явно съвременните мацки се ориентират "правилно"

Това, че щеше да види "свят" на "куково лято", е най-малкия проблем, преживява се. Ако се беше омъжила за такъв, какъвто казваш, трябваше да гледа дете и едновременно да пее нощем по барове и кръчми, за да може да издържа семейството, а на такъв режим не се издържа нито лесно, нито дълго. В страните с икономически проблеми като нашата е така - млади момичета, които могат се омъжват за доста по-възрастни мъже, които да им осигурят дом и да им обезпечат потомството, а младите момчета ги "консумирВат" изоставените съпруги на чичковците.

Аз пък и се кефя, зящото някаква разградска пръчка, която впрочем не е никаква певица, успя да омота един паралия. Тези, които пишат злобните коментари, ако имат тази възможност, на 100 процента биха направили същото.

Реално разликата на двамата в годините никак не е голяма - 7-8, което си е нормално. Само че тя е една много добре поддържана жена, той също е поддържан, но финансово. Симпатична е, но ако не беше гадже на ГРафа на времето, че да спечели "Хит минус едно", никой нямаше и да я чуе. На живо пеенето й е... ми няма го, не може да изкара и една детска песничка за света. Двамата с мъжа й се държат като инфантили, мляскайки се навсякъде, пътуват в първа класа до Виена, нищо, че разликата м/у първа и втора класа е просто една завеса, но някак не върви да се смесват с простолюдието за 50-минутен полет. Предреждат хората на паспортния контрол и все такива работи, прилежащи на "ВИП" персони.

Какво й е поддържаното на тази грозотия? Дори от снимки се виждат огромни назолабиални бръчки и състарен вид.

Пише че празнува две години брак пък на снимките все с дядо си я дават ? Вероятно съпругът е снимал а дядото са го водили да плаща сметката и да дава акъл на съпруга кой знае да пише ?

Ей, отживя си народът при демокрацията. Това Кейптаун, това Париж - не знае къде да си похарчи парите. Идва сега и Великден. Че като се втурнат ония, дежурните, 200,000 нови лъскави джипа към Гърция, стой та чети нета.

И по 40 кинта за пенционерите ще отпусне Боко Батмъна! Нищо, че преди това фин. министъра рива, че нема пари..

Е как да не се обадя на новина на г-ца Делчева, при това пак няма да критикувам, а само ще допълня. Виктория я познавам бегло отпреди доста време, мислех, че е над 40 вече, но справка в Интернет показва, че е набор 1979, което е добре, принципно на снимки излиза добре, фотогенична е. Относно връзките й с мъже, това е една много обширна тема, която, след като има семейство, няма нужда да се подема. Относно шефчето на ОМВ, пак кратка справка в Интернет показва, че е набор 1971, което е никаква разлика с дамата, обаче определено не е фотогеничен, на живо не съм го виждал, не ми е сипвал бензин. Богат бил, естествено че ще е богат. За партньори на певици, артистки, моделки и т. н. това е задължителното и достатъчно условие. Даже е плюс ако е по-грозен или възрастен, защото иначе - по-големи проблеми. Та тоз батко, даже пак добре, че инвестира в екскурзии, а не в силикон и тем подобни.

Да ви * всички у разбирачите! Дърт бил, дядо бил, пенсионер бил... На какво се присмивате бе лепетии недо.бани? На своето бъдеще ли?! Времето върви в една посока, утре вас ви чака също - старини, освен ако не умрете преждевременно от некачествен алкохол и пико! Пецета си е екстра. Избрал си я, харесва му, на нея също. Къде е проблема? А панелни плъхове? Ако не беше интернет нямаше да знаете даже къде и какво има по земята.Седите и цъкате от сивите си панелни коптори и злобеете. По-добре се чувствате, когато можете да оплюете анонимно някой, който поне е излязъли и видял свят. Чеки джии!

Споко бре човек! И аз бях и аз видях, ама на никой не се тикам в очите като по-по-най. Като това им е работата да висят по новините за щяло и нещяло ние можем спокойно да се забавляваме с тях и да ги сринем от ташак.

Да се обичат младите!

На всички е ясно защо викиту е с чичака.Поне да не показват снимки за да не се излагат.

Винаги е била супер неврзарчна,ама сега прилича на стрина. сигурно от факта,че си ляга с дедко

Вики придружаваща пенсионер или нещо като болногледачка. За пари какво ли не правят хората.

Ми тя е 40-годишна, пак си е хванала мъж на 50, не като Хайди-то - 20-годишни пикльовци, дето не знаеш да ги е ли, да ги кърмиш ли

Споносра на пътуването да внимава, Викето да не му забегне с някой чернокож торпедоносец. Че тя си пада малко палава, пък той е на години. Ще стане "да идеш до Кейптаун и да станеш за резил"

Хубави снимки и Викито не е лоша, ама спонсорът хич не е фасонлия, да ви кажа!

БикитУ винаги е била доста неугледна женка с хриптящ глас, а сега вече е и доста състарена. Мъжа й не е по-кофти от нея. Тя е грозновата по принцип, а сега вече на нищо не прилича.

Бе, мен ако питаш - нищо й няма! Екстра си е, като изключим скандалната й славата и изявления в същия дух (нямам предвид единствената й песен), на вид го докарва. Пък и явно не е само вид, щом е омотала чичото, освен ако и чичото хич не придиря!

искам и аз снимки с коренното население R.S.A.

Chichko Parichko

"Вики от Мастило" - има ли българин, който да разбере това словосъчетание?

Има, но става дума за възраст, няма да участвам.

Вики за партито в Кейптаун и дядо си ли е взела?

да